De Forenede Stater ‘

ByBillige ugg

De Forenede Stater ‘

De Forenede Stater ‘

I SATIRE bevæger verisimilitude holdning: spejlet er vigtigere end hammeren. tager form af en historisk speciel produceret af Englands ‘BBS’, der er vist på hjemmemarkedet og afbrudt med tv-reklamer. Ifølge denne alternative historie støttede England og Frankrig den konfødererede triumf. Det sejrrige Syd spredte slaveri i nord som ‘Rekonstruktion ‘og tog den særlige institution til latinamerikanske plantager.

Som mockumentary fortæller os, i Canada holde de store navne af abolitionisme en bagkampkamp, ​​der går indtil vores tid. Den farmaceutiske industri opdager beroligende midler til at håndtere sygdommen for bortfaldsslavssyndrom. Tv-shoppingkanaler tilbyder slaver til salg, i familier eller i separate partier. i en konstant krigstilstand? Ville den britiske hær have kæmpet for at opretholde systemet i første omgang? (Unbloody sandsynligvis, da slaveri var blevet forbudt i imperiet siden 1830’erne.)

I stedet for at udarbejde disse spørgsmål skaber Willmott et par arrestationsbilleder. Silent fotografi af Lincoln, hans melankoli fordybet af alder og eksil, er chillende. Men så ødelægger Willmott øjeblikket ved at inkludere Lincolns moderne stil, der er bekendt med fiasko. (Filmen har tendens til at slå på Lincoln for sin racisme. Men som Edmund Wilson sagde det, hvad Lincoln følte om sorte mennesker, mistede han sit liv at rive United States of Slavery.) Igen er problemet, at filmen ikke kan passere for rigtige. tilhører den Billige Moncler Jakke Dame samme hylde med bevidst sjove ’70s hodgepodges som Tunnelvision og The Groove Tube. Tv-annoncerne og filmene, som Willmott-parodier er de nemmeste mål, men direktøren rammer dem godt og hårdt. Som i Spike Lee’s Bamboozled Willmott-folkeslag hans arbejde med uddødte racistiske reklame figurer som Gold Dust Twins, Mr. Darkie og Coon Chicken Inn’s store mundede maskot. Det foragtelige show Cops er lambasted som Runaway, med slavefangere jagt flygtninge. Når Canadas anti-slaveri-regering smider 1950’erne skræmme i USA, reagerer Hollywood med jeg giftede en abolitionist. (Sjovt nok, men Hollywood plejede normalt at angribe den store frygt med sci fi-allegorier. Men det er navne, der skal trolle med. Godard er den eneste, og Chappelle er allerede komfortabelt i Top 10 af 2006 med hans Block Party, intet mindre end en rapturøs og generøs indsats for at helbrede vores nations divisioner. Det er lidt sikrere. Det er svært at forestille sig nogen uden for en klaver, der ville Moncler Outlet føle, at de havde set taget op på et uudsletteligt emne. Men Willmotts punkt er godt taget, denne dystre parallelle verden har alt for mange referencer til vores egen.

About the author

Billige ugg administrator