De fleste væske kamp scener

ByBillige ugg

De fleste væske kamp scener

De fleste væske kamp scener

(inkl. Anime News Nina !, ANNtv, ANNCast, Answerman, Astro Toy, Brain Diving, Begravet Skat, Chicks Billige Moncler DunJakke On Anime, Krasj Japan, Dub Spor, Rediger List, Episke Tråde, Fra Galleriet, Hai Fidelity, House of 1000 Manga, Ima Kore Ga Hoshiin Da, Gamle Skole, Skam af Skam, HØJRE KUN KUN !!, Holdbarhed, Lydbeslutning, Underkultur, Super Plastik, Tales Of Industry, Tankobon Tower, Click, Galleriet, The List , Mike Toole Show, Set List, Stream, X-knappen, denne uge i Anime, Vice Luna) Jeg vil holde min nakke lidt her og nævne DBZ. Jeg mener med dagens standarder, ja , ikke så stor, men for den tid skal kampsekvenserne have været bare fantastiske. Jeg mener, at jeg siger, at det har nogle af de mest intense, actionfyldte kanten af ​​dine sædkampsekvenser. Du får ting som at flytte utroligt hurtigt, kampe i luften, ødelæggende slag mod hinanden, der ryster jorden, nok energi eksploderer fra kroppen, der ødelægger miljøet omkring dig. Du ved, ting sådan. Åh ja, og stort set alle kamp scene i GitS: SAC involverer Major og hånd til hånd kamp. Ikke kun er animationen af ​​den faktiske kamp jævn og flydende, men rammen bevæger sig op og ned, som om seeren virkelig var i værelset at se, eller hvis hele sagen blev skudt med et videokamera. Jeg nød især den scene, hvor spoiler [Motoko kæmper for alle kopier af den sydamerikanske revolutionær], og så skuespilleren (nær slutningen af ​​den Moncler Outlet første sæson, hvor hun kæmper med de to landmænd, mener jeg ‘væbnede dragter’ i hotellets lobby.]

About the author

Billige ugg administrator