De fleste kvinder bør ikke være i kamp

ByBillige ugg

De fleste kvinder bør ikke være i kamp

De fleste kvinder bør ikke være i kamp

rigrat, din post ser ud til at antage, at kvinder generelt vil bede om hjælp og gnage, når gyserne er dybe. Jeg tror ikke, at din kommentar var baseret på nogen legitim grundlæggelse. Med den lille troværdighed, du har vist, kan jeg kun gå ud fra, at du er en mandlig kvindehater, ud for at bash kvinder generelt fordi måske man især Billige Moncler DunJakke har fået bedste af dig.

Din anden sætning undlader at give endnu nogle kvinder fordelene ved tvivlen. ‘Mens der er nogle kvinder, der måske kan klare de situationer, som en GI kommer på tværs af.’ Det ser ud til, at din mening udelukkende er baseret på misogynistiske idealer; gjort stereotyper, at kvinder er whiners og ikke kan klare sig uden hjælp fra en anden.

Jeg tror, ​​at du og mange mænd som dig vil fortsætte med at forfølge kønsstereotyper, simpelthen fordi du er for stolt over at acceptere, at der er et flertal kvinder, der kan og vil overgå dig i fysiske og psykologiske tests.

Hvor uheldigt er det, at vores døtre stadig bliver født i et samfund, der fortæller dem, at de ikke er godt nok, fordi de er kvindelige. Hvor uheldigt er det, at vores sønner bliver lært at behandle kvinder som sarte blomster, der ikke kan tage sig af sig selv En del af en mands pligt er at beskytte kvinderne i hans liv, fordi de ikke er så dygtige som mænd. Da vi fortsætter med at sprede denne falske idé, opfylder vi vores egen profeti.

Du mangler punktet, hr. Tak fordi du betjener vores nation, men du har stadig ikke noget koncept om det underliggende spørgsmål om kvinder i kamp. Årsagen til, at der ikke var kvinder, der kæmpede ved siden af ​​dig i SE Asien, er fordi mænd ikke ville tillade det. Kvinder vil kæmpe og kæmpe hårdt, men mænd har skubbet kvinder ned ved hjælp af uklare begrundelser om forskellene i køn og køn. Du kan have troværdighed, når det kommer til emner i kamp generelt, men du har ingen når det kommer til kvinder i kamp. Det er holdninger som din, der fortsætter med at forfølge falske idealer om kvinders evner.

De sænkede standarderne i midten af ​​80’erne mv til hoppeskolen, mens jeg var der, højde- og vægtstandarder gik ud af vinduet. En af grundene til at de havde disse standarder var at bære folk fra banen hvis de blev såret gik ud af vinduet. Den første holdleder jeg havde haft var en meget god soldat, men hun kunne ikke løfte udstyrsposerne, pund i jordens indsats med 20 pund slæde, vandre med en 65 pund ruck du får ideen. Hvis de kan gøre karakteren med ’samme’ standarder mændene er holdt for at have på det.

Kvinder kommer allerede tilbage fra kamp i kasser. Kvinder blev holdt fra at være i kamp, ​​fordi mænd ikke stolte på, at de skulle kæmpe sammen med dem. Den mishandlede ideals af den mandlige befolkning i Amerika er, hvad holdt kvinder fra kamp. I vores mandlige dominerede samfund blev kvinder tvunget til stillinger, som mænd følte passer dem. Fordi kvinder barne børn, skabte mænd dem de primære omsorgspersoner og mindskede deres stemme uden for hjemmet. Bare fordi en kvinde fødes, betyder det ikke, at hun ikke er i stand til at kæmpe i kamp. De fleste af de kvinder, jeg kender, er helt fysisk, følelsesmæssigt og psykologisk stærkere end mange af de mænd, jeg kender.

Kvinder ville ikke være i stand til at bade om mænd for frygt eller bekymring for hvad mændene ville gøre, ikke af frygt eller bekymring for hvad de selv ville gøre. Nogle kvinder må konsekvent se ryggen på grund af den hyppighed, som nogle mænd føler, at de kan drage fordel af kvinder. Jeg tror, ​​at størstedelen af ​​problemet med kvinder i kamp kommer fra mænd, ikke kvinder. Folk er individer. Der er stærke mennesker, og der er svage mennesker. Der er stærke mænd og kvinder, og der er svage mænd og kvinder. Jeg tror ikke, at de fleste kvinder ikke kan håndtere kampsituationer. Jeg tror, ​​at der er et flertal af mænd i kamp, ​​er på grund af de patriarkalske idealer og normer, der er etableret ved vores lands fødsel. Jeg tror, ​​at disse idealer er baseret på de fysiske forskelle mellem mænd og kvinder, men ikke på de generelle fysiske egenskaber, som faktisk er relevante. Kvinder er ikke det svagere Moncler Outlet køn. Denne idé er netop blevet vedvarende gennem tiden, fordi kvinder blev placeret i hjemmet, som kun plejere (fordi de fødes), af mænd, som besluttede at kontrollere samfundet. Denne ide kom fra lignende idealer etableret med den vestlige civilisations fødsel og vækst i Europa.

About the author

Billige ugg administrator