De fleste gange interviews går helt fint

ByBillige ugg

De fleste gange interviews går helt fint

De fleste gange interviews går helt fint

Det var den høflige del. Det bliver værre derfra. Gør en internet søgning efter ‘CNN reporter cussed ud’ og videoen vil dukke op. Jeg formoder, at nogle ord bliver blødt.

Reporteren og CNN er blevet kritiseret for interviewet, men jeg tror ikke det er retfærdigt.

Selvfølgelig siger jeg det fordi jeg arbejder for en avis. Jeg kan ikke være upartisk, fordi det har været mit job at snakke med folk i kølvandet på forfærdelige begivenheder.

Som menneske vil jeg ikke føje til andres stress under vanskelige tider, men jeg har gjort det. Jeg husker at forsøge at interviewe en kvinde, da hendes hus brændte ned. Før længe undskyldte jeg og gik væk, men jeg fortryder stadig, hvordan det skete.

Men det var en sjælden oplevelse. Jeg er altid tøvende med at kontakte folk efter at deres kære er døde, fordi der ikke er nogen måde at vide, hvordan de reagerer, men min udvidelse bliver næsten altid værdsat. Den giver de berøvede en chance for at huske og fortælle historier om person de for nylig tabte.

Jeg ville ikke gå så langt som at sige, at disse interviews var en del af nogens helingsproces, men jeg tror, ​​at kritikere af journalistik ville blive overrasket over hvor mange gange jeg er blevet takket efter at have lyttet og lært om Billige Moncler Sale nogen, der død. Jeg er også taknemmelig, fordi historier betyder noget for mig.

Jeg er ingen psykolog, men jeg formoder, at folk deler fordi taler om deres kære minder dem om de gode ting.

I det sydlige Texas er de gode ting overlevelse. Efter at alle de fancy trappings er blevet fjernet, forbliver livet.

Det spiller i disse dage på tv, da folk deler deres historier om overlevelse, hvordan de vandrede gennem vand op til halsen, hvordan de red kurven op til helikopteren, hvordan Moncler Jakke Dame ‘Cajun Navy’ optrådte lige i tide.

Den dame, der cussed ud CNN reporteren var ikke glad, men jeg har set masser af interviews af mennesker, der ‘har gået igennem rystende oplevelser og derefter smilede, da de fortællede disse oplevelser på kameraet

Mit svar ville være fordi overlevelse er gode ting, og folk kan lide at dele gode ting.

Jeg skylder ikke kvinden for at blive forstyrret. Hun havde været meget og måtte være væk et sted alene, men jeg tvivler på, at hun fuldt ud forstod, at selv før Flores begyndte at stille spørgsmål.

Kvindens svar var sjældent. Hvis hver overlevende følte det samme, ville en søgning efter ‘CNN reporter cussed out’ have skruet flere klip frem for at kopiere efter kopi af samme udveksling.

About the author

Billige ugg administrator