de berygtede ‘bruder i badet’ morderen

ByBillige ugg

de berygtede ‘bruder i badet’ morderen

de berygtede ‘bruder i badet’ morderen

Dødsstraf blev effektivt afskaffet i dette land for næsten fyrre år siden. Før dette blev mennesker fra alle samfundslag hængt af mange årsager, ofte i tilfælde, som vi i dag ville betragte som uretfærdige, som i en ‘lidenskabskriminalitet’. Men hvis der nogensinde skulle være retfærdighed i at hænge nogen, så ville sagen om George Joseph Smith, den berygtede ‘bruder i badet’ morderen, der myrdede tre kvinder, helt sikkert være øverst på listen eller deromkring.

Smith blev født i Bethnal Green i 1872. Han var en kold, hjerteløs mand, der tilsyneladende elskede en kvinde kaldet Edith Pegler. Hans kærlighed til hende, hvis den eksisterede, palede mod hans kærlighed til penge. Men hvis han var doven og ikke ville arbejde hårdt for at tjene penge, havde han en særlig kvalitet, der gjorde det muligt for ham at få det, for George Smith havde en måde med damerne.

Det var ikke ham, han var smuk. Han sportede en buskende ginger overskæg, og det blev sagt, havde en arrogance, der irriterede alle mennesker, han stødte på. Mens far til en af ​​hans ‘bruder’ beskrev Smiths øjne som ‘kigger som en gal hund ’s’, en kvinde, som han stormodigt giftede sig med og heldigvis for hende overlevede sine mordiske måder og sagde: ‘Kraften lå i hans øjne.’ Men Smith havde noget andet at gå til ham i sin søgen efter at fange kvinder i hans forræderiske web af bedrageri: det faktum at der var masser til rådighed.

Smith var et produkt fra den sene victorianske periode, da succesfulde mænd lavede masser af penge og hvis døtre var velhavende og besiddede alt, hvad de ønskede, bortset fra nogle gange en mand. En tilgængelig mand med magt i hans øjne var bare hvad de havde brug for, en mand som George Smith. Men før han lancerede sin ‘karriere’ på deres ilk, og han havde tjent tid til at stjæle og modtage stjålet ejendom, giftede han sig først med Caroline Thornhill.

Hun var atten, og måske troede hun giftede sig med en velstående forretningsmand kaldet George Love, der ejede en brødbutik. Desværre, da han gik konkurs, satte han sin kone i arbejde som en tjenestepige, hvor hun opfordrede hende til at stjæle sine arbejdsgivere ’smykker og sølv undervejs. De boede og arbejdede i London og flyttede derefter til Brighton Billige Moncler Outlet og Eastbourne for at flyve de rige. gik godt for dem indtil den dag Caroline på hendes mands beordring forsøgte at bonde nogle pilferede smykker og blev arresteret, da den mistænkelige pantselager ringede til politiet. Hun gik i fængsel i et år, mens Love eller Smith simpelthen forsvandt.

Caroline havde hendes hævn. Da hun blev frigivet, så hun Smith, sin lovlige mand, tilfældigt en dag og ringede til politiet. Hun vidnede om ham og blev dømt til to år. Han har muligvis søgt hævn til gengæld, men han fik aldrig chancen, for hans kone migreret til Canada. De var dog stadig gift.

Smith fortsatte med at bigamously gifte sig med en streng af kvinder, altid for penge. Han ville enten overtale dem til at overdrage deres penge til ham, som regel at sige, at det var for en forretningskrise eller at sikre deres liv. Når han havde det, han ønskede, ville han simpelthen forsvinde, efterladte ofre med knuste hjerter og tomme bankkonti, eller i tre tilfælde død.

I august 1910 giftede Smith, derefter 38, Bessie Mundy, en kvinde i midten af ​​trediverne. Smith, der kalder sig Henry Williams, giftede sig med hende for summen af ​​2.500 hun arvede fra sin far ved hans død. Men Smith var ude af stand til at få sine hænder på pengene, som det var blevet sat i hænderne på trustees. Han havde siden søgt efter hende overalt, sagde han, og nu søgte han forsoning.

Bragte at have sin mand tilbage, Bessie tog ham tilbage til hendes logi. Derefter forlod parret, og efter Williams ’s Smiths forslag, de gensidige vilje, hvor hver især ville gavne i tilfælde af den anden død. Det betød, at Smith ville arve den eftertragtede 2.500, mens hans kone ikke ville få noget for hendes mand havde intet at forlade. Fra dette tidspunkt var Bessie Mundy i dødelig fare, og mindre end en uge senere var hun død, druknet i sit bad.

Smith, alias Williams, rejste til Herne Bay i Kent med Bessie. Han satte sig der som kunstforhandler og havde endda en messingplade monteret på væggen. Han købte også et nyt bad til deres nye hjem, som Bessie hjalp ham med at vælge. Derefter tog han hende for at se en læge og forklarede, at hans kone havde passer, men i virkeligheden lagde han grunden til hvad der ville følge: at den gode læge ikke ville blive overrasket, hvis fru Williams skulle ske for at drukne, mens han havde passet ind hendes bad.

Sure nok modtog lægen en notat fra Smith, idet han sagde, at hans kone var død i badet og kunne deltage i det samme. Da han kom derhen, fandt han hende nøgt, stadig liggende i vandet med forsiden opad. Hendes mand sagde, at han havde poppet ud for at købe mad, og da han kom tilbage, fandt han hende død. Hun blev begravet i en pavers grav, og Smith samlede de 2.500.

Lige over et år senere, i november 1913, giftede Smith med Alice Burnham, 25, en sygeplejerske. Kort efter overtalte han hende til selv at gøre sin vilje til hans fordel. De gik til Blackpool på deres bryllupsrejse og fandt boliger med et badeværelse på en Mrs Crossley. Som tidligere havde Smiths kone haft mulighed for at se en læge og en morgen havde poppet ud for at købe nogle æg, Smith vendte tilbage for at finde sin kone død i badet, idet han først sørgede for værtinden var opmærksom på hans besøg i butikken. Lægen blev kaldt, men fandt intet mistænkeligt. En anden pauperes begravelse fulgte, og denne gang smedte Smith Smith 600.

I december 1914, efter flere ægteskaber og fritagelse for hans ‘hustruer’ besparelser, giftede Smith denne gang som ejendomsmægler, der hedder John Lloyd, gift med sit tredje mordoffer, Margaret Lofty, i Bath, en passende navngivet by. Margaret ville være død den næste dag. Brud og brudgom rejste til London og indlagde i værelser på Highgate. Værtinden ville vidne om, at hun hørte lyden af ​​stænk ovenpå, efterfulgt af et suk, efterfulgt af høj musik fra siddende hvor hun opdagede, at hr. Lloyd spillede en salme på orgelet, der var designet til at få sin værtinden til at tro, at han havde været der hele tiden.

Han forlod huset Billige Moncler Sale og returnerede straks efter at have sagt, at han købte nogle tomater til hans kone s aftensmad. Han ringede klokken for adgang, selv om han havde en nøgle. Ovenpå opdagede han ‘hans kones druknede krop. Pauperens begravelse; Smith forsøgte igen at indbetale denne gang ved at hævde en forsikringspolise, men blev forsinket på grund af at undersøgelsen blev afbrudt ved at et vidne var syg.

Smith havde gift mange kvinder og myrdet tre. Men med mordet på Margaret Lofty var hans nummer op. Han var ikke uforsigtig. Han var uheldig. Hans død kom ned til en historie i ‘World of News’.

Mærkelige dødsfald ved badebyer var kun af interesse for den lokale presse og blev læst om af lokalbefolkningen. Men en brud drukning i sit bad i London fremhævet i en national avis og blev læst om hele landet af læsere som Charles Burnham, Alice Burnhams far og William Haynes i Blackpool, der boede tæt på fru Crossley s pensionat, hvor Alice blev myrdet. De involverede ægtemænd havde forskellige navne, men i hvert tilfælde var nygift, og i hvert tilfælde havde ‘opdaget’ deres koner død i badet.

Brev blev skrevet, og det var kun et spørgsmål om tid, før Skotland Yard blev advaret. Den 1. februar 1915 følte George Joseph Smith en slæb på hans ærme, ligesom han forlod en advokats kontor, hvor han havde slettet sin forsørges vilje (for at indsamle forsikringen). Det var detektivforsker Neil, der sagde, at han arresterede ham for at gøre en falsk adgang på et ægteskabscertifikat. Er det alt? Smith må have tænkt Men han blev anholdt på en teknisk måde, da alle tre dødsfald var ‘tilfældige’. Et mordafgift ville følge.

Ja, kun en, selvom alle tre kvinder sikkert blev myrdet. Og lad det siges, at retssagen til George Smith var fejlfri, fordi bevis fra alle tre dødsfald var tilladt, selvom mordet på Margaret Lofty alene blev sat til Smith. Hvorfor fortsatte ikke retsforfølgelsen med alle tre? Måske er årsagen en simpel og er den samme som i mange andre tilfælde, så du kun kan hænge en mand en gang, så en overbevisning er nok.

Uanset hvad gjorde omstændighederne omkring de tre dødsfald ikke til en stærk sag mod Smith. Hvor var beviset? Ingen af ​​kroppene havde nogen mærker af vold, og Smith havde først konsulteret læger, der viste sygdom hos hans koner. Anklagemyndigheden ville stole på den fremtrædende patolog, Dr. Bernard Spilsbury, for at bevise deres sag og til en vis grad den bemærkelsesværdige kendsgerning, at en nygift gift kone til den samme mand, der to gange brugte falske navne, var ophørt pludselig i døden når du tager et bad, forlader badeværelse døren ulåst.

At tage et bad i disse dage var ikke helt den samme oplevelse som i dag. For det første var det ikke ualmindeligt, at bad ikke skulle være forsynet med vandhaner; de var fyldt med vand fra emalje spande. Og for det andet og signifikant i Smiths tre ‘hustruer’, var de korte og smalle og aftagende til ikke mere end tolv inches ved ‘fødderne’. Så havde de tre afdøde kvinder opgravet og regeret ud selvmord i nogen af ​​deres dødsfald producerede Spilsbury en teori, som politiet besluttede var nok til at lade Smith med mord være et middel til at drukne nogen i et badekar, hvor offeret ville drukne uden en kamp.

Spilsburys teori var at Smith, den kærlige mand, ville henvende sig til sin nye kone, da hun liggede i badet. Hun ville ikke mistanke om sin onde hensigt, da han bøjede sig over badet og smidede en arm under knæene eller smuttede hende ankler og løftede hurtigt sine ben, muligvis give hendes hoved en mild tryk ned med sin frie hånd. Hun overraskede sig straks at blive nedsænket, med vand, der stødte op i næsen og i munden og kvælte hende. være et simpelt spørgsmål om at holde hende i stand i et øjeblik eller deromkring ved at drukne den uundgåelige konsekvens. Der ville ikke være nogen chance for at gribe badets sider, hvis smalle grænser tillod ikke noget manøvredygtighed. Smith ville da ‘finde’ hans kone senere og være passende chokeret.

Caroline, som stadig var Smiths lovlige kone, viste sig for at være vidne til begivenheder under retssagen, tilfredsstillende, uden tvivl, at en sådan ond mand fik sine bare desserter. Smith var sikker på frikendelse, selv om han mistede sit humør på et tidspunkt fortalte retten under politistyring, at han ikke havde begået mord og ikke kunne dømmes til døden. Derefter kom Dr Spilsbury vidnesbyrd. Badet blev brugt til mordet på Alice Burnham, og patologen forberedte sig på at demonstrere hvordan efter hans opfattelse havde Smith druknet sine ‘bruder’.

Undtagen der var et problem, for en ung kvinde model iført et badedragt var næppe hensigtsmæssigt i en engelsk domstol. Så juryen blev taget til et privat rum, hvor badet var fyldt med vand, og den villige kvinde gik rigtigt ind og tilbagelænet, som man gør, når man tager et bad. Dr Spilsbury rejste straks sine ben, og vandet sprang op i næsen og ind i munden. Det var så effektivt, at hun skulle genoplives ved kunstig genoplivning. Og hun ventede det!

Smittede Smith dårligt dommeren under opsummering og erklærede sin uskyld. ‘Jeg er ikke en morder,’ sagde han. Men han var dømt. Det tog juryen lidt mere end tyve minutter at finde ham skyldig. Med tillid synligt dræning fra hans ansigt blev han ledet væk under dødsdom. Det forekommer selv da, at han troede, at appelretten ville vende dommen ved manglende beviser, og aldrig noget om Dr Spilsburys teori. Det gjorde det ikke, og Smith, der blev distraheret, blev vendt tilbage til sin celle for at afvente hans skæbne.

Om morgenen for hans henrettelse var George Joseph Smith et vraget. Da døden stirrede ham i ansigtet, blev han ledet hurtigt og skævt til stilladset og placeret på fældedøren, hvor hætten blev anbragt over hovedet. Som hangman Ellis lægger snoret rundt om halsen, råbte Smith højt: ‘Jeg er uskyldig!’ Et øjeblik senere blev en uhyggelig beregnende mand, som havde bedraget for gevinst og myrdet tre uskyldige med sine bare hænder, sendt.

About the author

Billige ugg administrator