De bedste koncerter i Dallas denne weekend

ByBillige ugg

De bedste koncerter i Dallas denne weekend

De bedste koncerter i Dallas denne weekend

Kontakt os, har du et hjerte? Hvis det er tilfældet, skal du få din røv til træer lørdag for at få et hjertefordel show. Det er målet at opkræve penge til John Bullard, som har cerebral parese. På regningen for natten: Strandfossiler, Appleseed Cast, Leon Bridges, Stan of Stan og meget mere. Der er mange ting at tjekke andre steder . en smuk situation muliggjort af to etager, Rebelution hits South Side Ballroom, Ishi, fransk 75, George Quartz og DJ Sober gør Artopia og Gladys Knight er sat til at bringe huset ned på WinStar. Johnson har været en fixtur i midten af ​​Chicago-scenen siden midten af ​​80’erne, der slipper klubber på en række lige legendariske etiketter som Cajual, Defected, Dance Mania, Peacefrog, Relief og Moody og sælger millioner af eksemplarer på verdensplan. en dj johnson er kendt for soulful, hårdere kantede jacking hus sætter en karakteristik også findes i hans enorme back katalog.Det katalog også sker at gøre ham til en af ​​de mest produktive djs i historien om chicago hus, muligvis i hus musik som helhed . Han formåede at trække det af, selvom han var begrænset til en kørestol siden slutningen af ​​80’erne. Det er en sand sjælden behandler for at høre en kunstner af Johnsons storhed på et så lille sted. Den sydlige Californien handling fangede ørerne (og vigtigere, hjerter og sind) hos publikum ved at spille verdensreggae musik med socialt opmærksomme tekster. Som bandets navn antyder, er de ude af stand til at gøre en forskel gennem spidse kommentarer i form af deres musik. Siden da har gruppen udgivet tre andre albums, senest i 2014, Count Me In. Kommercielt, Rebelutions albums har regelmæssigt været øverst på Billboard-diagrammerne. Count Me In debuteret på nr. 14 på Hot 200, der viser at bandet er mere end blot en fringe genre handling, men en med almindelig appel også. Sjælmusik er mere eller mindre en glemt kunst. Der er et par handlinger, der heldigvis bringer det tilbage fra de døde med panache. Nick Waterhouse, Sharon Jones og Dap Kings, Mark Ronson og Mayer Hawthorne får os til at føle, at vi er tilbage i fortiden. Soul Track Mind er i det førnævnte selskab. Den syv stykke hagl fra Austin blander sjæl, blues, funk, og jazz til vidunderlig vintage lyd.

H. Det er som at kombinere marts Madness og musik. Denne fredag ​​en håndfuld band rundt Metroplex med begynder kampen, hvoraf vinderen går væk med $ 1.000. I kun ti bucks kan du fange en masse af dem, der er hårde for at være mesteren. Det bedste ved disse ting ved du aldrig, hvem du måske kan fange, måske nogle få stigende stjerner. Bandet udgav deres stjernede debutalbum, Creative Differences, sidste år. Albummet er en sammensmeltning af medlemmernes respektive smag. Der er flimrer og pletter af 90’ers alternativ rock, skoblik og post punk igennem albummet. 2015 ser ud til at være et Moncler Outlet travlt år for bandet, da de ‘re gearing til en opfølgning og tur. I mellemtiden fange dem på Crown and Harp med Wildhoney og Expert Alterations HDB. Sidste år tilføjede filmfestivalen musik til sin lineup og sidste år var imponerende. Hvad er en måde at få folk til endnu mere hype for det andet år af festivalens re-imaginering? Selvfølgelig skal du lave en presale. Regningen for presale-arrangementet er temmelig stablet selv: Boombachs overskrift med Stu Brootal, Emeka Ibe , og La Bell ruller ud det røde løber. Det er sjæl og rap centreret nat i Denton. Hurtig frem i løbet af 50 år, og hun er stadig en af ​​de mest talentfulde vokalister og kunstnere i live. Der er ingen tvivl om, at den 70-årige Knight ikke har de samme træk, som hun engang gjorde, men rørene er kun blevet rigere med alder. Ridders sceneshow fokuserer mere på gospelmusik end disco i disse dage, men det passer lige til crowden på Winstar. Så længe du ikke går i at forvente, at Knight slipper et nyt hip hop-spor eller på anden måde genopfinder sin egen hjul, du vil helt sikkert nyde at lytte til kejserens sjæls rige og tidløse stemme på klassiske spor som ‘Midnight Train From Georgia’ og ‘I Do not Want To Know.’

Amy McCarthy

DET S MINI FEST SEASON! Du kender sæsonen, hvor vi får tilfældige mini-fest fra promotorens forsøg på at teste, om de har evnen til at lave rigtige fest senere på året, når SXSW spillover rammer, og hvert band på planeten forsøger at få fat i en dallas dato på vej ind og ud af Austin. Hvem vinder? Det gør du, Mister eller Missus Music Fan. Du kommer til at fange masser af musik og give penge til en god sag på samme tid, da denne særlige mini fest er beregnet til at være en fordel show. Plus Moncler Outlet se på listen over bands; Det er gode bands, du skal se disse bands. Indiske smykker er et af de bedste bands i Texas, hvis ikke landet, og at se dem spille ‘Lesser Snake’ live er næsten livsforandrende. Så gå til Træer, giv dem dine penge, se musik, og prøv at glemme midten af ​​januar fryser i et par timer.

About the author

Billige ugg administrator