De 7 mest umulige rockstjerner at håndtere

ByBillige ugg

De 7 mest umulige rockstjerner at håndtere

De 7 mest umulige rockstjerner at håndtere

At være musiker kræver mindst et par år at sulte ihjel i en varevogn. Når en rockstjerne når et vist niveau af succes, har han en tendens til at udnytte alle de ting, der pludselig er tilgængelige for ham, især væsken, stofferne og evnen til at ødelægge livløse ting. Fra fansens synsvinkel er dette helt cool. Vi forventer, at disse fyre vil leve det overskydende liv, vi ikke kan.

‘Kære, jeg ville elske at gøre $ 3.000 værd af narkotika og derefter kollidere vores motorcykler i en trampolin butik, men jeg kommer til IKEA med min kæreste i eftermiddag.’

Problemet er, at når man kommer Billige Moncler DunJakke til ødelæggelsen af ​​et hotel i en rockkarriere, er mange mennesker afhængige af dig. Agenter, pladeselskaber og koncertpromotorer har alle en interesse i at få deres mand til den næste koncert eller til den næste optagelsessession eller ud af børnenes pit og i nogle bukser. Og som den seneste Apatow-film får ham til at den græske demonstrerer, at ‘det vil ikke altid være nemt.

Rockstjerner, der siger dumme ting, er ikke så bemærkelsesværdige. Hvad der virkelig gør Gallagher-drenge så vanskelige at håndtere, er de latterlige mængder af fistfights, de formår at komme ind imellem. Et typisk eksempel: Efter et annulleret show i Barcelona, ​​under en venlig samtale Liam rejste sin tvivl om troen på Noels hustru og legitimitet af sin datter. (Vi antager, at Liam gjorde det så delikat som han vidste hvordan). Det sluttede overraskende, da Noel headbutted sin bror og derefter slog ham i ansigtet.

Hvem kunne hader et ansigt sådan?

Men vores favorithistorie er den ene, hvor Liam besluttede at bringe en masse mennesker, han mødte på puben tilbage til optagestudiet, hvor Noel arbejdede, hvilket forståeligt nok irriteret Noel noget. Noels rolle som den rimelige person i denne historie slutter, når han reagerer på denne afbrydelse ved at angribe Liam med en cricket bat, bryde hans fod.

I betragtning af at deres kreative partnerskab er baseret på knapt indeholdt homicide raseri, har begge Gallagher-brødre på scenen på samme tid vist sig at være en smule som at dømme en slapkamp mellem to chimpanser kun med mindre pokerspring (sandsynligvis) og mere skrigende af Storbritanniens foretrukne C-ord (absolut).

En typisk dag, hvis du var oase ‘Personlig assistent:

Du: Liam, don t. Don ‘t kaste det poo. Du må ikke smide det, Liam. Hør på mig, Liam. Kast ikke det poo på Noel. Han er din bror, og du elsker ham.

Noel: Du elsker mig, mand. Du må ikke smide det på mig.

Liam: Fook! Han kaster poaden i stedet for dig

Du: AGHR! Ahh! Hvad i helvede har du spist? Er det. er dette et batteri? DMX

Musikere sætter ofte på en overdrevet persona, når de er på scenen for at gøre sig til at virke mere legitime for publikum. Uanset om det drejer sig om antallet af kvinder, de ligger eller finheden af ​​Maseratierne, de kører, er denne slags tilfældige overdrivelse måske mest almindelig i hip hop-kunstnere, men kan også findes i næsten enhver anden musikalsk genre. På trods af gentagne påstande om det modsatte er Elton John ikke eller har han aldrig været en raketmand.

DMX på den anden side overhovedet ikke overdriver, når han beskriver at være en dårlig, dårlig mand i sine sange. Manden indsamler kriminelle afgifter som de ‘er Pokemon. Disse omfatter:

Angreb, besiddelse af ulovlige stoffer, besiddelse af ulovlig våben, dyrelivlighed, kørsel uden tilladelse, besiddelse af ulovlige stoffer, besiddelse af falsk identifikation, besiddelse af ulovlige stoffer, efterligning af en føderal agent, kapning af en bil, besiddelse af ulovlige stoffer, og endelig besiddelse af ulovlige stoffer.

Hvert syv sekunder, et sted i Amerika begår DMX en forbrydelse.

Man håndterer ikke DMX så meget som en hjælpemidler og beder DMX. Rapperen behøver ikke dig at få et frisk håndklæde og en flaske vand, han har brug for dig til at sætte dine fingeraftryk på noget for ham.

Vores foretrukne DMX-historie vedrører en mystisk hændelse i et New Jersey-hotel, hvor hans onkel / manager ved et uheld blev skudt i foden. Det er rigtigt, den stakkels fyr med det umulige job med at sørge for ting som dette sker ikke omkring DMX, er det sket lige i hans fod.

En typisk dag, hvis du var DMXs personlige assistent:

Du: Indtast værelseHar dude, jeg fik dig skidmaskerne og 50 meter reb du bad om, og OH GUD MIN FOT! ÅH NEJ! Jeg har brug for at vandre! Og blodet! DU ASS! SOM SUPPLEREDE AT OPHOLD INDE AF MIG! Keith Moon

Keith Moon var trommeslager for The Who, og hvis han ikke opdagede sindssyg rockstjerneadfærd, gjorde han sit bedste for at popularisere det. Hvad er nu almindelige rockstjerneklichier, var dristige og originale tilbage, da Moon gjorde dem. rum, forbrugende hestens beroligende midler, engagerer sig i nøgne kagekampe Månen gjorde det hele med kraft, lidenskab og kreativitet. Den bedste Keith Moon-historie er den tid, hvor kort efter at have forladt et hotel, satte han sig i panik og fortalte chaufføren at stoppe og vende om. ‘Jeg har Moncler Udsalg glemt noget! Vi bliver nødt til at gå tilbage! Ved at vende tilbage til hotellet sprang han til sit værelse, greb fjernsynet og smed det ud af vinduet og ind i poolen. Da han kom tilbage til bilen, sagde han med stor nødsituation: ‘Jeg har næsten glemt.’

Hans underskriftstunte ruinerede toiletter, og ikke i den måde, Kevin Smith ødelægger toiletter. Månen slog dem faktisk. Han gik på vejen med et enormt udbud af kirsebærbomber, M 80s og dynamit, eksploderende toiletter, hvor han end måtte gå. Månen blev i sidste ende forbudt fra alle Holiday Inn, Sheraton og Hilton i landet for hans problemer, selvom han blev hedder Man of the Year af flere VVS forsyningsindustriforeninger.

Ozzy Osbourne, frontmand for Black Sabbath, og senere dag marmor mundet farfigur, var den centrale figur i en af ​​de mest legendariske rockstjernehistorier hele tiden: Han spiste hovedet af en flagermus. Han har siden hævdet, at han troede, at flagermuset var falsk, det var blevet kastet på scenen under en koncert. Det lyder faktisk som en ret rimelig antagelse at gøre, selvom beslutningen om at rive selv en falsk flagermus fra hinanden med sine tænderskralder, gør rimeligheden en smule tilbage. Man antager, at han havde sine grunde. Var hans ‘grunde’ en skraldespand fuld af stoffer? Svaret går tabt i havets tid.

Noget mindre glorværdigt tog Ozzy også en dronning på Alamo, eller mere præcist, på mindesmærket på tværs af gaden. Som det var forventet, blev denne handling pisset af Texans, et biludlejningsfirma og døde soldater overalt. Han blev faktisk forbudt fra San Antonio i et årti og led gentagne natrejser af Davy Crockett’s spøgelse. Til sin kredit undskyldte Ozzy sig for alvor for hændelsen, selvom det hele gør os til at undre sig over, hvilke andre hellige genstande Ozzy peed på i sin tid.

Først lægemiddelfasen og hæng til dine buer, fordi dette er ret grimt. Tilbage i 1969 1970 hang Iggy og hans oprindelige band, Stooges, sammen i en lejlighed i Detroit, og muligvis fordi ingen havde opfundet internettet endnu, blev de kede og begyndte at gøre en masse heroin. En sidebemærkning: En af de kendetegn ved at tage heroin intravenøst ​​er, at du ender med lidt blod inde i hypodermikken efter optagelse. Hvilke disse fyre begyndte at sprøjte ud over væggene og loftet. Forestil dig, at denne lejlighed skal have ligget ud efter nogle få uger og måneder, og husk på at heltinnen ikke er kendt for at være en stor motivator, og du begynder at indse, hvorfor få disse fyre ud på et show, måske har været et sted mellem vanskelige og dit værste mareridt.

About the author

Billige ugg administrator