De 7 Lamest Fight Scenes of All Time

ByBillige ugg

De 7 Lamest Fight Scenes of All Time

De 7 Lamest Fight Scenes of All Time

Combatants: A. C. Slater (Mario Lpez) mod Zach Morris (Mark Paul Gosselaar)

Hvorfor det suger: Denne kamp ser bemærkelsesværdigt ud som et ægte skrot mellem gymnasieelever, hvilket er præcis, hvorfor det suger. High school kampe er forfærdelige. Der er som regel en kastet slag (som aldrig lander), før de unge gladiatorer pludselig læner sig ind i hinanden, tumler til jorden og begynder klodset brydning. Slater og Morris kan spike det perfekt i denne scene, men der var ingen grund. Vi alle så nok af disse ting i vores gymnasium i gymnasiet.

Hvorfor det suger: Gør det ikke forkert. Godfatheren er en fantastisk film, men denne scene er bare helt absurd. Coppola må have taget en pause fra at lede og forladte den fyr, der instruerede The Three Stooges med ansvar for sættet for dette 90 sekunder span. Det starter, når Sonny Corleone opdager, at hans søster er blevet walloped og reagerer, krøllet som ved at bringe knytnæve til munden og tage en fast bid. Du forventer næsten, at han skal gnide hænderne over hovedet, løbe på plads, og skrig ‘Nyuk, nyuk, nyuk!’ Sonny fortsætter med at hævne sig med et Vaudeville-angreb, der omfatter at smide hans sko og gnave på Carlos knogler.

Fremhæv: Bevis for, at James Caan havde brug for briller under optagelsen, når hans massive haymaker savner en stationær Carlo med et par fødder.

5. Strukken af ​​Panther

Dårlig skuespiller versus andre dårlige skuespillere

Combatants: En shirtless australske fyr versus en flok andre australske fyre i dragter, der forhåbentlig aldrig lavede en anden film i deres liv

Hvorfor suger det: På papir foreslår komponenterne her en underholdende tussel: en mand i en kyllingedragt, en blæser sexdock og 80’erne floozy med en pisk. Men denne er så dårlig, at ikke engang de unikke ingredienser kan spare Hovedpersonen viser både sin mangel på skuespil og kæmpekoteletter, da han træder med at skære en linjer imellem gentagne gange at slå ud de samme fire hårdder. Dette klip er bemærkelsesværdigt for en enkelt hændelse at fordrive stereotypen af ​​australierne som hårde, hårde mennesker.

Fremhæv: Den bizarre cameo af en voksen mand klædt som en engelsk skolepige tigger om barmhjertighed.

4. Walker, Texas Ranger

Walker versus Lazarus

Combatants: Walker (Chuck Norris) mod Lazarus (Roger Yuan)

Hvorfor suger det: Chuck Norris er en karate-mester, der helt sikkert kunne slå os alle sammen i en kamp. Og med det snuskede skæg drappede draped på hans apish ansigt, han ligner den type, der nyder at slå sløret ud af folk bare for hælen af ​​det. Paradoksalt har han gjort så meget i sit tv- og filmarbejde for lame kamp scene genren. Denne scene tjener som et perfekt eksempel, hvorfor de alle ser ud som om de er optaget på et budget, der er opbygget af løs forandring, der findes i Norris ’sofa. Denne korte klip indeholder en forfærdelig dialog, fantasifuld gentaget spark og et af de billigste sætninger nogensinde. omhyggeligt i slutningen af ​​klippet, at når Norris kaster Lazarus gennem døren, bryder han faktisk krydsfiner replika i halvdelen.

Fremhæv: Walker afvæbner pistolstamningen Lazarus med et hurtigt arm twist, der på en eller anden måde formår at kaste ham tredive Moncler Udsalg meter over rummet.

3. Star Trek Voyager

Tuvok versus navnløse ekstraordinære

Combatants: Tuvok (Tim Russ) versus en flok ekstramateriale

Hvorfor det suger: Der er bare ingen måde, en god fracas kan begynde med linjen ‘Tuvok’ s tager mig i forældremyndighed. ‘Vi har allerede talt om, hvor elendige high school kampe er, og Moncler Jakke Dame nørdkampe er endnu værre. Så når et show lavet af nørder til nørder har en kamp scene, du kan lige så godt give den en stok før du ser det, fordi det er garanteret at være lam. Heldigvis ser cinematografen næsten lige så clueless som kamp koreografen for denne episode af Voyager, så vi er sparsomme fra fuld elendighed i denne kamp, ​​fordi vi ser det i nær fuldstændig mørke.

Fremhæv: Tuvok er over skulder judo kaste. Michael Richards bedre ikke fornærme nogen sorte vulkaner, fordi de kan kæmpe.

2. Vidne

Amish Harrison Ford versus Street Toughs

Combatants: John Book (Harrison Ford) versus en flok Pennsylvania Hollandske Country Street Toughs

Hvorfor suger det: Hvordan kan vi sætte manden bag nogle af de største fightin-figurer i filmens historie på en liste over lamest-kampscener? Fordi Harrison Ford ikke synes at indse, at han ikke længere spiller nogen af ​​dem tegn. Han er ikke Indiana Jones eller Hans Solo her, han skal være en fyr, som udgiver at han er Amish. Så når Ford udstråler sin Solo esque bravado, der marcherer op til dårlige nyheder, er det svært at ikke grine. , han har påhængskøretøjer og marcherer fra en lille hestevogn, ikke Millennium Falcon.

Fremhæv: Hvad skal være en af ​​de største Amish-downs i film: ‘Hey se det Frank, han kommer til at slå dig med sin bibel.’.

About the author

Billige ugg administrator