De 10 grunde til at gå til virtuel amatørradio

ByBillige ugg

De 10 grunde til at gå til virtuel amatørradio

De 10 grunde til at gå til virtuel amatørradio

Hvis i Frankrig det i princippet er tilladt at installere antenner (undtagen for historiske pattedyr) I nogle lande som i USA er det ikke ualmindeligt at blive forbudt mod antenner i underopdeling og ejerlejligheder.

4: For fans af DX på 27 Mhz, når udbredelsen er dårlig, må det være kendt, at der altid er udbredelse på amatørbånd som de decametriske 20 meter.

5: Alder, med alderen bliver det svært at klatre til Billige Moncler Outlet pylon eller på taget. I nogle lande som Frankrig er gennemsnitsalderen for radioamatører over 60 år. Og så kan HamSphere 4.0 nemt bruges som et hjem til hvile, tilbagetog, på farten. Men i 2017 producerer mange teknologier QRM’er, som helt forhindrer alle at lytte til korte bølger. Men selv med en velindstillet TX kan nogle naboer i tilfælde af scrambling synes det er din antenne!

7: Undersøgelser for komplicerede for nogle i Frankrig at blive radioamatører især i Frankrig, på den anden side nogle lande eller nybegyndere licenser med meget nem eksamen, der giver ret til bands Ondes Courtes.

8: For vores venner DXeur på 11 meter er udbredelsen mindre og mindre god, og for radioens SWL (BCL) i kort bølger forbliver der meget få stationer OC, fordi de er erstattet af internettet. Det er også anledning til fortiden endelig Billige Moncler Jakke Dame bag mikrofonen!

9: I dag har næsten alle en computer, en tablet og en forbindelse til internettet så let adgang til virtuel radio amatør.

10: Endelig endelig, takket være den virtuelle amatørradio, er det endelig muligt at samle amatørerne af ‘indicativ cibistes og SWL og alle’ amatører af radioer ‘. Selvfølgelig er DX’en på 11 meter eller lytteren af OC vil modtage med en amatør hint men en identifikator med et nummer, der vil blive brugt til at indikere operatørens land som for eksempel 14HS12345 for Frankrig, 16HS12345 for Belgien (Faktisk er det nummereringen, som cibistes bruger til DX kontakter ).

På virtuel radio amateurisme er der også ‘Ham Spirit’ eller ‘Esprit Amateur’.

‘Lad os ikke glemme, at radio amateurisme er en hobby, og en hobby er per definition noget, som man værdsætter!

‘Radioens hobby er ikke specifik for amatører og uanset frekvensbåndet (27 Mhz, 446 Mhz og andre), det afgørende er at have en’ God Ånd ‘!’

For omkring 30 euro om året (plus skatter er ca. 35 euro) er det muligt at sende så mange qsl-kort som du vil. Jeg har allerede sendt 6000 (og endda 12000 hvis jeg også tæller QSL på HS3!) Til udskrivning, BURO, poststempler, grønne frimærker mv.

About the author

Billige ugg administrator