DC grundlægger Malcolm Young døde kl. 64

ByBillige ugg

DC grundlægger Malcolm Young døde kl. 64

DC grundlægger Malcolm Young døde kl. 64

NEW YORK Malcolm Young, rytmegitaristen og styrkekraften bag det bawdy hard rock band AC / DC, der hjalp med at skabe sådanne hovedbangsangsange som ‘Highway to Hell’, ” Hells Bells ‘og’ Back in Black ‘, er døde. var 64

AC / DC annoncerede døden lørdag på deres officielle Facebook side og hjemmeside. En repræsentant for bandet bekræftede, at stillingerne var sande. Stillingerne sagde ikke, hvornår eller hvor Young døde, men sagde udøveren havde lidt af demens. Han blev diagnosticeret i 2014.

‘Det er med dybeste sorg, at vi informerer dig om døden af ​​Malcolm Young, elskede mand, far, bedstefar og bror. Malcolm havde lider af demens i flere år og gik fredeligt med sin familie ved sin seng,’ en af ​​de indlæg læses.

AC / DC var bemærkelsesværdigt konsekvent i over 40 år med sin blanding af at køre hårdrock, lusty tekster og bluesy shuffles, der solgte over 200 millioner albums, overlevede tabet af sin første sanger og skabte en af ​​de største rock records nogensinde i ‘Back in Black, ‘verdens næststørste album bag Michael Jackson’ s ‘Thriller.’

Gruppen blev indledt i Rock Roll Hall of Fame i Cleveland i 2003. Greg Harris, administrerende direktør, udstedte en erklæring lørdag, der sagde: ‘Vi hilser dig, Malcom Young. Din blærende guitar rystede generationer og forenede os med lydhånder vil ringe for evigt. ‘

Flere musikere har også betalt deres respekt til Young på sociale medier, skriver om hans indflydelse og musikpåvirkning.

‘Det er en trist dag i rock and roll.’ Malcolm Young var min ven og hjertet og sjælen i AC / DC. Jeg havde nogle af de bedste tider i mit liv med ham på vores 1984 europæiske tour ‘, Eddie Van Halen tweeted på Lørdag. ‘Han vil blive savnet og min dybeste kondoleanser til sin familie, bandkammerater og venner.’

‘Drivmotoren i AC / DC er død. En tragisk ende for et sommetider usungt ikon.’ En af de sande greats. ‘RIP,’ Paul Stanley, Kiss, skrev på Twitter

Scott Ian, fra Anthrax, sendte et billede af sin Malcolm Young tatovering og sagde ‘hvad han mener for mig, er uantageligt.’

Mike Portnoy, medstifter af Dream Theatre, kaldte ham ‘en af ​​de store rytme guitar spillere på alle tidspunkter.’

De Glasgow-fødte unge brødre, der flyttede til Sydney, Australien, sammen med deres forældre, søster og fem ældre brødre i 1963 dannede bandet i 1973. De blev inspireret til at vælge høj energi navn AC / DC fra bagsiden af ​​en symaskine ejet af deres søster, margaret

Angus eksperimenterede med flere forskellige scene kostumer i første omgang med en gorilla kostume og en Zorro outfit, men skoleuniformet var naturligt, da han kun var 16 på tidspunktet.

The Youngs gik igennem flere drummers og basgitarister, og sluttede sig til Phil Rudd på trommer i 1974 og engelskman Cliff Williams på bas tre år senere. Deres originale sanger blev fyret efter et par måneder, da de opdagede Bon Scott, som oprindeligt blev ansat som bandet’s driver.

I 1980 var bandet på rulle, kendt for sine høje energi forestillinger og forudsigeligt hårdt opladning sange. Deres album ‘Highway To Hell’ var certificeret guld i Amerika og lavede det i de 25 bedste billboard-albumoversigter, og den eneste ‘Touch Too much’ blev deres første UK Top 30 hit. Men den 18. februar 1980 ændrede alt Scott Scott døde af kvælning efter kvælning Billige Moncler Sale på sin egen opkast efter en hel natt med at drikke binge.

Bandet besluttede at fortsætte og ansat engelsk vokalist Brian Johnson ved roret. Den nykonfigurerede gruppe kanaliserede deres sorg til sangskrivning og satte ud 1980’erne ‘Back In Black’ med sangene ‘Du rystede mig hele natten lang’, ‘Rock and Roll Ain’ t Noise Pollution ‘og’ Hells Bells. ‘ Coveret på albummet var sort, til ære for Scotts død.

Bandet fortsatte med et studie- eller live-album hvert par år og blandede deres enorme guitarriffs med oprørske og ofte sophomoric sangtitler med ‘Big Balls’, ‘Beating Around the Bush’, ‘Lad mig sætte min kærlighed til dig’ og ‘Stiv øverste lip’. AC / DC vandt kun en enkelt Grammy Award, for bedste hardrock performance i 2009 for ‘War Machine.’

Rolling Stone sagde i 1980, at ‘AC / DC lyden er intet mere og intet mindre end aggressivt fængsomme sangkroge brutaliseret af en revved up boogie rytme, Malcolm s jackhammer riffing, Angus’ guitar histrionics og Johnsons blodtørrende kæbe. ‘

I bogen ‘The Youngs: The Brothers Who Built AC / DC’ af Jesse Fink sagde Angus Young, at formlen fungerede. ‘Vi har det grundlæggende, som børn vil have,’ sagde han. ‘De vil rocke og det er det. De vil være en del af bandet som en masse. Når du rammer et guitar akkord, er mange af børnene i publikum rammer det med dig, de er så meget i bandet, at de går gennem alle bevægelserne med dig. Hvis du kan få massen til at reagere Moncler Jakke Dame som en helhed, så er det den ideelle ting. Det er der mange band mangler, og hvorfor kritikerne er forkerte. ‘

AC / DC ’s smitsomme, drivende lyd strækkes længere end rockarenaerne. Sangen ‘Shoot to Thrill’ blev hørt i filmen ‘The Avengers’, ” Back in Black ‘gjorde det til’ The Muppets ‘,’ Dirty Deeds ‘ Done Dirt Cheap ‘blev spillet i’ Bridesmaids ‘og deres sange blev medtaget i’ Iron Man ‘franchisen. På tv blev bandet musik i alt fra’ Top Gear ‘,’ Hawaii Five 0 ‘genstartet’ Glee, ” ‘CSI: Miami’ og ‘The Voice.’

Selv om bandet forkæmpede godt naturligt helvete, måtte det være vejrforslag i 1980’erne, at de var en trussel for samfundets moralske stof. Der var rygter om, at bandets navn stod for Anti Christ / Devil’s Children, og mange var chokerede, da det blev lært, at seriemorder og voldtægt Richard Ramirez identificerede sig som fan og efterlod en AC / DC baseball cap bag på en forbrydelsesscene .

I 2014 udgav bandet ‘Rock or Bust’, det første AC / DC album uden Malcolm Young. Alligevel er han meget til stede på pladen, da de 11 sange krediteres de unge brødre (Angus sagde, at han bygget albummet fra guitar kroge, de to var akkumuleret gennem årene).

Om albumets udgivelse fortalte Angus Young, The Associated Press, at Malcolm gjorde det fint, men det kunne han ikke udføre mere.

‘Det gik videre, men han vidste, at han ikke kunne gøre det,’ sagde Angus Young om sin ældrebrors demens. ‘Han havde fortsat så længe han kunne, stadig skrive. Men han sagde til mig:’ Fortsæt det. ”

Bandets skæbne blev også sat i tvivl ved Williams ‘pensionering, juridiske problemer for Rudd og Johnsons høretab, som tvang ham til at forlade. Bandet ankom Guns N ‘Roses frontman Axl Rose til at synge på turné i 2016.

About the author

Billige ugg administrator