Day invasion og Battle of the Bulge

ByBillige ugg

Day invasion og Battle of the Bulge

Day invasion og Battle of the Bulge

Maj 29: ydmyge helten: Valera talte sjældent om hans militærtjenesteMay 27: Fitchburg s Santo DiSalvo stod højt i branden. 26. maj: George Pelletier fra Fitchburg kæmpede sig gennem Battle of the Bulge og videre under anden verdenskrig om Charley Valera og ‘Min fars krig’ Charles M. Sanderson fra Shirley landede til sidst på Omaha Beach i Normandiet, Frankrig. På det tidspunkt var de allierede kun 2 miles inde i landet, næsten en uge efter den indledende D-dag invasion. Hans Landing Ship Tank, som blev udviklet under Anden Verdenskrig og designet til at bære tropper, forsyninger og tanke over vandet og losse uden behov for en mole, var en af ​​de første lossede. Hver LST havde to eller tre lastbiler i den; soldaterne bærede hver især halvdelen af ​​en stor pistol samt en karabingevær, gasmaske og et par andre nødvendige forsyninger. Sanderson havde meget mere end blot den tyske hær at bekymre sig om. En anden fjende var også venter på ham vand.Sanderson blev forstenet, fordi han aldrig havde lært at svømme. Vandet kiggede dybt, bølgerne styrtede over siderne af LST, skibet rockede og han blev overbelastet med vægt fra sine forsyninger og våben, ligesom resten af ​​tropperne. Charlie Sanderson, mindre end 20 år gammel, gjorde ikke Han var i et amfibisk monster, der var midt i farlige fjendens territorium, hvor de ville blive skudt og bombet. To miles væk var ikke meget langt under krigsstriden. Barrageballoner var overalt, deres tykke stålkabler hænger ned. Kablerne var beregnet til at forhindre, at fly kunne flyve lavt på deres strækbaner. Flyet aflastede tusindvis af riflebrændsler, da de fløj lavt, passerer over de allierede, hvilket gør frem til strande og videre. Ballongerne kunne gå så højt som 10.000 fod, hvis det var nødvendigt, selvom de blev brugt på et meget lavere niveau for denne operation. ‘Kom ind under højvande som en siddende duck, slip din rampe ned. De råbte:’ Sanderson, lad din lastbil gå ud, gå! ” Sanderson huskede. Han var bange for at han ikke kunne svømme. Han skulle også ved hvor dybt vandet var, så LST’en ville bare vende sig, når frontporten blev åbnet. Forsigtigt stakk han en 10 fods lang pind i vandet for at måle dybden og fandt stokken ikke længe nok. ‘Jeg kan ikke gå! Jeg kan ikke gå! ‘ skreg han. ‘Det vil jeg stå på næsen!’ Men de råbte på ham: ‘Gå, gå!’ Igen sagde han: ‘Det kan ikke gå. Det vil stå på næsen. Jeg vil ikke køre Friggin ‘lastbil over og tip den over. Det vil være slutningen på alt! ‘Heldigvis ventede Charlie og de øvrige tropper for tidevandet at komme tilbage. Men de sad med ænder med strafing og beskydning kommer på dem hele tiden. Billige Moncler Sale Det blev til sidst opdaget, at de ikke var bekendt med dem i starten, de var stoppet i et krater. Det var derfor vandet var så dybt omkring dem, hvor de stoppede. Der var bombardementerne, han oplevede. ‘Aircraft begyndte at komme så mange bombefly, der flyver over os,’ sagde Sanderson. ‘Det ville have været en dejlig, solrig dag, men inden for to timer var det uklar og mørk fra røg, støv og uanset. Så mange fly ville komme og droppe deres bomber og derefter hovedet tilbage. Jeg troede ærligt, at de skulle tilbage til brændstof, og så kom de tilbage. De kunne bare ikke have haft så mange bombefly komme ind på den måde. Det var bare utroligt, at det så ud til, at der ikke var nogen ende i sikte. Himmelen var fuld af flak overalt. Du kunne høre bombningen, se en fløj eller en hale flyve væk. Det var dumbfounding, vel vidende at disse mennesker var deroppe gør det, og der var ikke noget, der kunne være på jorden, men bare fortsætte. Bare sidder ænder, som du ved? Sanderson delte nogle af sine minder om slaget af Bulge: ‘Under Bulgarskriget sprang tyskerne omkring os. Vi var i midten, og de havde os omgivet. Løjtnanten fortalte os,’ vi skal kæmpe til den sidste mand. at vende om, jeg skyder ham i ryggen. ‘Det var hvad løjtnanten fortalte os. Blood and Guts, General Patton, kom ind med sine tanke. Da han kom forbi, kunne du se, at disse tanke rullede rundt. Han reddede vores røv, du ved det. Vi var omgivet. ‘Da han blev spurgt, om han nogensinde havde mødt General Patton, svarede Sanderson med et smil.’ Jeg kørte forbi ham en gang. Jeg vidste hvem han var, men han vidste ikke hvem jeg var. ‘Fra en fjern hukommelse , Huskede Sanderson en anden interessant historie, der beskriver, hvad Ardenneskoven lignede. ‘Har du nogensinde set land, når tornadoer kommer igennem? Har du nogensinde set træer og grene snoet og ødelagt? Hele friggin-skoven var sådan.Jeg kørte ned ad en vej, og der var heste forbundet med kanoner, tysk hestetrukne artilleri. Vores mænd kom ned og straffe dem. Vi var nødt til at skubbe dem væk fra vejen, så vi kunne komme igennem. Forestil dig at bruge hestetrukne artilleri i 2. verdenskrig. Alt tyskerne havde, de brugte. Det var Ardenneskogen. ‘Sanderson Moncler Outlet var bedøvet for at se, at det engang mægtige tredje rige blev reduceret til at bruge hestetrukne artilleri.’ De kaldte dem slag, men for mig var det en lang kamp hele vejen igennem. ” Når du ikke kan se det, bliver du bange. Du ved ikke, hvor den kommer fra. Enhver, der sagde, at de ikke var bange, er en forbandet løgner. ‘

About the author

Billige ugg administrator