Davidson County hund redning kæmper for at blive åben

ByBillige ugg

Davidson County hund redning kæmper for at blive åben

Davidson County hund redning kæmper for at blive åben

Marty Cogswell (højre) hjælper Sue Rogers, grundlægger og formand for Ruff Love Rescue, lastkasser af donerede hundelegetøj, godbidder og mad i en lastbil hos Petco på West Wendover Avenue i Greensboro. Ruff Love Rescue blev anbragt på huggeblokken efter udstedelse af en zoneinddeling i oktober 2015. Davidson County Planning Board godkendte en ændring af forordningen på et møde tirsdag. Bevægelsen skal godkendes på et kommissionsmøde i næste måned for nonprofitorganisationen at forblive åben.

Marty Cogswell (højre) hjælper Sue Rogers, grundlægger og formand for Ruff Love Rescue, lastkasser af donerede hundelegetøj, godbidder og mad i en lastbil hos Petco på West Wendover Avenue i Greensboro. Ruff Love Rescue blev anbragt på huggeblokken efter udstedelse af en zoneinddeling i oktober 2015. Davidson County Planning Board godkendte en ændring af forordningen på et møde tirsdag. Bevægelsen skal godkendes på et kommissionsmøde i næste måned for nonprofitorganisationen at forblive åben.

I en smal 3-sejr i tirsdag stemte Davidson County Planning and Zoning Committee for Thomasville’s Ruff Love Rescue s ændring af en amtskifte, der kun tillader op til 10 dyr pr 5 acres.

Ordningen, som det står, tillader undtagelser for husdyr, vagt dyr, showhunde og hunde, der anvendes til jagt og træning. Redningsindehaver Sue Rogers hævdede at tilføje private dyrehuse til listen.

‘Så du kan have 71 jagthunde eller 71 showhunde eller 71 kæledyr, men fordi vi er en redning, er det et problem?’ Sagde Rogers. ‘Hvad er de’ undtagelser ‘der gør for Davidson County? Jeg vil fortælle dig, hvad vi gør, og sparer en masse mange liv. ‘

No-kill-redningen, der tager imod misbrugte, forsømte og forladte hunde, blev anbragt på huggeblokken i oktober 2015, efter at der blev udstedt en zoneovergreb.

Selvom nonprofiten havde fungeret som nonprofit i næsten 20 år, sagde amtet ejendommen skal zoneres som en kommerciel kennel efter at have foretaget Billige Moncler Sale en undersøgelse forårsaget af en nabos klage.

Udvalgets forslag vil gøre det muligt for redningen at have mere end 10 dyr, så længe Rogers tilføjer træer eller andre lydbarrierer.

Men det skal godkendes på Davidson County Commissioners møde den 11. april. Hvis det afskediges, planlægger Rogers at forfølge appellen i retten, sagde Moncler Outlet hun.

‘Jeg har brugt $ 50.000 på advokatsalærer. Ved du, hvor mange hunde jeg kunne have spyttet eller neuteret til 50 grand, Davidson County? ‘ Rogers sagde. ‘Jeg kæmper bare for at redde dyr’ lever, fordi en eller to mennesker ikke kunne lide det. ‘

Rogers startede redningen i hendes 5 acre baggård i slutningen af ​​1990’erne som et hus husly for hunde afventer adoption.

Sidste år tog Rogers 220 hunde, hvoraf de fleste blev vedtaget, starter i år med 51 rednings hunde.

I 2015 tog hun omkring 400 hunde, men kampen om at forblive åben har afledt tid og ressourcer væk fra dyrene, sagde hun.

‘Ændringen ville ikke tillade nogen at hente og sige’ Jeg ‘er en redning,’ du skal være licenseret af (det statslige landbrugsministerium) ‘, sagde hun.

Rogers holder alle dyrene indendørs, i separate kenneler med masser af plads til motion på en plan, sagde hun. Alle dyrene er taget til dyrlægen, hvor de behandles, givet deres skud og spayed eller neutraliseret med opadgående på $ 350, der tilbrages på hver hund.

Redningen trækker hunde fra Davidson County shelter og andre amter ’shelters, der er slated for eutanasi på grund af pladsbegrænsninger eller dem, der er kritisk skadet. Målet er at redde dem og pleje dem tilbage til helbredet, så de kan placeres i foster eller for evigt hjem.

‘Jeg tager de hunde, der ikke har en chance, fordi ingen vil investere tid og penge for at få dem bedre,’ sagde Rogers. ‘Mange af de hunde jeg tager med har medicinske problemer som brudte lårbener eller brudt bækken , og ville blive euthaniseret ellers. ‘

About the author

Billige ugg administrator