David Arnold om fremtiden for straight shot

ByBillige ugg

David Arnold om fremtiden for straight shot

David Arnold om fremtiden for straight shot

Straight Shot Administrerende direktør shareshis perspectiveonthe fremtid af Omaha første opstart accelerator.

David Arnold har noget for at være stolt af atStraight Shot.

Hidtil har Straight Shot acceleratoren investeret i 20 virksomheder med $ 400.000 i frøinvesteringer. Af de virksomheder, der er gået på fundraise, har de kollektivt hævet 4,5 millioner dollar.

Det er klart, at programmet har fundet en efterspørgsel i regionen, men at tilføje flere hold hvert år er måske ikke den bedste måde at vokse på, ifølge Arnold.

hårdeste ting for enhver accelerator vokser uden at ofre kvaliteten af ​​holdene, sagde Arnold. vi har to klasser om året Kunne vi have en klasse på 15? Ja, men jeg tror ikke, vi ville kunne øge talentniveauet i virksomheder. For at forblive konkurrencedygtig på nationalt plan vil Straight Shot øge sin frøinvestering i sine hold i år fra $ 20.000 til $ 25.000 for 6% af virksomheden.

gennemsnittet er 6% for $ 23.000. Jeg ville ikke have, at det var årsagen til, at vi tabte virksomheder, sagde Arnold. hasn er sket, men jeg ønskede at komme foran det. fokusere på grundlæggere

Arnold har gennem sine erfaringer med Straight Shot indset, at en accelerator virkelig vækker folk, ikke ideer.

lettere at skabe en ide end en grundlægger, sagde Arnold. sjovt at tale om ideer. Det er sjovt at tale om markeder. Men hvis nogen kan du gå ingen steder. Sidste år henviste han til 2015-kohorten som en klasse, fordi så mange af holdene blev ledet af dyrkere iværksættere.

så en ældre, mere erfarne klasse sidste år, og det var ikke utilsigtet, sagde Arnold.

Straight Shot brugte også Gallup EP10 test til at identificere kandidaternes iværksætterstyrker. Arnold sagde, at det var et nyttigt værktøj under udvælgelsen, når man parrede praktikanter med grundlæggere, og når han gav råd under 90 dagsprogrammet.

meget af hvad jeg gør kommer ned til, hvordan jeg snakker med hver person, og meget af det kommer ned til personlighed, sagde Arnold. ville sige det var effektivt i det. bedste praktikophold?

Sidste år lancerede Straight Shot også et praktikprogram med Creighton University, som blev bredt modtaget som en succes.

blev blæst Billige Moncler Sale væk af sofistikeret Creighton praktikopfattelser. De var skarpe, de var velforberedte, og det var svært at vælge 7 ud af de 20 eller deromkring, der brugte, sagde Arnold.

Det er måske en af ​​de mest unikke praktikpladser, der er tilgængelige i området, uden nogen nærmere defineret rolle, der har til formål at bære mange forskellige hatte og muligheden for at påvirke virksomhedens succes betydeligt.

lettere at skubbe en ide end en grundlægger ville sige ting som, følte at jeg blev behandlet som en medstifter, ’sagde Arnold. Det betyder, at de var optaget. De blev stresset ud. De havde nogle gange reelle bekymringer over virksomheden. Fortsæt programmet igen i år, medUNL giver også en praktikant for første gang. Arnold erkender, at det er et stort spørgsmål om at lave et firma, og han ved ikke, om der vil være et andet corporate team i år.

det ville være nemmere at få den næste ES i. Og det er virkelig Moncler Jakke Dame svært, sagde Arnold.

Problemet, som Arnold ser det, er, at de mennesker, der arbejder i etablerede virksomheder, er incitiveret mod opfattet risiko.

få hvorfor disse programmer er værdifulde. De bliver spændte over dem, sagde Arnold. det begynder at nedbryde er, når det kommer til, skal vi satse på? Vi spørger meget.

planlægge frø til fremtiden, sagde Arnold. Jeg er ikke sikker på, hvornår afgrøden skal give. Shot accepterer nu ansøgninger.

Pendell er administrerende redaktør for Silicon Prairie News.

(Besøgt 1 gange, 1 besøg i dag)

PopularNewUpcoming events på Silicon Prairie Future Builders Challenge hjælper Lincoln-studerende med at identificere deres iværksætterkundskaber Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitche og lancere på SXSW Missouri-baserede Lean Media Closed $ 500,000 i Seed Funding KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse K State Launch udfordrer studerende af alle baggrunde at være iværksættere KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse Missouri-baseret Lean Media lukker $ 500.000 i frøfinansiering Kommende arrangementer på Silicon Prairie Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitch og starte på SXSW

About the author

Billige ugg administrator