datter beskyldt for at slå driveren bevidstløs i vejen

ByBillige ugg

datter beskyldt for at slå driveren bevidstløs i vejen

datter beskyldt for at slå driveren bevidstløs i vejen

PASCO COUNTY, Fla. (WFLA) To Pasco County kvinder står over for batteriladninger, efter at et vidne har registreret dem at slå en anden kvinde i løbet af et raseri.

Bailey var inde i hendes køretøj, som var i venstre vej af Little Road. Gemberling og Scarduzios køretøj var i den Billige Moncler Outlet rigtige bane. På tirsdag kom mor og datter, Shelley Lyn Gemberling, 49, og Alicia Nicole Scarduzio, 20, ind i et argument med Emily Bailey i skæringen mellem Little Road og Trouble Creek Road i New Port Richey.

‘Det var mit livs længste røde lys, de fortsatte med at skrige på mig og fortalte mig, at de ønskede at dræbe mig. Jeg ville bare have lyset til at ændre sig,’ sagde Bailey. ‘Jeg troede aldrig, de ville komme ud af deres bil og løbe mod mig og træk mig ud af mit køretøj. ‘

Undersøgere sagde, at Gingerling og Scarduzio kom ud af deres køretøj og nærmede sig den åbne førerens vindue, nåede ind og greb Bailey ved hendes hår og nakke og trak hende udenfor gennem vinduet.

Bailey, en veterinærtekniker, sagde, at hun faldt til jorden, og derefter begyndte Gemberling og Scarduzio at slå hende på hendes ansigt og krop. Hun siger, at hun troede, at hun skulle dø.

‘De forsøgte at trække mig gennem mit vindue. Da jeg kiggede ind i kvindens øjne så jeg ren raseri. Det så ud som om hun ville dræbe mig, sagde Bailey. ‘I disse tider sagde datteren, stop med at ramme min mor. Stop med at ramme min mor. Og så slog hun mig igen. Og alt gik sort. ‘

Detektiv siger, at Bailey mistede bevidstheden og led en knust næse og andre skader. Gingerling og Scarduzio stoppede ikke med at slå hende til en borger intervenerede.

‘Hvorfor angriber du mig, når du var i Billige Moncler Sale den forkerte? Du skar mig af,’ sagde Bailey. ‘Det kunne have været undgået, ingen måtte blive skadet. Ingen måtte gå i fængsel. Det var valg, de gjorde.’

Et vidne rapporterede at se Gemberling trække Bailey ud af bilen gennem vinduet. Vidnet sagde, at hun ikke så Bailey til at slå de mistænkte til enhver tid, men så de mistænkte slog hende.

‘Moren greb mig ved min hals og begyndte at klemme min hals. Datteren greb mig ved ryggen af ​​mit hår og begyndte at trække,’ recallede Bailey.

Vidnet sagde også, at Scarduzio ramte Bailey flere gange, mens hun var på jorden.

‘Alt jeg kunne tænke på var min søn,’ sagde Bailey.

Offret, Emily Bailey og hendes søn.

Video indspillet af et vidne viste Bailey på jorden, mens Scarduzio slog hende.

‘Det er svært at se. Det er meget traumatiserende. Jeg tror jeg har grædt de første fire gange, jeg har set det, sagde Bailey. ‘Jeg spørger hver gang jeg kommer i bilen nu.’ Jeg vil bestemt ikke slå mit horn til nogen. ‘

Bailey fortalte deputerede, at Gemberling og Scarduzio nærmede sig hende på grund af en trafikhændelse. Da Bailey forsøgte at hæve sit vindue, nåede parret ind i hendes køretøj og greb hende ved hendes hår og hals og tog hende ud af bilen og begyndte at slå hende.

Deputerede sagde, at Scarduzio nægtede at slå Bailey i ansigtet, men sagde, at hun ramte hende med sin åbne hånd. Gingerling fortalte angiveligt stedfortrædere, at Bailey kom ud af sit køretøj og skubbede hende.

Alicia Nicole Scarduzio, 20, og Kelly Lyn Gamberling, 49, blev anholdt og anklaget for indbrud og forværret batteri og blev booket til Land O ‘Lakes Detention Center.

About the author

Billige ugg administrator