Dating og proteser

ByBillige ugg

Dating og proteser

Dating og proteser

Jeg giftede mig for omkring 8 år siden, hvis tandproteser var kommet på grund af alvorlige skader fra kickboxing. Min kone forstod på det tidspunkt, at jeg fik tandproteser, fordi jeg en dag ville have børn, og jeg vil ikke have, at de bliver sjovt, fordi deres far ikke havde tænder. Nå 8 år senere og ingen børn, jeg er stadig i min tidlige 30-årige, og jeg har svært ved at motivere mig til at komme ud og date. Jeg er lidt forvirret for at fortælle min potentielle ‘date’, som jeg har fuld proteser og vil ikke gribe hende ud, hvis hun i midten af ​​natten vågnede for at finde mig uden tænder. Hvordan overvinder jeg dette problem, og vil jeg nogensinde? jeg elsker mit smil og jeg har aldrig nogen smerte, som jeg absolut elsker. Jeg vil ikke være alene for resten af ​​mit liv, og jeg vil gerne have børn en dag. Er der mange mennesker derude under 33 år, der bærer proteser?

Desværre tror jeg heller ikke jeg vil være stor hjælp. Jeg har lige fået mine fulde tandproteser 5 dage siden. Det er et problem, jeg endnu ikke har tænkt mig selv.

Jeg tager det bruger du ikke længere kickboxing? Måske kan du i løbet af en afslappet samtale (ol ” Hvad gør du for sjovt ’spørgsmål) arbejde med at du var en ad gangen, men ikke længere øve på grund af alle skaderne og se, hvor det går fra der.

Der skal være andre sportsfolk (hockeyspillere og ekstremsportspraksis kommer straks til at tænke), der har været i denne situation. Måske på fora for forskellige sportsgrene kan du komme på tværs af en tråd om, hvordan disse mennesker har / måtte håndtere skader. Dette kan medvirke til at opbygge tillid, og du kan endda finde en pointer eller to derinde.

Min far er i hans sene halvfjerdser og har været enke i 23 år. Han har slidte proteser i over 30 år. Hidtil har han ikke problemer med at få datoer selv hos kvinder i trediverne!

Pinnock har et punkt den rigtige vil forstå. Og du kan vide, hvordan du let kan se hende, når du kommer derude.

Held og lykke.

Jeg er 19 år!

Men jeg har kun en delvis tandprotes til 3 tænder, hvoraf den ene er på forsiden. Det er slemt. Jeg har stor frygt for, at min mund bliver dummet der, fordi jeg er begrænset til behandling. Hidtil har jeg haft 6 ret store fyldstoffer med ingen smertelindring hvad så nogensinde. omkring 4 mere at gå! Tænder er sådan en smerte, jeg kan ikke vente, indtil jeg kan smile med selvtillid! De andre 2 tænder, som snart snart bliver denteret, er på siden og viser, når jeg smiler.

Fik nogle spørgsmål dog.

Fælder de nogensinde eller kommer løs, når du griner?

Er du nødt til at tage delvise proteser ud, når du spiser ?? søvn?

Kan jeg tygge tyggegummi, karamellens klæbende ting osv? Dawn skal du kunne få dem lavet i voks først, så du kan se, hvordan de vil se ud, og laboratoriet, der laver dem, skal lade dig give dem billeder af, hvad du ligner før ekstraktionerne.

Brigette, jeg afskedede at have mine overdele udtrukket i to år ved at vide, at jeg havde en forfærdelig infektion. Det var risikabelt, men jeg var ikke i nogen smerte, så jeg ventede.

Hvis der er nogen måde at reparere eller genoprette tænderne, der forårsager smerter, så gør det.

Tandpleje er ikke sjovt, de er en stor tilpasning, og at miste dine egne tænder er et stort følelsesmæssigt tab.

Men os alle her har gjort det igennem og jeg formoder, at du vil også.

Hej til alle de mennesker, der har det godt at tale om deres smil. Mine tænder har haft problemer siden jeg var et lille barn (et sted før 10 år). Jeg ved ikke, hvad den medicinske definition kaldes på, hvad jeg har, men jeg blev født med regelmæssige baby tænder og kun udviklet en håndfuld voksne tænder. Dette er et arveligt problem, og min mor og bror har lignende forhold. var 16 i 1987, blev jeg taget til en ortodontist og blev sat på et langsigtet program for at forsøge at løse mit smil. Endte med at have kæbekirurgi og havde nogle tænder fjernet i processen. Nu inden jeg fortsætter, forestil mig at se på smil af en Jack o lantern iført armbånd. Selv om det ikke var officielt som det, var det temmelig darn tæt. I slutningen af ​​1991 og begyndelsen af ​​1992 fik jeg endelig bøjlerne af og fik tilbageholdere med nogle partier for at udfylde hullerne. denne gang arbejdede jeg et partime job uden forsikring, så at få regelmæssige partier var uden for spørgsmålet. Ved udgangen af ​​1999 blev jeg accepteret på University of Texas Dental School på et andet program for at hjælpe mig med at smile igen. , dog var at jeg ikke kunne bære noget i min mund til 6 måneder og havde en anden tand fjernet. Ved midten af ​​sommeren 2000 sluttede jeg endelig til øre. Men det slutter ikke der.

Siden begyndelsen af ​​2003 begyndte en nedre delmolar langsomt at sprænge væk. Den gode ting for den tand var, at den havde udfyldt den. Tidligt i år fik jeg igen accepteret tilbage på skolen og er i øjeblikket at se en tandlæge. Jeg fik lige den tand fjernet for en uge siden, og nu skal jeg vente til begyndelsen af ​​oktober for at få min nye delvise. Det vil nok ikke være det sidste af, hvad jeg har måttet leve med i hele mit liv. Men nu er jeg bare glad for at kunne smile.

Jeg modtager bare en cast delvis for øvre (2 til venstre og 3 eller højre lavere (2 til højre) omkring 3 uger siden. Jeg kan ikke tale klart og spise er næsten en joke. Meget ubehageligt at bære dem. Tandlæge siger det tager at blive brugt til. Jeg har store ledninger på øvre øjne tænder og stor ledning på tand for at holde partier i. Jeg valgte ikke at have nogen ledninger, når de viste modellerne, men det er således, hvad jeg fik. De fortæller mig det permanente parti, som jeg vil modtage i 4 6 måneder (FlexLytes) bliver bedre, men jeg er meget bekymret. Hvis intet andet er det et godt vægttabsprogram, da mad ikke smager godt, og det er meget svært at spise noget. Min tale er, hvad der bekymrer mig mest og Jeg må bestemt ikke smile med ledningerne tydeligt synlig. Hjælp mig med at forstå, om jeg skal forfølge tandlæge eller hvis det er normalt som tandlægen siger. Tak.

Jules skrev:

Jeg modtager bare en Moncler Jakke Dame cast delvis for øvre (2 til venstre og 3 eller højre lavere (2 til højre) omkring 3 uger siden. Jeg kan ikke tale klart og spise er næsten en joke. Meget ubehageligt at bære dem. Tandlæge siger det tager at blive brugt til. Jeg har store ledninger på øvre øjne tænder og stor ledning på tand for at holde partier i. Jeg valgte ikke at have nogen ledninger, når de viste modellerne, men det er således, hvad jeg fik. De fortæller mig det permanente parti, som jeg vil modtage i 4 6 måneder (FlexLytes) bliver bedre, men jeg er meget bekymret. Hvis intet andet er det et godt vægttabsprogram, da mad ikke smager godt, og det er meget svært at spise noget. Min tale er, hvad der bekymrer mig mest og Jeg må bestemt ikke smile med ledningerne tydeligt synlig. Hjælp mig med at forstå, om jeg skal forfølge tandlæge eller hvis det er normalt som tandlægen siger. Tak.

Jules, gå til denne tråd: ‘Cheer Up New Denture Wearers’ og læs gennem indlæg. Det er det værd.

Mine 2 cent: Hvis du har valgt IKKE at have ledninger, så insistere på det. Hvis de forsøger at overtale dig, at dette er ‘hvordan det skal være’, vil du måske finde en anden tandlæge. Jeg ønskede ingen metaller eller kemikalier (phthalates Bisphenol A) udvaskning i munden, fordi dette er en meget lang sigt, daglig eksponering ved indånding, indtagelse og direkte mundvæv absorption. Da mine permanente proteser kom tilbage fra laboratoriet med metalbearbejdning, krævede jeg en tilbagebetaling og gik til en anden tandlæge for at lave mine proteser.

Carol, Moncler Outlet hvorfor er de en hemmelighed? Hvis du er så tilfreds med dem, og det generer dig ikke, så skal det ikke være noget for ham. Hvis det gør det, så er han den forkerte fyr til dig, og bedre du lærer hans fordybninger nu snarere end senere. Gud forbyde, at du måtte fjerne et bryst. Du må ikke bekymre dig om dit sexliv, det er ikke det største problem, du vil have i et langvarigt forhold. Meget glad for at høre, at du har justeret så godt til dine proteser. Jeg vil holde min fingers krydsede, som han gør også.

About the author

Billige ugg administrator