Dash kamera video frigivet i vejsiden argument involverer Johnny Manziel

ByBillige ugg

Dash kamera video frigivet i vejsiden argument involverer Johnny Manziel

Dash kamera video frigivet i vejsiden argument involverer Johnny Manziel

AVON, OhioDash kamera video blev udgivet af theroadside hændelse involverer Johnny Manziel og hans kæreste, Colleen Crowley. på Interstate 90 Westboundnear Nagel Road rampen.

Hændelsesrapporten sagde et vidne så en hvid Nissan hastighed og en kvindelig passager forsøger at åbne døren. Da politiet ankom, var Manziel og hans kæreste udenfor bilen, og han fortalte officeren, de to havde drukket downtown tidligere på dagen.

Rapporten siger, at parret argumenterede, og Crowley smed Manziel ’s tegnebog ud af vinduet, og det er derfor, han tog over. Det siger også Crowley fortalte politiet Manziel skubbede hovedet ind i bilglaset og ramte hende et par gange.

Hun blev spurgt, om hun troede, at Johnny kunne forårsage sin fysiske skade, hvis hun var bange for ham, og hun svarede med: ‘Nej, det var fint.’

Politiet fandt et lille stykke på Crowley ’s arm, som de siger var fra Manziel, forsøger at holde hende i bilen.

Rapporten siger, at Manziel havde to drikkevarer tidligere på dagen, men ikke syntes at være beruset. Det sagde også Crowley syntes at være beruset. De spurgte, om Crowley ville blive taget hjem, og hun sagde nej og forlod scenen med Manziel.

Rapporten siger også, at Browns linebacker Paul Kruger ankom til den scene, der forstyrrede Crowley. Politiet bad Kruger om at blive i sin bil, og han fortalte dem, at han bare gik forbi, så Manziel på siden af ​​vejen og stoppede for at hjælpe.

Manzieland Crowleyboth tog til sociale medier, efter at det skete, at det bare var et argument, og at de begge gør det fint nu.

Cleveland Browns siger, at de tager disse sager alvorligt, men de holder samtalen private Moncler Outlet for nu.

‘Jeg vil ikke sige noget i dag,’ sagde Browns Head Coach Mike Pettine søndag. ‘Vi kommer bare ud af hælene i et spil. Jeg har fyre i det skab, der lige har spillet deres haler og kom op kort. Vi har masser af Moncler Udsalg tid i ugen for at tale om det. ‘

Fox 8 har nået ud til Browns for en kommentar om dash kamera video.

Browns General Manager Ray Farmer sagde følgende i en erklæring udgivet fredag ​​før videoen blev offentliggjort:

‘Vi var klar over situationen. Det er en ting, at vi tager seriøst og har udtrykt vores bekymringer over for Johnny direkte. Disse samtaler vil forblive private, og vi vil afstå fra yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.’

NFL gav følgende udtalelse mandag eftermiddag:

‘Vi er opmærksomme på situationen, men har ingen yderligere kommentarer.’

Under hans ugentlige segment på Fox 8 News i morgen kommenterede tidligere Browns spiller Greg Pruitt om situationen.

‘Jeg var mistænksom i begyndelsen, da Manziel satte sig i rehab angiveligt’, sagde Pruitt. ‘Og så kom han ud af rehab, det var tid til at få det til at praktisere. Det er ikke sådan, disse faciliteter virker. De lader dig ud, når de tror du er klar. Ikke fordi du har noget andet at gøre. ‘

About the author

Billige ugg administrator