Dannel Malloy udgiver erklæring om kampagne 2016

ByBillige ugg

Dannel Malloy udgiver erklæring om kampagne 2016

Dannel Malloy udgiver erklæring om kampagne 2016

Gov. Dannel P. Malloy udgivet følgende erklæring om valgresultatet på en pressekonference onsdag morgen: Godmorgen. Vi er velsignede til at leve i ikke bare det bedste land på jorden, men det mest storslåede demokrati i verdens historie. Billige Moncler DunJakke Selvom jeg er skuffet over resultaterne fra sidste nat s presidentsvalg, ved jeg, at vi ikke svækkes som et land eller en stat. Vi er elastiske. Her er tre grunde til at. Først nationalt vil vi have en fredelig overgang af magten fra en leder til en anden, uanset hvor stærkt nogen af ​​os føler om resultaterne. Vi bør ikke i et sekund tage denne overgang for givet eller ikke anerkende, hvor vigtigt det er, og hvor specielt det gør os og andre demokratier omkring verden. I slutningen af ​​et valg føderalt, statsligt eller kommunalt er den fredelige overgang af magt kernen i hvad det betyder at være fri. For det andet kan hver af os og vigtigst af alt vores venner i pressen sige hvad som helst Vi ønsker om resultatet af dette valg. Vi vil stille spørgsmål fra hinanden og kræve svar. Vi vil analysere og pontificere og anden gætte i flere måneder. Nogle af os vil være højt, nogle tankevækkende, nogle vred, nogle trådt tilbage, men vi vil alle være amerikanere, forenede i vores elskede evne til at være og sige, hvad vi vil. tredim tror jeg, at det kommer ud af en periode med partisk opfattelse, vi kan og vil vende tilbage til det, der forener os. Kernen i dette valg og måske kernen i resultaterne var, at en meget stor del af vores land føles efterladt eller udeladt, de føler at de ikke længere deler lige i vores lands løfte om velstand. Vi kan være uenig om, hvordan man løser det, men følelsen er delt blandt mennesker i forskellige racer, religioner, køn, stater og politiske partier. Nu kan vi arbejde for at forstå og endda omfavne den dynamik i vores land og arbejde sammen om at rette det fordi vi alle fortjener at deltage i den amerikanske drøm. Mange mennesker vil spørge sig selv, hvad kommer derpå? Simpelthen, vi fortsætter med at arbejde. Vi tager vare på vores børn. Vi husker, at uanset parti er der gode mennesker arbejder hårdt på alle niveauer af regeringer. Gode mennesker arbejder hårdt på virksomheder både store og små Moncler Udsalg til at vokse arbejdspladser og forbedre vores økonomi. Gode mennesker arbejder hårdt i deres fritid for at gøre deres samfund, deres skoler og deres verden til et bedre sted. i Connectic ut, vi er præsenteret med en enestående mulighed for endnu en gang at lede af eksempler for vores nation. I de senere år er vi kommet sammen på tværs af partier på mange vigtige spørgsmål. Nu med en anden dynamik til spil i lovgiveren har vi en mulighed og endog en forpligtelse til at arbejde endnu bedre sammen for at finde endnu mere fælles ground.To dette formål planlægger jeg at opfordre lovgivende ledere fra begge parter til at starte uformelle diskussioner i de kommende uger om, hvordan vi går videre sammen. Vi bør sidde sammen omkring et bord og have en ærlig diskussion om vores mål, men vigtigere af, hvordan vi opnår disse mål. Hvordan vi kan ændre måder vi arbejder sammen, dele ideer og gøre fremskridt. Connecticut kan vise landet, at vi kan fortsætte med at gøre fremskridt, selv når vi føler os delt. Vi kan demonstrere, at det er muligt at kæmpe hårdt igennem et hårdt valg og derefter komme tilbage til arbejde på vegne af vore bestanddele.

About the author

Billige ugg administrator