Danica Patrick til at køre Daytona 500 til Premium Motorsports

ByBillige ugg

Danica Patrick til at køre Daytona 500 til Premium Motorsports

Danica Patrick til at køre Daytona 500 til Premium Motorsports

(AP) Danica Patrick har fundet en tur til Daytona 500, der hjælper med at afslutte lukningen af ​​sin løbekarriere på passende vis.

Patrick vil køre for Premium Motorsports i næste måned s Daytona 500, hendes sidste NASCAR race. Billige Moncler DunJakke Hun planlægger også at race i Indianapolis 500 i maj.

Den ene race deal for næste måned s NASCAR showcase vil sætte Patrick i sæde for No. 7 GoDaddy Chevrolet, samme nummer, hun kørte, da hun trådte i stock car racing i 2010.

Hendes tidligere besætningsmedlem, Tony Eury Jr., vender tilbage til Patrick’s pit box til sin finale.

‘Jeg fortsætter med at sige,’ Jeg kunne ikke have skrevet en bedre historie om, hvordan dette hele ville falde på plads ‘. At gå med strømmen virker smukt ud, ’sagde Patrick.’ Jeg kommer tilbage i GoDaddy Green, kører nr. 7 Chevrolet med Tony Jr. i mit øre igen. Det hele gør mit sidste NASCAR-løb lige så meget sødere. ‘

Premium Motorsports købte for nylig aktiver fra Tommy Baldwin Racing. Bil nr. 7 vil bruge Premium’s charter (nr. 15 bil sidste år) for at få en garanteret plads i åbningsarrangementet på Feb. 18, Daytona International Speedway. Teamet modtager teknisk support fra Richard Childress Racing.

GoDaddy genforenedes med Patrick i sidste uge og accepterede at sponsorere sine biler til de sidste to løb i sin karriere. Hun annoncerede sine planer om at køre Daytona og Indy, før hun havde rides, og en aftale med Chip Ganassi Racing for begge løb blev aldrig sket. Hun kaldte GoDaddy grundlægger Bob Parsons i slutningen af ​​december for at få Danica Double til at ske.

Sponsoratet fra GoDaddy giver hendes ekstra midler til at finde pladser i begge løb, og Indy-holdet skal stadig være afsluttet. Mange IndyCar-ejere har sagt, at de ikke kan ‘t eller vinde’ Patrick i Indy 500, løbet der gjorde hende berømt, men alting kan ændre sig nu, da hun har sikret sponsorering.

En rimelig kandidat på dette stadium ville være Ed Carpenter Racing, som altid markerer konkurrencedygtige biler på Indianapolis Motor Speedway. Holdet er delvist ejet af Tony George, lederen af ​​familien, der ejer speedwayen, og at sikre, at Patrick er i løbet, hjælper med Indy 500’s succes.

På Daytona har næsten hele feltet mulighed for at være i strid med sejren. Holdet Moncler Udsalg Patrick parret var ikke så vigtigt som at få en stærk motor og solid teknisk support.

Premium er næppe et øverste hyldehold, men Daytona er et sted, hvor det ikke har ramt Patrick. Premium blev 34. i ejerens placering i 2017, men Michael Waltrip kørte sin Daytona 500-bil til et ottende sted. Patrick bliver også hjulpet af hendes tidligere erfaring med Eury, hvem var hendes crew chief, da hun gjorde sit første skridt fra IndyCar til NASCAR.

‘Det ville ikke være nogen mulighed, der kunne coax mig tilbage til pit boksen,’ Eury sagde. ‘At arbejde med Danica og GoDaddy igen i Daytona vil være sjovt. Danica og jeg har deltaget succes før i Daytona, og hun har meget mere erfaring under hendes bælte nu, så jeg ser frem til at se, hvad vi kan opnå under Speedweeks. ‘

Patrick har ikke vist nogen tegn på panik om at sammensætte sine to sidste løb og kreditere de ‘positive vibes’, der har hjulpet med at flytte projektet sammen.

‘Jeg’ føler mig god energi med sponsoren og holdet, vi har samlet sammen for Daytona, ’sagde hun. ‘Jeg’ er overbevist om, at gode vibes oversætter til præstationer, og jeg føler mig helt sikkert den gode energi med denne sponsor og team. ‘

About the author

Billige ugg administrator