Danica Patrick leder til en ny fase af livet efter racing

ByBillige ugg

Danica Patrick leder til en ny fase af livet efter racing

Danica Patrick leder til en ny fase af livet efter racing

(AP) Danica Patrick flæste sig gennem motorsport, som ingen kvinde nogensinde har haft.

Hun var frygtløs i en Indy bil på Indianapolis Motor Speedway, et hvidt knækspor, der har rystet nerverne hos mange en chauffør. Med marketing savvy og stærk sponsor støtte, byggede hun en platform, der gjorde hende til en af ​​de mest genkendelige atleter i verden, ikke kun blandt kvindelige atleter. Patrick fører alle berømtheder med en rekord 14 optrædener i Super Bowl reklamer.

Patrick talte hendes sind, mundtligt sparred med rivaler, kom ikke tilbage fra noget.

Alle som gjorde det så skræmmende for to uger siden, da Patrick, Steely og Stoic i offentligheden i så mange år græd, da hun meddelte, at hun kun kører to yderligere løb: næste år Daytona 500 i februar og derefter Indianapolis 500 tre måneder senere i en dobbel, der lukker sin karriere på banen, der spillede en stor rolle i hendes berømmelse.

Hun vidste i flere måneder, at hendes dage som en fuld tid race bil chauffør var faldende, men gør det officielt Billige Moncler Outlet bragte en bølge af følelser få nogensinde har set fra Patrick.

svært at sige ting højt, forklarede hun senere.

Patrick satte sig sammen med The Associated Press i næsten en time inden annonceringen af ​​sin pensionsplan. Hun var ekstatisk over hvad der foregår. Der var ingen tristhed, bare accept af, at hun for første gang i mere end et årti havde haft sponsorproblemer og måtte finde noget andet at gøre med hendes liv.

I slutningen af ​​NASCAR-sæsonen, efter kun en top 10-finish og binde sin karriere lavt 28 år i Cup-standarden, sagde hun: kunne ikke have været mere elendigt. Det har været sådan en slib og jeg sagde altid, hvis jeg ikke tror jeg kan løbe bedre, end hvor jeg er, så er det ikke sjovt, og jeg vil ikke gøre det. er opmærksom på hendes arv i racing. Hun er den eneste kvinde til at føre omgange i både Indianapolis 500 og Daytona 500. Hun sluttede fjerde som en rookie på Indy, hvor hun førte 19 omgange og Mania blev født. Fire år senere var hun en karriere bedste tredjedel på Greatest Spectacle in Racing. stjerne blev født og sponsor GoDaddy ønskede at flytte til NASCAR, hvor synligheden var højere. Men som de fleste hver åbenhjulsdriver før hun kæmpede Patrick i overgangen til lagerbiler.

På fem fulde sæsoner på NASCARs højeste niveau varede hun længere end kammerater Dario Franchitti og Sam Hornish Jr., både IndyCar-mestere og Indy 500-vindere. Alligevel havde Patrick kun syv top 10-finish i 190 løb, en pole hendes rookie år på Daytona 500 og sluttede aldrig højere end 24 i standen. Kritikere bringer alt det op, når Patrick arv er nævnt.

føler at det tager væk fra alt andet, jeg har opnået, sagde Patrick. Don vil gerne blive husket for de ting, der ikke gik så godt. Jeg vil blive husket for de ting, der gik godt. så begynder den anden handling for en 35 årig, der forlod sit Illinois hjem for næsten to årtier siden for at rejse alene som teenager til Europa og forfølge en karriere i open wheel racing.

Hendes plade er helt sikkert fuld.

Patrick har en atletisk tøjlinje solgt gennem HSN og en fitnessbog, der kommer ud i løbet af få uger. Hun mener, at hun vil have mere fritid til at være i hånden med tøjdesign i New York, og at hendes debutbog, Intense, et 90 dages sind, krops- og madplan, kan føre til en række fitnessmuligheder eller en række bøger.

Hun har en vingård i Nord Californien og mener, at hun nu vil have tid til at deltage i festivaler, middag auktioner og fremme sin vin, Somnium. Hun vil også gerne forfølge et potentielt madlavningsshow.

Der er også longtime kæreste Ricky Stenhouse Jr., en stigende stjerne i NASCAR, der lavede playoffs denne sæson for første gang. Hun er tidligere skilt, han er fem år hendes junior, men hun er klar til næste kapitel med Stenhouse og interesseret i at starte en familie.

Jeg har altid været ting jeg lavede på siden, sagde hun. involveret, men nu vil jeg have tid til at være virkelig involveret. så mange år som en hård konkurrent er Patrick ikke sikker på, hvad der vil fylde det tomrum. Hun husker en samtale, hun havde på en bus i Japan med tidligere CART-mester Jimmy Vasser, efter at han var gået på pension.

talte om, hvordan han, da han stoppede racing, savnede højderne og laverne, savnede toppe og dale, og det var bare spændende nok, Moncler Jakke Dame sagde Patrick. har altid tænkt over det, når du har oplevet, hvad det kan lide at gå gennem disse humongous overgange. Vil du savne det? Vil du ikke? Vil det være en lettelse?

Når sæsonen slutter nu, er jeg i stand til at slappe af. Men vil jeg kunne udvikle sig i det og lade det være et behageligt sted for mig at bo i? Jeg tror jeg kunne. har stadig to løb tilbage og har brug for en forretningsplan, der gør det til en teamejer. Den førende kandidat til Double er Chip Ganassi Racing, men ejeren vil kun gøre det, hvis det giver økonomisk mening. Og Patrick vil kun gøre det, hvis hun i en bil der kan vinde.

Ganassi har tidligere sagt, at hvis han løb en enkelt Indy-indgang næste år, ville det være for NASCAR-stjernen Kyle Larson, en nær ven af ​​Patrick og Stenhouse. Skulle hun få det til at fungere, kan det forsinke Larson drøm om at køre Indy. Eller det kunne sætte dem side om side på samme skæve tidsplan næste maj.

Dem i Patrick’s indre cirkel har fundet, at hun begge er i fred med hvor hun ledes og spændt på at gå i fuld cirkel og afslutte sin karriere hos Indy.

Er hun nervøs? C Dette er Danica Patrick.

Nej. Og jeg siger det ydmygt, men det har normalt været sådan, sagde hun. Jeg har lyst til, når alt er på linjen, og opmærksomheden er høj og trykket er højt, for en eller anden grund antenner det noget i mig, og der sker store ting for mig. Jeg håber det fortsætter, og kan tænke på en bedre tid end ved Indy. WNStoryBody>

About the author

Billige ugg administrator