Dancing for Courtney

ByBillige ugg

Dancing for Courtney

Dancing for Courtney

Den 21. februar, vil Penn State studerende begynde den årlige 46 timer, ingen sidder, ingen sovende dans maraton for at rejse midler i kampen mod pædiatrisk kræft. THON blev først organiseret i 1973 af en gruppe studerende på udkig efter at føje spænding til en trist februar i det centrale Pennsylvania, og til en måde at give tilbage til samfundet. I dag er Penn State ’s THON fortsat den længste dansemarathon i landet. Det er vokset til at engagere mere end 15.000 studerende hvert år og har inspireret andre universitet, gymnasium, folkeskole og grundskoleelever over hele landet til at starte dans maratoner af deres egen alle i håbet om at erobre pædiatrisk kræft.

Courtney Jarrett elskede at gå til Penn State fodbold spil med sin familie og juble på holdet. Hun drømte om en dag at deltage i universitetet og være en del af Penn State College erfaring. Men klokken 15 blev hun diagnosticeret med leukæmi, og inden for en måned var hun væk, aldrig at holde Penn State-graden i hendes hænder. Hendes søster Tiffaney, tyve måneder yngre, ville fortsætte drømmen for hende ved at deltage i universitetet og ved at danse til THON 2014.

Tiffaney, 18 og en førsteårsstudent fra Mill Hall, PA, siger, at hendes søsters diagnose kom som et chok for alle. Hun havde ikke nogen tydelige symptomer eller været klagende. Faktisk var hun lige kommet hjem fra cheer camp. Hun var træt og sov meget, men det var at forvente. Cheer Camp er hård. Da hun begyndte opkastning efter et par dage, troede manden måske, at hun lige havde influenza. Lokale læger sendte Courtney til Williamsport hospitalet, hvor et andet sæt læger fandt noget forkert med hendes hvide blodlegemer. Næste dag blev hun sendt til Hershey Medical Center og diagnosticeret. Hun ville ikke vende hjem. Hun ville gå forbi i lidt over en måneds tid.

Læger mistanke om, at Courtney havde leukæmi i omkring en måned, før det blev bestemt diagnosticeret. De begyndte at behandle hende med det samme. Hun var på kræftfløjen ved Hershey Medical i to dage, da hendes nyrer og lever begyndte at mislykkes. Hun blev derefter flyttet til ICU hvor hun opholdt sig i to uger. I løbet af den tid kom Tiffaney og besøgte sjældent sin søsters side. Jeg sov på gulvet på sofaen i stol ved siden af ​​hende, hvor jeg kunne finde et sted, bare for at være sammen med hende. sedated meget af tiden og på dialyse, men hun formåede at trække igennem og blev sendt tilbage til kræftfløjen. Omkring to uger senere begyndte maven at holde væske, men da læger forsøgte at dræne det, flyttede væsken til hendes lunger, sammenfaldende en af ​​dem. Væsken skiftede derefter til hendes hjerne, og netop sådan blev hun erklæret hjernedød. Læger udførte nogle prøver, men hun kom ikke tilbage. Der var ikke noget at gøre, men tage hende af livsstøtte.

‘Vi gik alle ind og hugget og kyssede hende og fortalte hende, at vi elskede hende,’ siger Tiffaney. ‘Hun døde næsten lige efter at vi tog hende af.’ Det var anden gang, at Tiffaney fik lov til at græde under sin søsters prøvelse, den anden da hun først så hende på hospitalet. Hendes styrke tjente hende familien ‘rock’ af familien. ‘Jeg græd ikke selv på begravelse. Jeg var nødt til at være stærk for min mor og søster. ‘ Tiffaney siger, at hun savner Courtney mere end noget andet, men er stadig taknemmelig for hvad der er kommet fra hendes sygdom og død, nemlig de mennesker, hun er mødt, og de venskaber, hun er dannet, især gennem THON.

Tiffaney og hendes familie lærte om THON og Four Diamonds-programmet, mens Courtney blev under behandling på Hershey Medical Center. ‘Det var det mest fantastiske, det hjalp os så meget ud’, minder Tiffaney om. Familien var så imponeret og taknemmelig, at de straks blev involveret. Courtney blev parret med en broderskabs- og sororitetsgruppe fra University Park gennem Adopt a Family-programmet. Organisationer som Pi Phi og SAE er dedikeret til THON og dets mission og tilbringe tid sammen med deres familie eller familier før, under og efter THON weekend, herunder pre THON-arrangementer og andre fundraisingaktiviteter. Programmet giver et fantastisk supportsystem til børnene, der kæmper for sygdommen, og motiverer de studerende til at fortsætte deres kamp for en kur.

Selv efter at hun var væk, fortsatte de to organisationer at danse til Courtney, og familien fortsatte med at rejse egne midler til THON. For at respektere Courtney s hukommelse om, hvad der ville have været hendes 16 års fødselsdag, holdt familien en skating party. Alle de penge, Billige Moncler Sale der blev rejst fra skate udlejning og mad blev doneret til THON. Hvert hjem high school fodboldkamp fra hvad ville have været Courtney ‘ s sophomore gennem senior år var ‘orange outs,’ orange er bevidstheden farve for leukæmi. ‘Cheerleaders havde oransje buer i deres hår, der sagde’ Husk Courtney ‘, og piger fra Pi Phi ville komme op, og vi’ d’d med dåser til at indsamle penge til THON, ‘husker Tiffaney.

Obligationen skabt mellem Pi Phi og SAE medlemmer og Courtneys familie forbliver stærk, selv nu fem år senere. ‘En af danserne fra sidste år, Sammy, er så tæt sammen med min familie, at jeg er kommet til at tænke på hende som en søster. Jeg var så hjemsted mit første semester, så Sammy ville komme ned for at besøge og bringe mig ting til min sovesal, eller tage mig med at handle eller til middag og forsøge at lette nogle af ondt. Og en af ​​gutta fra broderskabet går meget til mit hus til at hænge ud med min bror og søster, mens min mor arbejder på det sene skifte. Det er bare så utroligt, de er alle så fantastiske. ‘

Tiffaney siger, at hun valgte Penn State som hendes college baseret næsten udelukkende på THON. Det var det eneste college hun ansøgte om, og hun kunne ikke vente med at blive involveret. ‘Jeg gik til det allerførste møde og ønskede at søge at være en kaptajn med det samme. Men min mor opfordrede mig til at prøve at være danser. Hun ville virkelig have det. ‘Så Tiffaney udfyldte ansøgningen på off chance hun blev valgt som en førsteårsstudent. Hun var. ‘Det var så fantastisk, da jeg fandt ud af det. Jeg ringede til min mor, og hun troede jeg løg først. Jeg kunne ikke engang få et ord ud af hende, hun græd bare og græd, hun var så glad.’

Penn State Altoona danser til familien Kratzer til støtte for Collin, en 4 år gammel dreng diagnosticeret med medulloblastoma hjernekræft på 16 måneder, men for Tiffaney er det dobbeltarbejde. ‘Jeg har skubbet mig i gymnastiksalen og forberedt mentalt. Jeg ved, det bliver svært, men hvis jeg nogensinde har lyst til at give op, vil jeg bare tænke på Courtney og hvad hun gik igennem. Jeg siger til mig selv, ‘Du kan ikke give op, Courtney har aldrig gjort, så du kan heller ikke.’ ‘

Tiffaney er så taknemmelig for den støtte, der omgiver hende, da hun kører op for den store begivenhed. Venner fra Oak Hall, hvor hun bor, har allerede booket hotelværelser sammen med mange af hendes mors venner, så de kan holde sig igennem weekenden og besøge. Hendes onkel kommer ned, og måske kan morfaren få udseende. Plus hun har Pi Phi og SAE som en ekstra støtte søjle. ‘Det betyder bare så meget for mig. Jeg er så glad.’ Hun krediterer THON ved at hjælpe med at forvandle hende som en person. At være involveret har hjulpet hende med at møde mennesker og blive mere selvsikker. ‘Jeg har lyst til en anden person. Jeg har været i gymnastiksalen hver dag for at trænere for THON siden første semester, jeg har mistet 20 pund, og jeg går stadig. Jeg har det så godt med mig selv. Det gør min mor er så glad, og jeg takker at være en THON-danser for at hjælpe mig. ‘

Tiffaney planlægger at ansøge om kaptajnestilling næste år og vil altid være på dansegulvet, så længe hun søster er repræsenteret af en organisation. Hun håber, at den yngre bror og søster bliver involveret i THON, hvis de går på Penn State og hjælper med at fortsætte traditionen. Hun ønsker, at hele familien skal have en positiv effekt på andre og inspirere dem som andre har inspireret hende.

Tiffaney ser sin søster overalt; hos andre mennesker, i sig selv og hendes yngre søster, i de orange monark sommerfugle, der lejlighedsvis flyder forbi. Hun siger, at hun kan lide det på mange måder, men det gør hende trist på andre. ‘Jeg spekulerer altid, ville vi være her på college Moncler Outlet sammen, ville vi dele en bil? Jeg bliver temmelig jaloux når jeg ser disse tætte søsterrelationer, og jeg tror det kunne have været os?’

Denne sten af ​​familien vil tage til THON dansegulvet denne fredag ​​den 21. februar. Hun vil danse for Collin og hendes søster for at fejre dem begge for at ære dem. ‘Jeg har lyst til, at jeg gør dette for hende og ligesom hun er ved min side. Det er min måde at holde hukommelsen på. Jeg ville ønske, at hun var her, jeg ville ønske, at hun kunne se mig danse for hende. Jeg ved, at hun ville være stolt af mig. ‘

About the author

Billige ugg administrator