Hus og senat kæmper for at holde seksuel chikane rekord hemmelig

ByBillige ugg

Hus og senat kæmper for at holde seksuel chikane rekord hemmelig

Hus og senat kæmper for at holde seksuel chikane rekord hemmelig

HARRISBURG, Pa. (WHTM) De seksuelle chikane historier fortsætter med at bryde. Reporter fortsætter med at grave. Men på det statslige Capitol vil journalister til sidst ramme en sten.

Elleve medarbejdere og otte lovgivere siger, at systemet er ved design. De kaldte ABC27, efter at der blev rapporteret om uregelmæssigheder, idet de sagde, at en kultur af forvirring og hemmeligholdelse ved Capitol afskrækker folk fra at rapportere seksuel chikane.

ABC27 indgivet ret til at kende anmodninger om chikane politikker. Der er en til House Republicans, en for House Democrats, og en, der gælder for begge parter i Senatet. Hver politik definerer chikane og forskelsbehandling forskelligt. For eksempel forbyder politikken for House Republicans nogen at diskriminere en person veteran status, men nævner ikke kønsidentitet. Husdemokraterne nævner kønsidentitet, men ikke veteranstatus.

Politikkerne tillader House Republicans, House Democrats og Senatet at gennemføre undersøgelser på forskellige måder og kræve, at folk hævder chikane at rapportere til forskellige steder. House republikanere og begge parter i senatet giver partiledere beføjelsen til at afvise klager og bestemme omfanget af undersøgelser i kollegerlovgivere. Politikken for Husdemokrater angiver ikke, hvem der kontrollerer undersøgelsen.

så har du selvfølgelig et system, der er oprettet for at beskytte medlemmer af lovgiveren og ikke rent faktisk skabe retfærdighed for medarbejderne, Billige Moncler Jakke Dame siger statssekretær Leanne Krueger Braneky (D Delaware).

Kruger Braneky indførte lovgivning, der delvis ville oprette en uafhængig kommission for at undersøge chikane klager på Capitol. Hun siger lovgivere har brug for at få deres eget hus i orden.

havde en nu pensioneret stats senator snuble på huset etage i mit første sigt, sagde krueger braneky. han så på mig, og han sagde, i de gode ol dage måtte vi være hyggelige for sekretærerne. Det var kulturen på Capitol. Det, hvad vi står imod. Braneky siger, at hun som lovgiver har haft svært ved at få grundlæggende oplysninger om chikane.

Hovedsæsterne for Huset og Senatet nægtede ABC27 ret til at vide anmodninger om træningsdokumenter for seksuel chikane, optegnelser om retssager og optegnelser, der viste antallet af chikane, der blev rapporteret. De pegede på sektionen af ​​Pennsylvania Right to Know Law, hvor lovgivere skåret ud deres egne regler, der giver dem mulighed for at tilbageholde flere poster end andre offentlige enheder.

I modsætning til de andre offentlige enheder behandler Parlamentet og Senatet også deres egne appeller i stedet for at sende dem til det neutrale Office of Open Records, der håndterer andre tvister om offentlige registre.

Parlamentet nægtede ABC27 appel. Klagen i senatet er afventende.

ABC27 kaldes republikanske husleder Dave Reed, demokratisk husleder Frank Billige Moncler Jakke Herre Dermody, republikansk senatsleder Jake Corman, demokratisk senatsleder Jay Costa og republikansk senatpræsident Pro Tempore Joe Scarnati.

Dermodi- og Costa-kontorer afviste interviews. Reed Corman og Scarnati kontorer stoppede tilbagevendende opkald. ABC27 viste sig på deres seneste nyhedskonferencer på Capitol for at få svar.

vi forsøger at gøre, er at bringe en uafhængig instans til at gennemgå det, sagde Corman, svarede på et spørgsmål om, hvorfor systemet giver partileders magt i undersøgelser af seksuel chikane. ikke noget som os som senatorerne gør. Vi ansætter udenfor enkeltpersoner at komme ind, eksperter på området for at høre klagen, for at foretage en fuldstændig undersøgelse og rapportere til mig selv og senator Scarnati og Senator Costa. talte til senatet om potentielt at se på nogle ensartede politikker, hvor alle på samme side og bringe disse politikker ind i det 21. århundrede. Vær ærlig, enhver form for chikane, uanset hvad den bygger på, er ikke acceptabel, ren og enkel, tilføjede Reed. ved, det bør ikke være noget, der er specifikt i en politik eller den anden. Det skal være et tæppe. Hvis du bliver chikaneret af en eller anden grund på arbejdspladsen, er det bare ikke acceptabelt. gik væk, da ABC27 forsøgte at spørge ham om seksuel chikane.

ikke helt sikker på, hvilke optegnelser du refererer til, Costa sagde, når du spurgte om retten til at kende benægtelser. indtil jeg har mulighed for at gå tilbage og se den anmodning, der blev fremsat, tror jeg så meget som muligt, at vi skulle have arkiver åben, forudsat at de leverer og overholder Open Records loven. presset om ABC27 anmodning om antallet af seksuelle chikane klager, Costa sagde, jeg synes, at en passende anmodning. Klager og træning behandles og koordineres alene af dette kontor. Med hensyn til din fjerde anmodning kan jeg bekræfte, at ingen retssager vedrørende seksuel chikane blev indgivet mod Senat Democratic Caucus eller har vores caucus indgået en finansiel aftale med en medarbejder, der klagede over seksuel chikane. Talsmand for Dermody afleverede et interview og sagde, at der skal tilføjes. på Capitol har derimod meget at sige.

op imod en kultur, hvor der ikke er kvinder i nogen af ​​de ledende lederstillinger i nogen af ​​caucusesne, sagde Krueger Braneky. vi har budgetforhandlinger og der er ingen kvinder ved bordet. Og så er der en kultur, som vi har brug for at ændre, og det er en af ​​de ting, jeg søger at gøre.

About the author

Billige ugg administrator