Hus konservative forventer budget pagt at passere

ByBillige ugg

Hus konservative forventer budget pagt at passere

Hus konservative forventer Moncler Jakke Dame budget pagt at passere

En kortsigtet udgiftsforanstaltning i Parlamentet og en budgetpagt, der udvikler sig i Senatet, gør det mindre sandsynligt, at den føderale regering vil lukke torsdag aften. I Det Hvide Hus syntes præsident Donald Trump at holde ud af muligheden for en nedlukning, Billige Moncler Sale hvis lovgivere ikke ‘ Trump sagde tirsdag, at han ‘d’ elsker at se en afbrydelse, hvis vi ikke kan få disse ting taget hånd om. ‘Den bredere aftale i senatet ville tildele kæmpe udgiftsforhøjelser til både Pentagon og indenlandske føderale programmer samt godkende forsinkede katastrofehjælpspenge. Det kan også godkende afgørende lovgivning for at øge regeringens lånegrænse for at undgå mulig misligholdelse. Demokratiske ledere har tabt deres strategi for at bruge finansieringskampen for at udvinde indrømmelser om indvandring.

About the author

Billige ugg administrator