Hurtigstart løfter Michigan til 69

ByBillige ugg

Hurtigstart løfter Michigan til 69

Hurtigstart løfter Michigan til 69

‘Hvis du ikke har tillid til bænken som om der har været år, har jeg ikke det, du bare forlader ham derinde,’ sagde Beilein. ‘Jeg har tillid til det, jeg har set fra Jordan (Poole) de sidste par dage og den sidste uge, at han virkelig kan gå og håndtere det. ‘

Poole scorede 11 af hans 19 point i første halvleg, og Michigan ’s hurtige start var for meget for Indiana at overvinde i Wolverines’ 69 55 sejr lørdag. Poole lavede fem 3 pointers i hvad der var let freshman s højeste scoring spil i denne sæson.

Michigan (7 2, 1 0 Big Ten) scorede sine første 12 point på 3 pointers og førte 16 2 tidligt. Det var 34 21 i halv time, og selvom Indiana (4 4, 0 1) skar underskuddet til fem i anden halvleg, svarede Wolverines med en hurtig 8 0-løb.

Matthews spillede kun to minutter i første halvdel på grund af uhyggelige problemer. I stedet var det friskmænd Poole, Isaiah Livers og Eli Brooks, der førte vejen. Poole ramte et par 3 pointers under Michigan s første runde, og Livers gjorde sine eneste to skud forsøg på halvdelen. Brooks havde fire assists i første halvdel.

‘I dag fik jeg en masse åbne udseende,’ sagde Poole. ‘Og de stressede konstant for at skyde de åbne skud og ikke tøve og forsøge at lave et spil. Hvis jeg er åben, skal du skyde den. Så jeg kan lide, ‘Du må ikke fortælle mig to gange.’ ‘

Indiana gjorde et skub i begyndelsen af ​​anden halvdel og trailed 39 34, da Michigan s Duncan Robinson lavede en 3 pointer. John Teske scorede at skubbe bly til 10, og derefter Brooks forbundet fra ud over buen.

Juwan Morgan scorede 24 point for Hoosiers, der spillede nr. 1 Duke hårdt i tab onsdag aften, men kiggede fladt i starten i Ann Arbor.

‘Vi slog ikke Duke,’ sagde Indiana-træner Archie Miller. ‘Jeg må Billige Moncler Sale fortsætte med at komme tilbage til det punkt: Vi tabte spillet til Duke. Hvis noget af det’ hej det føles godt ‘, kryber ting ind i din skab værelse og din bus, så kommer du ud her, og du går som 0 til 8 på layups. Du skal være Billige Moncler Sale et fokuseret hold, du skal besidde med at blive bedre, og du skal virkelig forstå virkeligheden af ​​at vinde og tabe.’

The Big Ten har allerede startet konferencespil denne sæson, fordi ligasturneringen i New York’s Madison Square Garden begynder i slutningen af ​​februar.

STORE BILLEDE

Indiana: Det var en dårlig offensiv viser hele vejen til Hoosiers, som forsøgte kun en 3 pointer hele første halvdel. Indiana gik ud over Michigan 36 26 i malingen, men det var næsten ikke nok til at kompensere for Wolverines ‘fordel ud over buen. Michigan lavede 11 skud fra 3 point rækkevidde til Indiana’s to.

Michigan: De friskmænd har imponeret det seneste for Wolverines. Brooks er nu startpunktet vagt, og Poole ’s præstationer har også været opmuntrende. Hoosiers havde ni mod Michigan ved halv tid og sluttede med 11.

‘Dårlig offensiv leg,’ sagde Miller. ‘Jeg kom ind i spillet, følte jeg at vi var selvsikker. Det føltes også som om vi blev bedre. På vejen føler nogle gange, at ting er sjove, du skal kunne tilpasse for at få nogle vindende spil.’

POINT GUARDS

Ohio-overførslen Jaaron Simmons spillede ikke overhovedet til Michigan, hvor Beilein i stedet klæbte med Brooks og Zavier Simpson på point guard. Beilein sagde, at det ikke betyder, at rotationen vil forblive den måde.

NÆSTE

Indiana: The Hoosiers host Iowa på mandag aften.

Michigan: Wolverines spiller på Ohio State mandag aften. Siden tabte hjemme til Ohio State i februar sidste år, er Michigan 11 2 mod Big Ten modstandere.

About the author

Billige ugg administrator