Hurtig mikrobølgeovn ideer

ByBillige ugg

Hurtig mikrobølgeovn ideer

Hurtig mikrobølgeovn ideer

Kurateret af Tammy Paquin Efterlad en kommentar

Jeg kommer til at elske min mikrobølgeovn på flere måder end nogensinde. Vi har tre drenge, der vokser så hurtigt og altid på farten med sport, skole og leger generelt. De er altid sultne, og jeg har helt sikkert fundet ud af at starte dem med proteinerige og fiberrige morgenmad holder dem længere end boxed korn. Desuden gør jeg tandhygiejne per døgn. Jeg kan forsøge at komme ud af døren på meget kort tid, og jeg vil være i stand til at spise en hurtig morgenmad, der også fylder mig op.

Jeg har fået en række morgenopskrifter, der bruger mikrobølgeovnen, hvilket forbedrer kogeprocessen betydeligt uden at ofre smag. Disse hurtige mikrobølge morgenmad vil også spare dig penge, hvis du ikke skal svinge ved det lokale fastfoodvindue på vej til arbejde!

Bacon, æg og ost sandwich

Først sættes toast eller engelsk muffin i brødrister og få den ristning. For det andet, få æg, skive ost og to skiver af forkogt bacon ud af køleskabet (du kan også erstatte disse forkogte sandwichpølse pølse). Grib madlavning spray og stor kaffe krus og lille skål at slå æg. Sæt baconet i mikrobølgeovnen, mens du forbereder ægget (sandsynligvis tager 30 sekunder eller deromkring). Bryd æg i skål og slå med lidt vand. Sprøjt indvendigt i krus med madlavningssprøjte og hæld slået æg / vand ind i det. Bacon skal være næsten færdig. Træk baconet ud, læg ølmosetet op og kog det højt i et minut (måske tage yderligere 10 30 sekunder afhængigt af din mikrobølgeovn). Mens ægget koger, tag toast / engelsk muffin og læg kogt bacon på det og derefter skiverne af ost. Når ægget er færdigt, brug en gaffel til at glide den ud af kruset og ud på osten. Du kan ventilere ægget ved at skære det gennem midten. Top med den anden skive toast eller engelsk muffin og voila, bacon / æg / ost sandwich på mindre end fem minutter!

Du kan også forberede flere af disse ad gangen, pakke hver i plastfolie og derefter afkøle. Om morgenen kan du hente en ud af køleskabet, fjerne wrap og mikrobølgeovn på en plade i ca. 30 60 sekunder for en endnu hurtigere morgenmad!

Du bruger den samme madlavningsteknik til madlavning af ægget, men det giver dig mulighed Billige Moncler Sale for at tilføje fyldstoffer og gør det hurtigt! Jeg bruger en glasbrødpande til at gøre mine omeletter. Få først 2 æg og forskellige fyldninger til din omelet. Nogle ideer til din omelet:

terninger af grøntsager som broccoli, løg, peberfrugter, spinat (fantastisk måde at bruge små mængder af rester)

hakkede kogte kød som skinke og kalkun

Spar tid hver morgen Få en lille forsyning med forskåret ost, grøntsager og kød i beholdere til nem morgenpræparat.

Sprøjt din brændepande med sprøjtestøbe sprøjtstråle. Slå de to æg med en spiseskefuld eller så vand. Hæld de slagne æg i den sprøjte brødpande. Placer dine fyldninger gennem ægblandingen. Mikrobølgeovn på høj i cirka to minutter, idet der tages hensyn til hver mikrobølgeovn varierer på kokken gange. Det vil puste op en smule. Fjern omhyggeligt fra mikrobølgeovnen ved brug af ovnehugger, da bunden af ​​panden bliver varm! Fold omelet på en plade og nyd det!

Du kan eksperimentere med at lave en større omelet i en 9 ‘firkantet bageplade med 4 æg og flere fyldstoffer. Du skal også bruge mikrobølgeovnen lidt længere. Når du bruger brødpanden, kan du nemt folde omelet ud på skiver af toast til en omelet sandwich!

Jeg elsker havregryn. Jeg elsker hurtig havregryn, men ikke de dyre, små øjeblikkelige poser af havregryn. Jeg elsker gammeldags type havregryn, der er hurtig! Det kan være hurtigt, hvis du bruger mikrobølgeovnen!

Jeg bruger et groft forhold på 1: 2,5 for at gøre min havregryn. Ophæng af gammeldags rullede havre til 2/3 kop vand. Vari væsken til din præference for, hvordan du kan lide din havregryn. Jeg vil også tilføje lidt mere vand, når jeg tilføjer tørret frugt til min havregryn. Min grundlæggende opskrift er:

1/4 kop gammeldags rullet havre

Giv det en blid omrøring og derefter mikrobølgeovn på høj i to minutter. Rør det igen, bedøm om det er den rette konsistens og tilføj mere væske hvis det ønskes (en smule mælk er også velsmagende). Det er varmt så graves forsigtigt ind. Mmmmm, kolde mælk og varm havregryn på en kold New England morgen er så flot!

Du kan fremskynde havregrynpræparatet ved at blande rullehaverne, skære tørret frugt og kanel sammen i en beholder. Du skal bare komme ind og scoop den ønskede mængde af blandingen. Jeg tilføjer ikke sukker og salt, fordi de ikke har tendens til at klamre for meget og ende op i bunden af ​​beholderen.

Lad din mikrobølgeovn hjælpe dig med at give god smag, hurtig, nem, påfyldning og billig morgenmad Moncler DunJakke for dig og din familie. Nyd! Sidste 5 artikler tilføjet af Tammy PaquinGør det meste af dit rum til haven 11 maj 2010Soft Pretzels: Sjovt bagning til børn 24 marts 2010Nå Bages Summer Goodies 24 marts 2010Hvordan du kan lave et bryllup til prisen 20 marts 2010Føde og sjov for børn 17. marts 2010

About the author

Billige ugg administrator