Hurt teams ud for at redde stolthed efter tidlig exit

ByBillige ugg

Hurt teams ud for at redde stolthed efter tidlig exit

Hurt teams ud for at redde stolthed efter tidlig exit

Der var ingen synlige tårer, da Sri Lanka blev Moncler Jakke Dame slået ud af World T20, men for at se Angelo Mathews og hans mænd taler, og at læse deres tweets den næste dag, er der tydeligvis noget ondt. Flere end et medlem af holdet har udtrykt en følelse af at lade ‘hele landet ned’. Som dømt, da denne Sri Lanka-kampagne altid havde virket, blev der stadig ramt smerte, da fejlen blev håndgribelig. For en som Mathews er dette første gang i sin karriere, at holdet forlader en verdens turnering, før knockouts er begyndt.

Sydafrikas exit var ikke så dramatisk som deres næstsidste boldtab til New Zealand i verdensmesterskabet sidste år, men de bliver ikke mindre påvirket. Spillere som Hashim Amla, Dale Steyn og AB de Villiers er i deres 30’ere nu og har begrænsede chancer for at smage store turnerings herlighed, især nu, at World T20 har skiftet til en fireårs cyklus. Denne gang vil de i det mindste blive gemt ‘chokers’ -mærket. Trods deres skare af monumental talenter har Sydafrika netop ikke komme i gang i denne turnering.

Da hvert hold forsøger at hente sig selv for at spille for stolthed, ser Sydafrika ud som det bedre hold. Sri Lankas øverste rækkefølge spillede ikke søm godt mod England, hvilket er en svaghed som Kagiso Rabada, Chris Morris, og hvis han får et spil, kan Dale Steyn udnytte. Med så mange sydafrikanere i IPL nu er det svært at sige, hvilket hold vil være mere behageligt under disse forhold.

Sri Lanka har også lidt mere end deres selvværd på linjen: de søger at snape deres syv kamp, ​​der mister striber mod Full Member opposition.

I en op og ned få måneder for Sydafrika har Imran Tahir været blandt deres mest konsekvente kunstnere. Han har taget fem wickets i sine tre spil denne turnering og var fremragende mod Vestindien, der returnerer tal Billige Moncler Jakke Herre på 13 til 2. Sri Lankas højre hånd har ikke fancied legspin de seneste måneder, og hvad er mere, nogle af spillerne i dette hold vil have dårlige minder om sidste års verdensmesterskabsfinale i Sydney, som Tahir havde udmærket sig i. Hans bowling kan definere Sri Lankas midterste overs.

Plukket, dumpet og derefter plukket igen, Jeffrey Vandersay er kommet ind i siden og måske blevet fundet af Sri Lankas sårede turnering. Han var fremragende mod Vestindien og leverede fire gribende overs på et drejebane. Selv om hans kontrol var lidt wonky i den næste kamp, ​​tog han stadig 2 til 26 og udstillede en giftig googly. En tredje god præstation i træk vil give holdet og dets fans håb om, at fremtiden kan være lysere end nutiden.

Sydafrika (sandsynligt) 1 Hashim Amla, 2 Quinton de Kock (wk), 3 Faf du Plessis (capt.), 4 Rilee Russouw, 5 AB de Villiers, 6 David Miller, 7 Farhaan Behardien, 8 Chris Morris, 9 Aaron Phangiso , 10 Kagiso Rabada, 11 Imran Tahir.

Med Angelo Mathews sandsynligvis at blive udelukket med en hamstring skade og Dushmantha Chameera har også haft et slag på en finger, begge sandsynligvis vil blive udeladt for den døde gummi. Dinesh Chandimal er den sandsynlige erstatning kaptajn. Suranga Lakmal og Shehan Jayasuriya vil sandsynligvis komme ind i XI.

Sri Lanka (sandsynlig): 1 Dinesh Chandimal (wk) (capt.), 2 Tillakaratne Dilshan, 3 Milinda Siriwardana, 4 Lahiru Thirimanne, 5 Chamara Kapugedara, 6 Shehan Jayasuriya, 7 Thisara Perera, 8 Dasun Shanaka, 9 Rangana Herath, 10 Jeffrey Vandersay, 11 Suranga Lakmal

About the author

Billige ugg administrator