Hurricane Harvey rammer de hellige tæt på hjemmet

ByBillige ugg

Hurricane Harvey rammer de hellige tæt på hjemmet

Hurricane Harvey rammer de hellige tæt på hjemmet

Houston var centrum for NFL universet mindre end syv måneder siden.

Fodboldstjerner, berømtheder, vægten af ​​verdens medier og fans fra hele byen faldt ned på byen til Super Bowl LI. Og byen skinnede sammen og sammenbragte en fantastisk uge, der kulminerede i den største tilbagesendelse i amerikansk historie. største sportsbegivenhed.

Nu kæmper byen for sit liv. Mens sin professionelle fodboldhold, Texans, spillede et preseason spil på New Orleans Saints på lørdag aften, orkanen Harvey var ved at lægge ned, frigøre rekord indstille mængder af regn thath som førte til katastrofale oversvømmelser.

Medlemmer af de hellige, herunder den håndfulde, der ankom til New Orleans i efterdybningen af ​​orkanen Katrina, har set i rædsel.

‘Det er forfærdeligt,’ sagde quarterback Drew Brees. ‘Ved at vide, hvad vi har været herinde, ser du bits og stykker af det på tv, og du hører om det, og du har ingen anelse om, hvordan det er indtil du ‘er der lige midt i den. Men mand, det ser forfærdeligt ud. ‘

For nogle er det langt mere personligt.

Et NFL-team er en sjælden samling af individer, en stor gruppe spillere fra hele USA og nogle få fra hele verden, mænd, der bor i deres holdes by i løbet af sæsonen og derefter spredes i offseasonen.

‘Der er altid det andet lag for alle,’ sagde coach Sean Payton. ‘Inklusive os.’

Fem Saintsrunning tilbage Adrian Peterson, punter Thomas Morstead, sikkerhed Chris Banjo, linebacker Craig Robertson og center Josh LeRibeushave stærke bånd til Houston. Mange flere har venner, der bor i byen og de omkringliggende samfund, og de har brugt de sidste par dage til at se ødelæggelsen langt væk, føler sig hjælpeløse.

‘Det er ikke som om begivenheden allerede er sket og er forbi,’ sagde Morstead. ‘Hvad er der endnu at gøre, bortset fra blot at fortælle folk at evakuere deres hjem, fordi vandet stadig stiger.’

‘Det er rigtigt’ Peterson blev født og opvokset i den lille Øst-Texas by Palæstina, men han har lavet Houston sit hjem i 10 år sammen med omtrent et dusin medlemmer af sin udvidede familie.

‘Omkring halvdelen af ​​dem besluttede at blive i Houston, og der er nogle uheldige situationer, der er fanget,’ sagde Peterson. ‘Det er rigtigt.’

Peterson s mor, Bonita Jackson, kørte til New Orleans sidste weekend for kampen mod Texanerne, derefter ledet tilbage til Øst Texas. Alt, hvad hun ved, er, hvad folk i Houston fortæller hende. Hun bor på den nordlige side af byen. Hendes hus er ikke blevet beskadiget hidtil, men lige over gaden stiger vandet, og det begynder at blive højt.

Peterson ejer også et fitnesscenter i Houston, en 35.000 kvadratmeter facilitet nordvest for downtown og nordøst for Memorial Park, på den anden side af Interstate 10. Hans manager fortalte ham for et par dage siden at gymnastiksalen har holdt sig godt, og nu Peterson og hans samarbejdspartnere forsøger at finde ud af, hvordan anlægget kan genoprettes Billige Moncler Sale til oversvømmelse.

‘Vi’ taler; måske åbner vi gymnastiksalen op og bringer folk ind, ’sagde Peterson.’ Vi er i værkerne lige nu for at se, hvad vi kan gøre for at hjælpe. ‘

‘Jeg havde ingen anelse’ Udvidet i forstæder Sugar Land, måtte Banjo aldrig bekymre sig om oversvømmelser. Orkan Allison rørte ikke sin familie i 2001, og opbygningen til Rita endte med at være større end den faktiske storm.

Da han hørte om Harvey i sidste uge, forventede han, at orkanen skulle være Billige Moncler Sale som de storme, han havde kendt tidligere.

‘Jeg vidste, det var bestemt noget, jeg havde brug for at passe på,’ sagde han. ‘Jeg havde ingen anelse om, at det ville blive så stort som det er.’

Banjos far, der bor i Alief, og hans søster rejste til New Orleans i sidste uge for at se de hellige ‘første preseason home game, et skridt, der holdt dem ude af skade’. Kort efter kampen sluttede lørdag aften en gruppe chat af venner fra hjemmet begyndte at fortælle Banjo, hvad der skete.

Han har udvidet familie i Sugar Land, Missouri City og Sienna Plantation. Et par af de familiemedlemmer har vand, der stiger i deres hjem, men de er sikre. Hans far og søster vil gerne gå tilbage for at kontrollere hans fars hus, men deres returflyvninger er blevet annulleret.

‘I øjeblikket føler jeg mig ligesom hjælpeløs, i betragtning af situationen og hvor dårlig det er,’ sagde Banjo. ‘Der er måder, jeg forsøger at hjælpe.’

Banjo har forsøgt at holde kontakten med alle kontakter i Houston, og håber at han kan forbinde sin familie med at redde både, hvis de skal forlade deres hjem. Han har også tilbudt at åbne sin tegnebog og tilbyde økonomisk hjælp til dem i nød.

Alt han kan gøre for at få hænderne i kampen.

Det var svært at famMorsteads forældre var allerede i New Orleans.

John og Isobel Morstead har rejst for at se deres søndag i hver sin NFL-spil, så da Harvey slog hjemmet i Pearland, var de allerede ude af skade.

Så vidt de ved, har deres hus ikke taget vand, selvom det ikke er muligt at vide det helt sikkert. Begge indgange til kvarteret er blokeret af vand.

Men morsteaterne har ringet frem og tilbage til Houston-området for at kontrollere andre familiemedlemmer. De fleste af hans fars familie sidder der, og hans familie, hans kone, Lauren, og nogle af disse slægtninge bor også i I 610, kendt i Houston som ‘The Loop.’ Så vidt Morsteads ved, alle er sikkert, men der er familiemedlemmer med vand i huset, der dækker de nederste etager.

Det store omfang af den skade, Morstead har set på tv, er svært for ham at forstå.

‘Jeg hader at sammenligne noget med Katrina, men der er mange flere mennesker i Houston, så der bliver meget forhåbentlig ikke livet tabt, der skete her, men der’ sjustre mange flere mennesker, der bliver ramt, ‘Morstead sagde.’ Jeg føler mig virkelig dårligt for mange af Katrina-folkene, der forlod her og gik til Houston, og troede, at de aldrig ville gøre det igen. ‘

About the author

Billige ugg administrator