Hurley forbereder til næste MMA bout i Tupelo

ByBillige ugg

Hurley forbereder til næste MMA bout i Tupelo

Hurley forbereder til næste MMA bout i Tupelo

Tale Moncler Outlet til tekst til Hurley forbereder til næste MMA bout i Tupelo

Nedenfor er den lukkede billedtekst, der er knyttet til denne video. Da dette bruger automatiseret tale til tekst stavning og grammatik er muligvis ikke korrekt.

Grady Sue Hurley er ubesejret som en boxer, men han siger, at hans brød og smør er blandet kampsport. andwith en mma rekord af femten og to, hurley er allerede topmødet kæmper ‘mellemvægt’ mester. en uge fra denne lørdag vil hurley kæmpe for ‘light heavyweight’ mesterskabet mod. ‘holder’. som i ‘teddy’ indehaver, ikke din virkelig. at bout vil være den vigtigste begivenhed af kortet på lørdag, marts tredje, på tupelo møbler marked, bygning fem. hurley har været travlt med at forberede sig på denne kamp. hans modstander, bamser, er Billige Moncler Sale fra west tennessee. begge krigere har haft national tv-eksponering. Indehaver er ni og fire som professionelle, og hver eneste af hans kampe, vinde eller tabe, er afsluttet i første runde. så indehaveren har endnu ikke selv se anden runde. ‘Og det kunne være godt, og det kunne være dårligt, han ramte hårdt, han rammer hårdt, og jeg vil holde den hage nede og holde mine hænder op og bede om det bedste resultat, gud villig, han vil se en anden og tredje runde, eller han vandt ‘og det vil være min sejrende måde, den anden

About the author

Billige ugg administrator