Huntsville hospital bør overveje at acceptere tilgængelige føderale midler

ByBillige ugg

Huntsville hospital bør overveje at acceptere tilgængelige føderale midler

Huntsville hospital bør overveje at acceptere tilgængelige føderale midler

Lejlighedsvis kaldes lokale hospitaler kærligt som båndstøttestationer eller førstehjælpsfaciliteter, blandt andre titler. Selv om det kan være katalysatoren for et hurtigt grin, når der er en reel trussel om at disse samfundssygehuse lukker, ryster det en drastisk anderledes følelse; Især hvis anlægget lukker. Det tomrum, dette skaber i et fællesskab, er dramatisk og i nogle tilfælde tragisk.

Et nyligt brev i The Item af Jimmy William Spurgte, at Huntsville Memorial Hospital i øjeblikket mister omkring $ 500.000 pr. Måned. Sådanne tab er uholdbare, og det kan derfor være svært at finde en køber til hospitalet. Måske kan man gå ned ad vejen, selvom hospitalerne i Crockett og Trinity gjorde sidste år.

I øjeblikket er der en ting, der kan hjælpe hospitaler som Huntsville Memorial: acceptere de føderale midler til rådighed for Texas. The Affordable Care Act giver stater mulighed for at udvide Medicaid-støtteberettigelsen, idet den føderale regering betaler stort set alle omkostningerne ved denne ekstra dækning. Resultatet: flere mennesker i dette amt har sundhedsdækning og når de går på hospitalet, bliver hospitalet betalt.

Disse midler er Billige Moncler Sale ikke bare gode for hospitaler. De er gode for folkesundheden og trivsel.

Undersøgelser har vist ’store sundhedsgevinster’ i sydlige stater som Arkansas og Kentucky, der har accepteret disse føderale midler. Du, de gode mennesker i Texas, fortjener det samme.

Alligevel nægter republikanerne i Austin at vedtage denne mulighed. Afvisning af at gøre det lægger en unødvendig skattebyrde helt på skuldrene til dig og jeg. Jeg spekulerer på, om det er grunden til, at de har været så stille i dette spørgsmål?

Vi har ikke brug for en statsrepræsentation, der er stille om dette spørgsmål. Vi har brug for nogen, der er villige til at kæmpe for de hårdtarbejdende i dette distrikt, som ikke har råd til sundhedsvæsenet, og for småbyens hospitaler og landlige klinikker, Billige Moncler Sale der giver det .

Jeg hedder Fred Lemond, og jeg kører for statsrepræsentant for House District 18. Jeg vil være din stemme i Austin. Du får valg på afstemningen i november. Jeg beder om din stemme; Jeg vil kæmpe for Walker County.

ArticlesUpdate: Walker County primære valg uofficielle endelige resultaterDurham løber væk med distrikt advokat s raceI 45 nordgående baner skal lukkes denne weekendLady Hornets hoops coach Pinellafie Johnson retiresCouple fundet død i kabinen Tirsdag identificeretNichols ud som SHSU kvinder s basketball head coachSheriff: Ingen fejlspil mistænkt i parrets død i New WaverlyNew HISD-superintendent søger mod distriktets fremtid9 Nye Waverly-drenge, piger udvalgt til alle distriktets basketballholdSolo og ensemblemedlemmer forskud

About the author

Billige ugg administrator