Huntland i Tennessee

ByBillige ugg

Huntland i Tennessee

Huntland i Tennessee

I Obama-årene var Unionens adresse en splittende og arrogant partisan forelæsning af en glidende præsident. Han fortalte højesterets medlemmer så meget, at nogle holdt op med at deltage. Forhåbentlig kan vi i år ikke fokusere på budbringeren, men på budskabet, som synes at fungere sammen om indvandring og genopbygge vores infrastruktur.

I løbet af Unionens tidligere taler sad Joe Biden pludselig bag præsidenten og klappede på sin liberale tøjliste. De meget spændende Plugs Biden så så glade, det var som om han lige havde hørt, at Rogaine var blevet generisk. I år sad VP Mike Pence ubehageligt uden sin kone og var altid bange for, at den vixen Ruth Bader Ginsberg måske ville forsøge at forføre ham.

Demokrater forsøger at putte dem, der arbejder for at leve imod dem, der vælger at leve. De tager fra beslutningstagerne og giver penge til takerne i bytte for takerne, der stemmer to gange i ét valg. Det er nemt at overdådige andre folkeslags skattepenge på folk for at holde magten. Det er meget sværere at stå på princippet og træffe de hårde og langsigtede beslutninger, som er bedst for landet. Trump, medens det ikke var i nærheden af ​​messenger Obama og Bill Clinton, ved, at de fleste mennesker vil tjene deres penge og nyde den følelse af selvværd, der kommer med et godt job i en voksende økonomi.

Selv når liberale NPR påpeger, at den afrikanske amerikanske arbejdsløshed nu er på 6,8%, begyndte det laveste niveau siden regeringen at holde øje med det i 1972, demokratiske instinkt er bare at skubbe tilbage. Pelosi og Schumer ville nok påpege, at denne statistik er usand; faktisk var sort arbejdsløshed nul under demokratpræsident James Buchanan, som republikanske Abraham Lincoln lykkedes i 1860.

Takket være Dems blomstrende natur havde vi den tre dages Schumer Shutdown, men ingen vidste, at regeringen ikke fungerede. NSA måtte bede amerikanere om at spionere på hinanden i tre dage. Afbrydelsen var dårlig timing for demokraterne. Med forordninger ophævet, aktiemarkederne stiger, job skabt og virksomheder, der giver løftestigning og bonusser til Billige Moncler Sale medarbejdere, der har brug for regeringen?

Hvis Trump kunne bringe vores tropper hjem ved at overbevise Rusland, er det deres tur at invadere Afghanistan igen, han kan komme på Mount Rushmore.

Demokrater har brug for folk fra en evig underklasse, som de kan overbevise, er blevet forurettet af Billige Moncler Sale Amerika. For dem er Amerika et middelalderligt forkæmpet, racistisk sted for ulighed, og de vil have illegale indvandrere til at komme her og nyde det. I virkeligheden løber Dems ud af victimization vælgere og har brug for at genopbygge deres base. Vi havde lige en sort præsident. En sort amerikansk skilsmisse giftes med Britains Royal Family. Måske er racekortet overspilet. Alligevel er alle 52 kort i demokratdækket løbekortet. De behøver ikke engang at håndtere bunden af ​​dækket længere.

Obama gjorde aldrig en aftale med republikanerne. Trump kan være den nemmeste præsident at gøre en aftale med siden Tip ONeal og Ronald Reagan var enige om vigtig lovgivning. Men demokraterne fortsætter med at forankre sig længere til venstre. The Dreamers), men de backstab ham ved at gå til pressen efter private møder og sige, at han kaldte de lande, vi tager mest af vores indvandrere fra S huller. Det er som at blive lov til at forblive fri på et hotel, brænde det ned og derefter bestride din mini-regning.

Med deres hysteriske russiske samarbejdsspørgsmål, der undersøger slange øjne, løber demokrater ud af måder at hindre Trump på. Han får rundt patetisk forudindtaget medieindberetning fra Tweeting, for det meste at informere folk, men også at tilpasse næsen i medierne.

På Grammy Awards havde venstrefløjen en anden tre timers førsteklasses chance for at skille Trump. De havde endda Hillary synes at læse papirkurven fra en ny bog om ham. Alligevel opbygger Trump Lore skarpe bøger. Han er som politikernes kakerlak; han synes at overleve noget.

Næste vil være Michelle og Barack Obama bogen, som Random House gav dem et forskud på $ 59,5 millioner. Dens mere dårlige nyheder for demokrater; selv Barack og Michelle Obama laver mange penge under Trump.

About the author

Billige ugg administrator