Huntingtown wrestling hævder 3A South Region duals titel

ByBillige ugg

Huntingtown wrestling hævder 3A South Region duals titel

Huntingtown wrestling hævder 3A South Region duals titel

Efter at have savnet muligheden for at kæmpe for et state duals championship for en år siden, gik Huntingtown ’s wrestling team ind i onsdagskvartens klasse 3A South Region duals på en mission.

‘Vi havde et job, vi måtte gøre, og det var at sikre vores billet til North Point,’ sagde Huntingtown træner Steve Gilligan, der henviser til statens daværende sted. ‘Vi var nødt til at tage sig af Chopticon først [i halvdelfinalen] og så måtte vi stå over for vinderen af ​​Poly and Great Mills. Det viste sig at være Great Mills, og vi havde set dem før. For os at komme ud her og kæmpe dem igen, børnene gik derude for at vinde, og det var det, vi gjorde. Vi forsøger at gøre en erklæring til staten om, at vi kommer for dem. ‘

Hurricanes ‘-opgørelsen på onsdag kunne ikke have været meget klarere, da værterne slog Chopticon 71 12 i semifinalerne og sendte derefter Great Mills, der havde besejret Baltimore Polytechnic 45 30 i semis, 71 4 i regionfinalen.

Huntingtown (16 0 region rekord) fremskridt at kæmpe for et stats mesterskab lørdag på North Point. Orkanernes ‘modstandere var ikke kendt på pressetiden.

Efter at have nået staten duals hvert år fra 2014 16, faldt orkanerne i 4A 3A South-finalen for et år siden. Tabet var ikke et holdet let rystede, så officielt tjente en plet i 3A’ens endelige fire til igen at få mulighed for at jage efter den undvigende første titel var lidt af en lettelse.

‘Det var dejligt at komme tilbage til North Point, efter at vi faldt i sidste år,’ sagde Huntingtowns Alex Kephart, der vandt regionens finale s 126 pund match ved teknisk fald. ‘Vi tog den ene hårdt og vidste, at vi i år måtte kæmpe ekstra hårdt. Vi mister mange seniorer, og vi vidste, at mange af os måtte træde op og få denne sejr. Det er bare en god følelse at komme tilbage der. Forhåbentlig kan vi vinde en stats titel. ‘

Mod Great Mills (10 6) vandt Huntingtown syv kampe efter fald, to ved fortabelse og en ved skadesstandard for at gå sammen med Kepharts teknologi og et par beslutninger.

Begyndende med 160 pund åbnede orkanerne med stifter fra Jacob Cramer (160) og Tristin Breen (170). Dakota Cram vandt Billige Moncler Sale derefter ved beslutning på 182, mens Joseph Murray (195) fulgte Jacob Munoz (220) med pins, før Joseph Bannister Pesce tog den tunge kamp ved en 4-0-beslutning for at give værterne en ryddelig 30 ° lead.

Christopher Albo (106) leverede derefter det, der viste sig for at være den eneste Great Mills-vinder, der snakkede en 15 6 stor beslutning. Men orkanerne fortsatte derefter med at vinde natets sidste syv kampe. Gavin Stoddard (132), Kaleb Dolina (138) og Tony Gray (152) vandt hver efterår, mens Jackson Cramer tog 120 pundskampen ved skadesstandard. Blake Jury (113) og Josh Stokes (145) hver vundet ved fortabelse.

‘Barnene har været brændende hele ugen. Værelset har været elektrisk,’ sagde Gilligan. ‘De arbejder hårdt og virkelig efter hinanden.’ De er sultne. De ønsker at opnå noget, denne skole ikke har opnået endnu, og de ‘virkelig får deres mening ret. De er klar til at konkurrere.

Mens i sidste ende ikke sluttede med en tur til de statslige dueller for Hornets, havde holdet aldrig nået de regionale dueller før og tjent mulighed for at kæmpe i finalen.

‘Vi var stolte over at gøre den regionale finalen endelige,’ sagde coach fra Great Mills Carl Van Dunk, der rørte ved den historiske natur for Hornets. Udover at kvalificere sig til de regionale dueller for første gang, sætter Great Mills sammen en sæson, der sætter det solidt i den øverste del af den sydlige Maryland Athletic Conference-placering.

I sine tidligere tre ture til de statslige dommere kom Huntingtown altid ind under en underdog i hvad var 4A 3A klassifikationen og gjorde det aldrig ud af semifinalerne. I år, med formatet ændret til fire individuelle klassifikationer, vil orkanerne se på at bringe nogle hardware hjemme.

‘Dette hold er meget talentfuldt. Jeg tror, ​​vi har et meget godt skud,’ sagde Kephart. ‘Vi skal bare holde hovedet på lige og tage det en kamp Billige Moncler Sale ad gangen.’

‘Jeg tror det bliver lidt mere virkeligt, når vi kommer til det, men lige nu handler det bare om at gå derude og bryde vores stil,’ sagde Gilligan. ‘Uanset hvilket stadium vi er på, hvis vi går ud og bryde vores stil vi kan kæmpe med nogen. Vi glæder os bare til det. ‘.

About the author

Billige ugg administrator