Hung jury i Sterling stabbing sag

ByBillige ugg

Hung jury i Sterling stabbing sag

Hung jury i Sterling stabbing sag

Sagen mod Gilbert San Miguel of Sterling tog et usædvanligt twist, da 12-personens jury ikke kunne returnere en enstemmig dom efter intense og opvarmede overvejelser afslutningsdagen for retssagen.

Juryen på otte kvinder og fem mænd drøftede sagernes detaljer i mere end fem timer, før dommer Charles Hobbs erklærede en mistrig.

Juryen skulle flyttes fra overvejelsesrummet til retssalen, da Justitscentret mistede elektricitet i en kort storm fredag ​​eftermiddag. Juristers stemmer kunne høres fra retsstedets korridor og argumenterede sagen. Det var klart, at de havde svært ved at beslutte sagens sag mod San Miguel.

San Miguel var i retssag i sidste uge i District Court for angiveligt at angribe en Sterling mand med en kniv under en forandring natten den 8. november 2016. Onsdag den 9. november i forhold til en mand med stabsår.

Undersøgere knyttede stabbing til en kamp mellem to mænd i 1100-blokken i N. 8. Street i de sene timer den 8. november. Undersøgelsen førte til anholdelsen af ​​San Miguel, som var anklaget for første grads overfald, truende og besiddelse af et ulovligt våben. Sider sagde, at San Miguel frivilligt og bevidst angreb Skyler Fischer med et dødbringende våben og forårsagede alvorlig kropslig skade.

Forsvarsadvokat Rachel Lanzen fortalte juryen, at Billige Moncler Sale hendes klient handlede i selvforsvar natten af ​​altercationen og hævder at San Miguel blev først slået i ansigtet af Dillon Tadolini, før Billige Moncler Sale Skyler Fischer sprang på ham og tog ham til jorden. Lanzen sagde San Miguel handlede ‘rent’ i selvforsvar, da han stablede Fischer flere gange i et forsøg på at stoppe angrebet.

Lanzen fortalte jurister, at ‘alle, uanset hvem de er eller hvad de måske har gjort tidligere, har ret til at forsvare sig selv.’

San Miguel, som fortsat er i forvaring i Logan County Detention Center, vil nu have mulighed for at påberåbe sig sagen eller møde en ny juryprocedure inden for 90 dage.

Vi forbeholder os ret til at fjerne enhver kommentar, der overtræder vores grundregler, er spammy, NSFW, ærekrænkende, uhøflig, hensynsløs til samfundet osv.

Vi forventer, at alle skal respektere andre kommentatorer. Det er fint at have meningsforskelle, men der er ingen grund til at handle som en rykke.

Brug dine egne ord (lad ikke kopiere og indsætte fra andre steder), vær ærlig og lad være med at være nogen (eller noget) du ikke er.

Vores kommentarsektion er selvpolisering, så hvis du ser en kommentar, der overtræder vores grundregler, skal du flagge den (musen hen til højre til kommententens navn, indtil du ser flagssymbolet og klikker på det), så vil vi gennemgå det.

About the author

Billige ugg administrator