Hundrede rally mod racisme ved Michigan State Capitol i Lansing

ByBillige ugg

Hundrede rally mod racisme ved Michigan State Capitol i Lansing

Hundrede rally mod racisme ved Michigan State Capitol i Lansing

ET Aug. ET Aug. 19, 2017

Folk deltager i en Black Life Matter rally på staten Capitol lørdag den 19. august 2017. Omkring 300 mennesker deltog i rallyet uden demonstrationer. (Foto: Robert KillipsLansing State Journal) LANSING En skare på ca. 300 samlet på Capitolgrounds lørdag til rally mod racisme.

Kelley Kato, der er tilknyttet Lansings Union Missionary Baptist Church, talte om Woody Guthrie, der skrev folkesangen ‘Dette Land er dit Land’.

‘Vi hører her, hver enkelt af os,’ sagde hun. ‘Dette land blev lavet for dig og mig.’

Kristen Dunn, 52, kørte fra Bath for at deltage i rallyet.

Lansing-kapitlet i Black Life Matter arrangerede et rally ‘for kærlighed og imod forestillinger om hvid overherredømme’ lørdag den 19. august 2017 ved Michigan State Capitol. (Foto: Christopher HaxelLansing State Journal)

Holder et tegn, der læser ‘Modstand er frugtbar’, udtrykte hun bekymring over hændelserne i Charlottesville og efterfølgende svar fra Trump.

‘Michigan har en forfærdelig historie af hvid supremacist vold og racisme,’ sagde Billige Moncler Sale hun. ‘Jeg tror ikke, at de fleste af os er villige til at tale om det. Jeg voksede op med en masse racisme i Detroits hvide forstæder, og alligevel bliver det næsten aldrig navngivet. ‘

‘Jeg vil gerne se mere af det her,’ fortsatte hun og henviste til publikum omkring hende. ‘Jeg vil gerne Billige Moncler Sale se hvide mennesker, sorte mennesker, latinamerikere, blive mere radikaliserede i dette område og virkelig bare begynde at kæmpe hårdt.’

About the author

Billige ugg administrator