hunde og tønder beslaglagt

ByBillige ugg

hunde og tønder beslaglagt

hunde og tønder beslaglagt

Eric S. Cox, 44, blev anholdt Moncler Jakke Dame ved sit hjem i det sydvestlige Union County i en multi-agenturindsats, der omfattede Billige Moncler Jakke Herre Humane Society of United States og retshåndhævelse. Havde oplysninger om, at der havde været nogle kampe i gang. De tager disse ting til andre amter og større byer for store kampe, sagde Seay. Hunden kæmper samfund er et tæt knit samfund. Det er svært at infiltrere dem, men vi havde nogle oplysninger og havde fået flere klager fra nabolaget. Dyr blev taget af Humane Society til et ikke-afsløret sted, sagde Seay. I hjemmet var hundene på tunge kæder, Seay sagde, at nogle så forholdsvis sunde, mens andre var i form, sagde Seay. De alle havde tegn på at have kæmpet, såsom ar og nedskæringer, tilføjede han. En undersøgelse af kampene blev udført af Humane Society og en fælles task force af Union og Bradford County Sheriff ’s kontorer og Starke Police. Alachua County Sheriff’ s Office SWAT hold var klar til anholdelsen, men Cox gjorde ikke en kamp, ​​sagde Seay. Humane Society ’s Animal Rescue Team forudsat assistance på scene med bevisindsamling og beslaglæggelse. Redningsteammedlemmer bragte et mobilt forbrydelseslaboratorium til hurtigt og præcist at dokumentere beviser på scenen. Fighting er en kriminel underjordisk industri, der opdrætter forfærdelig dyreliv og vold, siger Chris Schindler, leder af dyrebestræbte undersøgelser for organisationen, i en pressemeddelelse. Bradford County Sheriff ’s Capt. Brad Smith sagde dyrene tilsyneladende ikke blev kæmpet i Cox hjemmet. De blev rejst og uddannet der, sagde han og tilføjede at træningsudstyr blev beslaglagt. Nimal kamp er en forbrydelse i Florida med en straf for op til fem års fængsel og en bøde på $ 5.000. Seay sagde, at Cox har tidligere domme for narkotikahandel og våbenkriminalitet. Humane Society tilbyder belønninger på op til $ 5.000 for information, der fører til anholdelse og overbevisning af nogen, der er involveret i ulovlig dyrekamp.

About the author

Billige ugg administrator