Hunde falder til Hearne 20

ByBillige ugg

Hunde falder til Hearne 20

Hunde falder til Hearne 20

HEARNE New Waverlys forsvar spillede fredag ​​som en postseason spot var på linjen. Uheldigvis for Bulldogs, Hearne forsvar gav en endnu mere imponerende visning i en 20 0 shutout af New Waverly.

Med sejren, Hearne (4 2 i District 26 2A, 6 4 overall) clinched en playoff stedet og vil mødes Salado i bi distriktet runde af klasse 2A playoffs. i templet.

‘Disse børn hele året rundt fortsatte med at kæmpe og spillede hårdt,’ sagde Bulldogs træner Ken Craig efter at have givet sine spillere en hurtig midtbane pep talk. ‘De ophører ikke, og de har vokset meget om et år.

‘Vi startede sæsonen, der lignede de dårlige nyheder, der spiller fodbold. Vi så godt ud de sidste to spil. Resultattavlen i aften siger 20 0, men det var meget tættere end 20 0.’

På grund af Bulldogs forsvarsspillere Wes Edmonds, Dwight Patrick, Will Markham, Cody Ziober og John Duplichan, var fredagens sæsonfinale meget tættere end endda den endelige score angivet.

Eagles scorede ikke, før der var mindre end et minut tilbage i første halvdel. Hearne quarterback Lloyd Turner ramte Patrick Edwards, der slår ned i venstre side for en 65 yard touchdown 47 sekunder før pause.

I slutningen af ​​tredje kvartal blev Turner og Edwards tilsluttet igen, denne gang fra 46 meter ud for Eagles ‘andenscore.

Trailing 12 0, havde New Waverly stadig et skud, indtil Edwards fandt slutzonen igen med 8:09 tilbage i fjerde periode. Denne gang sprang Edwards op og opsnappede et Johnnie Hill-pas. Han kørte 89 meter til sin tredje touchdown af spillet.

‘Giv dem kredit på forsvaret,’ sagde Craig om ørerne. ‘De’ er meget atletiske og de løber godt på forsvaret. . Dette hold i aften matchede os med deres hurtighed. ‘

Hearne holdt Bulldogs til 126 meter af total lovovertrædelse.

Senior Garrick Perry ledede New Waverly med 53 yards på 25 bærer. Hill kom sent i spillet og hentede 42 yards på fem bærer. Sophomore Sir Horace Saulsberry afsluttet 6 af 17 passerer for 42 flere værfter.

Bulldogs havde masser af chancer, men hver gang Billige Moncler Sale de flyttede dybt ind i Hearne-territoriet, standsede de, vendte bolden om eller marcherede bagud på grund af straffe.

Craig var ikke for dyster efter spillet. I stedet var han begejstret for at se Bulldogs kampen hårdt til mål.

‘En af de spændende ting ved dette er, at vi kun har fire eller fem seniorstartere. De fyre gav det deres hele året,’ sagde Craig. ‘Og når vi tæller tilbagevendende brevmænd, har vi mange gutter tilbage på begge sider af bolden.

‘Jeg’ er begejstret for at rejse disse fyre i dette program. Jeg er også stolt af, hvordan vores seniorer sidder fast sammen. I en sæson som dette er det svært at holde alle på arbejde. Men det har aldrig været et problem her. Vi kommer til at blive meget stærkere i offseasonen og vi bliver bedre næste år. ‘

ArticlesUpdate: Walker County primære valg uofficielle endelige resultaterDurham løber væk med distrikt advokat s raceI 45 nordgående baner skal lukkes denne weekendLady Hornets hoops coach Moncler DunJakke Pinellafie Johnson retiresCouple fundet død i kabinen Tirsdag identificeretNichols ud som SHSU kvinder s basketball head coachSheriff: Ingen fejlspil mistænkt i parrets død i New WaverlyNew HISD-superintendent søger mod distriktets fremtid9 Nye Waverly-drenge, piger udvalgt til alle distriktets basketballholdSolo og ensemblemedlemmer forskud

About the author

Billige ugg administrator