Hund og ejer genvinder efter dogfight

ByBillige ugg

Hund og ejer genvinder efter dogfight

Hund og ejer genvinder efter dogfight

For en uge siden lancerede Katie Christensen hendes hvalp Luna ind i hendes baggård for at aflaste sig selv. Hvad skete der næste chokeret og forfærdet Christensen, som nu er tilbage med et skræmmende spørgsmål. En årlig hvalp luna plejede at kaste sig i hendes baggård nu hun kæmper for at hobble.Denne passive, smertefulde hund er langt fra den lyse øje hvalp, hendes ejer, Katie Christensen ved. ‘En meget legende energisk hvalp, hun elsker at løbe. Det er nok hendes yndlings ting, der bare løber i cirkler, ’sagde Christensen. Der vil Billige Moncler Sale ikke gå nogen tid snart, efter at Luna endte i et hundeslag gennem et kædeledskab. To andre hunde trak hende gennem hegnet af næsen og ben. Christensen kæmpede for at Moncler DunJakke befri hendes voldsramte hund. ‘Hun havde smerter, og jeg kunne ikke stoppe det. Der var ikke noget jeg kunne gøre, ’sagde Christensen,’ det er lidt svært at se, men der er stadig noget blod på døren. ‘

About the author

Billige ugg administrator