Hund kæmper fakta

ByBillige ugg

Hund kæmper fakta

Hund kæmper fakta

Hunde kæmper video virkelighed Kend det! Lov om det! De siger, at en hund er en mand, bedste ven. Men jeg er bange for, at det måske ikke er sådan. Der er mennesker derude, som muligvis er i øjeblikket og ofrer deres bedste venner. Hundekampe er ulovligt at bruge to specielt opdrættede hunde til at kæmpe mod hinanden. For fuldt ud at forstå denne situation skal du forstå historien bag hundekampe, hvad det er nu, og hvordan du kan hjælpe med at stoppe hundekampe.

Hundkampfakta: kort historie

Den amerikanske Pit Bull Terrier og Staffordshire Bull Terrier er de mest almindelige hunde, der anvendes til hundekampe. Opdræt for disse to typer hunde begyndte i 1835, da England havde forbudt tyrsvinning, hvilket er en blodsport som hundkampe. I tyren baiting, en tyr er bundet ned og hunde konstant angriber tyren. Efter forbuddet mod denne blodsport havde det engelske folk brug for noget andet for at tilfredsstille deres tørst efter blodsudgydelse. De begyndte at opdrætte de tunge engelske Bull Dogs med mindre, hurtigere terrier og brugte disse hunde til at kæmpe mod hinanden (ASPCA).

Hundekampe holdes i ringe kontrolleret af grupper af mennesker. Disse ringe er specielle og er kun invitation, hvorfor det er så svært at fange de kriminelle (Curth). Et billede af rædselene ved hundekampe kan beskrives her:

ansigt er en masse dybe nedskæringer, ligesom hans skuldre og nakke. Begge sine forben er blevet brudt (Gibson).

Hunde er også specielt uddannet for at vinde; dette omfatter brug af løbebånd og kæder. Der er også noget, som hundkæmperne kigger Billige Moncler Jakke Herre efter i en hund, gameness, hundens evne til at fortsætte med at kæmpe, selvom hunden har stor smerte og udmattelse. Hundekampe bringer masser af penge til hundens krigere, ringene selv er gambling pits, og hvis de har en rigtig god hund, kan hundepupperne sælge for over tyve tusind dollars.

Kæmper, typisk sidste 1 til 2 timer, slutter kun, når en af ​​hundene ikke eller ikke kan fortsætte. Udover disse typer af Billige Moncler Sale organiserede dogfights findes der optegnelser forbundet med stigningen i uorganiserede gadekampe i byer.

Hund kæmper fakta: ting sker ikke af sig selv

Der er meget, som almindelige mennesker kan lide mig og dig, kan gøre for at hjælpe hundene og hjælpe med at stoppe hundekampe. Når der er mistænkelig aktivitet, fortæl politiet, og du kan også hjælpe med at vedtage de onde tærter, der blev brugt til kamp. En kvinde gik den ekstra mile og gik undercover for fire år siden for at hjælpe med at undersøge dette (Pregulman). Mange af os har hørt om Michael Vick-sagen og hans involvering i en hundekamp. Det ser ud til, at han selv har vendt et nyt blad og har talt imod en Android hundkamp app:

‘Jeg er kommet for at lære den hårde måde, at hundekampe er en blindgyde’, siger Vick (Wixted). De siger, at en hund er en mands bedste ven. Ingen vil se deres bedste venskamp og dø. din bedste ven, hold ham sikker og elsk ham

About the author

Billige ugg administrator