hund angreb fanget på kameraet

ByBillige ugg

hund angreb fanget på kameraet

hund angreb fanget på kameraet

‘Pludselig hørte jeg min hund råbe,’ sagde han. ‘Åbn døren, og jeg bemærker malamuten, og denne anden hund tager afsted og min hund er tygget op.’

Videoen viser, at Tucker er omgivet af to store hunde. En hund, en Alaskan malamute, klemte sine kæber ned i Tucker.

Aktivér Javascript for at se denne video

Bush skyndte Tucker til dyrlægen, og Tucker overlevede næsten ikke hans skader.

‘Han har rør, der bare holder dræning, han har svært ved at sove,’ sagde han.

Bush sagde, at malamut tilhører hans nabo, der bor bare et par huse ned ad bloken.

Naboer sagde, at malamuten konstant undslipper sin pen. Cheryl McIntosh bekymrer sig om sin hund Suzie kunne være sit næste offer.

‘Det er bare at beskytte sin gård, og det er sårbart over for disse store, store mobster,’ sagde hun.

Det viser sig, at malamut er ikke fremmed for dyrenes kontrol. Records viste, at hendes ejer allerede var blevet bødet mere end $ 1.000 for tidligere angreb på Tucker og en pudel i Snohomish County.

Bush bekræftede, at malamutternes ejer betalte Tucker s vetregninger til de tidligere angreb, men sagde ikke havde modtaget økonomisk hjælp til den seneste hændelse.

Bush ønsker nu, at andre dyreejere skal vide, hvor vigtigt det er at holde kontrollen over deres dyr.

‘Det kunne skade et barn,’ sagde han. ‘Det smed min hund som en kluddukke.’

Anmodninger om bemærkning fra malamutternes ejer blev ikke straks returneret.

Animal Control sagde, at den undersøgte, og sagde, at det var muligt, at malamutten kunne fjernes, og dens ejer kunne stå over for stejle bøder på op til $ 2.000.

Her er den originale overvågningsvideo af optagelsen. ADVARSEL: Dette er grafisk, og nogle kan finde dette uoverskueligt at se.

Aktivér Javascript for at se denne video

Hvor er sund fornuft i dette? Det handler om ansvarlig hund ejerskab og være en god nabo og borger. Hvorfor, hvis hunden (e) var kendt for at angribe før, har denne hund ikke allerede en MUZZLE-ordre på den fra Animal Control? Hvilken slags hund er det, eller hvilken størrelse hunden er, betyder ikke noget. SHAME på hunden (e) ejer for at tillade en tidligere fornærmet hund at FREMRAGTE rundt om gaden igen; vel vidende, at hunden er en fysisk trussel mod naboers kæledyr. Hunde, uanset disposition eller temperament, har ejere brug for at holde dem sikre, selvom det er fra sig selv.

Mig og min beagle (Emmett) hvor jeg gik på min gård for et par nætter siden, da vi blev angrebet af naboens rottweiler (Roxy). Jeg gik i gang med Emmett i min gård, da jeg bemærkede Roxy, der fulgte med os på fuld fart, og hun bee lineeret direkte til Emmett. Roxy lugtede hurtigt Emmett så angrebet angrebet. Angrebet varede i omkring 10 15 minutter, det er en evighed under disse omstændigheder. Billige Moncler Sale Roxy havde det i hovedet for at dræbe Emmett, og jeg måtte kæmpe hende med bare hænder for at holde hende ihjel med at dræbe Emmett. Roxy hovedangreb var at bide Emmett et sted sårbart og tygge så hårdt og hurtigt som muligt. Jeg var i stand til at afbryde dette angreb regelmæssigt ved at slå, sparke, kvælte det nakke og råbe. Men jeg er handicappet, og der var kun så lidt, at jeg kunne gøre. Så jeg kæmpede så godt jeg kunne i omkring ti minutter, hvor min lille beagle tog et slag, da jeg lige tabte al energi og fysisk var ondt. På det tidspunkt så jeg Emmett i Roxy’s kæber (hun havde Emmett ved bryst / hals område) og tænkte mig selv, denne hund vil dræbe Emmett, og jeg kan gøre noget for at stoppe det. Det var på det tidspunkt, at noget sparkede ind, og jeg kastede mig lige på Roxy, og hun fik Moncler Outlet Online min venstre hånd i munden. Det var på dette tidspunkt, at jeg var i stand til at få min højre hånd fri og løsne Emmett fra hans snor og jeg fortalte ham til at løbe, som han gjorde, til huset. Jeg kæmpede så med denne rottweiler et par minutter før det brød mig løs og løb først til mit hus og vendte mig om og gik hjem.

Alt taget i betragtning kom Emmett og jeg ud af denne oplevelse uden at få store skader, så jeg antog, at jeg gjorde et godt stykke arbejde, der afværgede den, der havde rottweiler, da jeg havde en neurologisk sygdom, og mine kampe evner er begrænsede. Emmett vedvarende punktering huller, tand slid, dyb blå mærker og traume, så han er på antibiotika. Og jeg kom væk med en bid til den nedre tommelfingre, der krævede et stivkrampe skud og antibiotika. Dette var skræmmende og traumatisk, og du kan aldrig vide, hvad der kan ske, når du går en hund eller alene. Fra nu af vil jeg bære en slags selvforsvar våben. Tak fordi du har taget tid til at læse dette.

About the author

Billige ugg administrator