hun tænker på ham som en ‘bror’

ByBillige ugg

hun tænker på ham som en ‘bror’

hun tænker på ham som en ‘bror’

(WENN) Den 45-årige skuespillerinde deler to børn med Coldplay frontman Chris, fra hvem hun splittede i 2014, med de par, der ramte overskrifter, da de beskrev deres skilsmisse som en ‘bevidst frakobling’. Tv-show ‘The Late Show With Stephen Colbert’ på torsdag aften

Som Stephen lykønskede Gwyneth med hendes engagement med Brad Falchuk, viste han et billede af det forlovede par ved en brunch sammen med Chris og kommenterede hvor tæt den tidligere mand og kone stadig er.

‘Meget meget. Han er som min bror. Meget familiært. Det er rart.

Spurgt, om deres ‘bevidste frakobling’ var et tegn på, at de var ‘mere udviklede’ end andre par, svarede Gwyneth: ‘Absolut ikke, skilsmisse Billige Moncler Sale er forfærdeligt. Det var meget smertefuldt og virkelig svært. Vi ønskede virkelig vores børn at Billige Moncler Sale være så uforskammet som muligt .’

Stephen havde tidligere vist et billede af Gwyneths fantastiske forlovelsesring fra Glee Creator Brad og spurgte skuespillerinden for at præcisere typen af ​​juvel.

‘Jeg tror, ​​det er en safir,’ sagde Gwyneth, inden hun indrømmede, at hun ikke havde nogen idé om, hvilken slags skære det er.

Dele er Associated Press. Dette materiale må ikke udgive, udsendes, omskrives eller distribueres.

KSAS giver lokal nyheder, vejrudsigter, meddelelser om begivenheder og interessepunkter i samfunds-, sports- og underholdningsprogrammer for Wichita, Kansas og nærliggende byer og samfund, herunder Salina, Hutchinson, Garden City, Dodge City, Great Bend, Hays, Colby, Hoisington, Derby, Newton, Kingman, Majs, Arkansas City, Mulvane, Haysville, Eldorado og Andover.

About the author

Billige ugg administrator