Humpy i kvartfinale af World Women Chess Championship

ByBillige ugg

Humpy i kvartfinale af World Women Chess Championship

Humpy i kvartfinale af World Women Chess Championship

Hatay (Tyrkiet): Grandmaster Koneru Humpy i Indien gjorde det til kvartfinalerne i World Women Chess Championship efter at hun splittede punkt i det andet spil i tredje runde mod Anna Zatonskih fra USA.

Vinderen i det første spil viste sig at være praktisk for Humpy, som havde brug for en uafgjort i den anden fra den mere fordelagtige farve.

Den anden indianer i frøen, D Harika blev strakt ud til tiebreakeren af ​​Mariya Muzychuk i Ukraine. Efter en uafgjort i det første spil fortsatte dødgrænsen også i det andet og disse to vil nu konkurrere i de hurtige tiebreak-spil for at bestemme vinderen.

Skulle de 1 1 resultater fortsætte i tiebreaker, vil der være flere spil under kortere tidskontrol og i sidste ende vil der være et Armageddon spil til at bestemme vinderen.

Udover Humpy gjorde Kateryna Kahno fra Ukraine og den kinesiske duo af Zhao Xue og Ju Wenjun også det til kvartaler efter sejre i de to spil minispil. Interessant nok havde alle disse fire kvalifikationskampe vundet kampens første kamp og trukket tilbageholdelsesspillet til at gå videre til næste runde.

Forsvarende Champion Alexandra Kosteniuk bliver nødt til at bekæmpe det i de hurtige kampe mod Ruan Lufei fra Kina, som satte et andet fint show for at holde verdensmesteren uafgjort.

Den kinesiske teenageren Yifan Hao var i en overraskelse, da hun tabte returspillet mod Zhu Chen i Qatar. Zhu Chen, en Billige Moncler Sale tidligere verdensmænds mester, havde brug for at vinde det andet spil, der tabte den første.

Disse to vil også konkurrere i tiebreaker sammen med Viktorija Cmilyte fra Litauen og Kateryna Lahno fra Ukraine både tog det andet spil også.

Humpy måtte gøre meget lidt for at sikre uafgjort. Anna var synligt skuffet over hendes præstationer i det første spil, og i det andet spil var det også lykkedes.

At spille Leningrad hollandsk som sort blev amerikanerne overvældet i åbningsskampen, Billige Moncler Sale da Humpy sikkert sikrede en meget bedre position meget tidligt i spillet.

Anna, følelsesmæssige problemer, foreslog en uafgjort efter at have lavet sit 14. træk og selvom Humpy kunne fortsætte, besluttede hun logisk at sikre kvalifikation til næste runde og aftalt tegningen.

Harika måtte kæmpe hårdt med sine sorte stykker. Mariya ansatte Scotch åbningen, men fik ikke meget som de indiske udvekslede stykker på vilje for at nå et niveau rook og mindre stykke endgame. Freden blev underskrevet efter 24 træk.

Alexandra Kosteniuk (Rus) trak med Ruan Lufei (Chn) 1 1, går til tiebreak; Yifan Hao (Chn) tabt til Zhu Chen (Qat) 1 1, går til tiebreak; Anna Zatonskih (Usa) tegnet med Koneru Humpy (Ind) 0,5 1,5; D Harika (Ind) trak med Mariya Muzychuk (Ukr) 1 1, går til tiebreak; Zhao Xue (Chn) trak medYelena Dembo (Gre) 1,5 0,5; Anna Muzychuk (Slo) trak med Ju Wenjun (Chn) 0,5 1,5; Kateryna Lahno (Ukr) tegnet med Huang Qian (Chn)

About the author

Billige ugg administrator