Humboldt County Sheriff ’s Office

ByBillige ugg

Humboldt County Sheriff ’s Office

Humboldt County Sheriff ’s Office

North Coast NewsNorth Coast WeatherNorth Coast Sky CamsNorth Coast TeamNorth Coast ScheduleCommunity CalendarHUMBOLDT, Californien. Humboldt County Sheriff’s Office sagde, at mens aktive shooter situationer ikke er almindelige, at alle skal sørge for at de er forberedt. ‘En aktiv skydespil er en person, der havde en dårlig dag og er bevæbnet og ønsker nu at begå massemord, ’sagde underjournalist Billy Honsal med Humboldt County Sheriff’s Office. ‘Det kan teoretisk ske overalt.’ Dette indebærer følgende tre nøglefaktorer; løbe, skjule og kæmpe. Det første skridt er at løbe så hurtigt og så langt væk fra dig. Deputerede opfordrer folk til at være opmærksomme på deres evakueringsruter. Det andet trin er, hvis en person er fanget, så skal de skjule. Deputerede sagde det er vigtigt for en person at finde et sikkert sted, hvor de kan barrikere sig. Det tredje trin er at kæmpe. Ifølge officerer er det vigtigt at kæmpe tilbage så hårdt som muligt. ‘Det værste, du kan gøre, er at sidde og blive et offer, mens de’ begår massemord, ’sagde Honsal. Honsal sagde, at når sheriffen s Kontoret reagerer på rapport om en skydning, Billige Moncler Sale de er afhængige af offentligheden hjælp. Han opfordrer folk til at være opmærksomme; prøv at få en beskrivelse af den mistænkte, hvilken type tøj de har på, hvordan ser bilen ud, hvor de er, samt hvor mange mistænkte der er. Han sagde også, at folk skal forsøge at holde sig rolige, for at officerer skal gøre jobbet til deres bedste evne. Aktive skydespilssituationer er noget, som retshåndhævende myndigheder træner efter, ifølge Humboldt County Sheriff’s Office. Honsal sagde at hans Moncler DunJakke officerer job er at beskytte og tjene og de er parate til at gøre det. Humboldt County Sheriff’s Office har aktive shooter træning. Hvis en person eller virksomhed er interesseret i at sætte op, kan de kontakte Humboldt County Sheriff’s Office på 707445 7251.

About the author

Billige ugg administrator