Human Trafficking On The High Desert

ByBillige ugg

Human Trafficking On The High Desert

Human Trafficking On The High Desert

(Foto ovenfor: I vores baggård af Nita Belles)

Menneskehandel foregår hver dag her i den høje ørken. Kom og find ud af, hvordan du genkender det, og hvordan du kan hjælpe med at stoppe det. Arrangementet afholdes i St. Charles Medical Center (Conference Room A), tirsdag den 16. juni fra kl. 21.00.

‘Vi har set tilfælde af både arbejdskraft og sexhandel her. Medmindre vi alle band sammen, er menneskehandel her for at blive og det er ingen respekt for personer. Belles vil gennemføre en fællesskabstræning for Central Oregon Oregonians Against Trafficking People (COOATH), en organisation, hun grundlagde i 2009.

Træningen vil diskutere moderne slaveri, som det sker i den høje ørken, hvordan man genkender tegnene og hvad hver enkelt af os kan gøre for at hjælpe med at bekæmpe denne forfærdelige forbrydelse. Alle i samfundet opfordres til Billige Moncler Jakke Herre at deltage. Arrangementet er gratis, men en freewill-donation vil blive accepteret for at kompensere for eventudgifter.

‘Vi hører ofte om menneskehandel i storbyer, men det vi ikke ofte hører, er det lige her i Central Oregon, vi har set beviser for mange former for menneskehandel. Vi arbejder hårdt på at hjælpe vores samfund med at genkende tegnene på menneskehandel og rapportere mistænkelige aktiviteter, som kunne være menneskehandel, ’siger Belles.

Siden starten i september 2009 har COOATH lavet præsentationer til mere Moncler DunJakke end 5.000 mennesker. Spillesteder har inkluderet statslige organer, kirker, social service organisationer, retshåndhævelse og bekymrede borgere. Men efterspørgslen efter oplysninger om menneskehandel er stadig rungende.

About the author

Billige ugg administrator