Hulk skyder Shanghai for at vinde i Seoul i Asian Champs League

ByBillige ugg

Hulk skyder Shanghai for at vinde i Seoul i Asian Champs League

Hulk skyder Shanghai for at vinde i Seoul i Asian Champs League

Dow: / NASDAQ: / S 500: HomeSportsSoccerHulk skyder Shanghai til at vinde i Seoul i Asian Champs LeagueHulk, der underskrev for mere end $ 50 millioner i juni sidste år, gjorde forskellen for det kinesiske Super League-hold med sin venstre foddrev otte minutter ind i anden halvt.Six minutter senere blev Seoul tildelt en straffespark, efter at angriberen Dejan Damjanovic blev fouled af Shanghai He Guan, som blev sendt ud. Men Yan Junling reddede Damjanovic-sparken fra stedet og forventer korrekt og dykning til hans ret til at stoppe skuddet. Sanghai-træneren Andre Villas Boas sagde, at den tidlige sejr var vigtig. Var meget vanskeligt spil, sagde Villas Boas. spillere ved at de skal kæmpe hårdt for at vinde, især når vi Billige Moncler Sale var ned til 10 mænd. Det Billige Moncler Sale er meget vigtigt at vinde i denne fase. Reds thrashed Western Sydney Wanderers 4 0 i Australien i den anden gruppe F kamp. Fire mål i anden halvdel gav 2007-titlen fra Japan en klar sejr over 2014-mesteren. J-kampmester Kashima Antlers besejrede Ulsan Hyundai i Sydkorea 2 0, og Brisbane Roar blev afholdt til en 0 0-træk af Thailand-titelindehaver Muangthong United i Gruppe E.I vestlige division havde Al Ahli en 2-0 sejr over Bunyodkor og Al Ain blev afholdt 1 1 af Zobahan i Gruppe C.Goals fra Gonzalo Viera og Victor Caceres gav Michael Laudrup Al Rayyan lineup en 2-1 sejr over Al Wahda 2 1 i deres Grupp D-åbner, og en Carlos Eduardo-header otte minutter fra tiden sikrede Saudi-klubben Al Hilal en 1 1 draw med den iranske klub Persepolis i Muscat.

About the author

Billige ugg administrator