Huguely får Level 4 fængsel i sydvest VA

ByBillige ugg

Huguely får Level 4 fængsel i sydvest VA

Huguely får Level 4 fængsel i sydvest VA

Overbeviset kæreste morderen George Wesley Huguely V er blevet overført til et højt sikkerhedsstatsfængsel i det langt sydvestlige hjørne af staten.

I slutningen af ​​februar blev den nu 24-årige Huguely dømt for en anden grads mordafgift. Jurister hørte Huguely indse på videobånd, at han sparkede ind i dørens soveværelse, og medicinske beviser foreslog, at han choked og / eller slog hende, indtil hun mistede bevidstheden.

‘Det er ikke en overraskelse, at han fik et højt niveau i forhold til forbrydelsen,’ siger Hook juridisk analytiker David Heilberg. ‘Mord er mord er mord.’

En ting, som Huguely får, er beskyttende forældremyndighed, et arrangement der holder ham væk fra de andre fanger, og Heilberg siger, at det giver en masse mening på grund af kendskabet til kriminaliteten og Huguely s sandsynlige mangel på gadesmart. country club livsstil, der omfattede påstand om gentagne alkoholmisbrug, herunder en aften spildt vin og en øl gennemblødt golf udflugt i de timer, der fører op til forbrydelsen.

‘Han er et smukt beskyttet barn,’ siger Heilberg. Han er derinde med folk, der har hårdere baggrunde. ‘

Heilberg siger, at korrigeringsafdelingen i sidste ende kan forsøge at lette ham ud af beskyttende forældremyndighed, hvad nogle måske kalder enlig indeslutning.

‘Hans psykologiske velvære,’ siger Heilberg, ‘ville foreslå, at han skulle blive en del af den generelle befolkning.’

I slutningen af ​​september blev Huguely flyttet fra Albemarle Charlottesville Regional Fængsel til Powhatan Modtagelse og Klassificeringscenter. Huguelys nyeste hjem ligger i byen Oakwood, som Google Maps lister som cirka syv timer fra Huguelys drengskabshjem i Bethesda, Maryland.

‘Det er temmelig langt væk fra hans familie,’ konstaterer Heilberg.

Korrigerende afdeling talsmand Traylor siger, at Huguely skal tjene mindst et år af sin 23 års sætning uden større overtrædelser, før staten ville overveje at lade ham overføre til Maryland fængselssystemet.

En undersøgelse af seriemordere som Ed Gein, inspiration til lammens stilhed, afslørede en normal fyr undtagen én ting: total mangel på empati. Det samme blev fundet af en britisk psykolog, der studerede indfangede nazistiske krigsforbrydere: intet usædvanligt om dem, men ingen empati. Og elever fra Nietszche vil huske en egenskab af nihilisten Uberman, adfærdsmodel for både Mussolini og Hitler: ‘Ikke belastet af medlidenhed.’

Så til TrueHue siger jeg: have en smule medlidenhed. Tænk et øjeblik. Tænk på en dreng, der læres at være aggressiv, belønnet for vold hver dag på lacrosse-feltet, brændt af alkohol, oppustet af alkohol, som slog sin kæreste bevidstløs i en jaloux raseri, og da han var beroliget, kunne han ikke tro på, hvad han havde gjort. Han dræbte hende fordi han elskede hende. Et par minutter af beruset raseri kostede livet Billige Moncler Sale for den ene, han elskede, og også hans liv, fordi disse minutter vil blive betalt for ved at bruge hele hans produktive liv i fængsel. Tomhed, intet at gøre, hver dag i 24 år. Kig på billedet se blæren under hans øje? Beatings og voldtægt er alt hvad han skal se frem til. Hvis han gør det, vil han være i sin sene halvfems, når han kommer ud, ledig. Fru Kærlighedens smerte er forbi. Hans er lige begyndt.

Jeg sørger ødelæggelsen af ​​to unge liv, ikke kun en.

Yor sørger for den forkerte person. Forskellen er, at to liv ikke blev ‘ødelagt’ Én af de unge, der vidste, at han havde et meget voldeligt temperament og lille selvkontrol, når han drikker, VÆLG at drikke og derefter VÆLGE at smadre den anden person til at gå i stykker.

Det er ikke en tragisk ung person, der er en morder. Og hvis han mangler empati og er voldelig, og han bryder ind i hjem og slår sovende mennesker, er han en sociopat, der skal låses op væk fra resten af ​​menneskeheden. til hans sikkerhed i fængslet, lad ham lære at beskæftige sig med lige store, lige så voldelige, sociopater, der kan kæmpe tilbage.

Håber han Billige Moncler Sale nyder oplevelsen.

Alle er ramt af genetik og miljø. Ingen ville ønske denne skæbne på nogen, George eller Yeardley. Tror du George virkelig ville dræbe en person, han elskede, og ender i fængsel i 20 år? Vi lever i en ødelagt verden, og Georges alvorlige afhængighedsproblem, der er drevet af vrede management problemer og familie problemer, især med sin far, har forårsaget en tragisk ulykke, der påvirker mange mennesker. George bærer byrderne af hans familie, hans opdragelse og konsekvenser af fatale afhængighedsproblemer.

Hvorfor sender folk hårde kommentarer? hvad med Matthew 7: 1 ‘Døm ikke, eller du vil blive dømt’ kun Gud kender Georges hjerte og sind, og måske var George i smerte, og han havde ingen idé om, hvordan man kunne få hjælp. meget, meget trist. Hvorfor ikke bede for folk at lære af George ’s fejl? at se, hvor skræmmende alkoholisme og afhængighed kan være, b / c er det klart en sygdom, der dræber. Jeg beder for Gud at komme ind i Georges hjerte og hjælpe ham med at lære af denne tragiske historie, at blive en bedre person og forandre sig udefra.

Har han vist anger? Har han skrevet til familien? Samarbejder han med kærlighedsloverne? Er han i benægtelse, stadig? Måske kunne han begynde at tale, fortæl sandheden, det ville være en start.

Han gik med beslutningen om at gå til retssag. Han tog den døde livløse kvinde, hvis hendes lægejournaler blev åbnet. Han handlede næsten lige så ond som han gjorde, mens han begik mordet efter hendes død.

Og for dem, der taler om, at han er offer for narkotika. Tja, han fik ikke den fornøjelse i løbet af året, vi ventede på en retssag. Hvorfor ikke så behandle hende med værdighed, mens det er rent, ædru og med hele bagudsynet?

About the author

Billige ugg administrator