Hugo Melendez klar til yderligere boxing karriere

ByBillige ugg

Hugo Melendez klar til yderligere boxing karriere

Hugo Melendez klar til yderligere boxing karriere

Tillid er noget Hugo Melendez blev født med. En hård arbejdsetik og drev skubber ham til randen i praksis hver dag på Fort Morgan Gladiators boksegymnastik.

Denne kombination har ført til succes i boksringen indtil nu i år.

Melendez vandt sin første amatørkamp tilbage i januar, fik en knockdown i anden runde og vinder ved beslutning. Han tog for nylig en anden kamp og fik en anden gevinst i sin unge karriere.

‘Ærligt, jeg var ikke overrasket,’ sagde Melendez. ‘Med alt dette arbejde føles det godt at blive belønnet.’

Denne uge, Melendez vil tage et skridt i konkurrence i sin unge karriere og kæmpe i Colorado Golden Gloves state boxing turneringen denne uge.

Hans træner, Ernie Marquez, søgte at tage en gruppe krigere til turneringen i denne uge, men en nylig sygdom spredte og fik nogle af sine krigere, der var på udkig efter at blive syg lige før turneringen for at holde dem ude. Melendez bliver den eneste bokser, der går i ringen fra Fort Morgan gym i denne uge.

‘Jeg’ er mere end ophidset, ’sagde Melendez.’ Jeg føler mig velsignet. Jeg har det godt mentalt og føler mig fysisk klar. Hvis jeg ikke var klar, ville jeg være mere bange. Jeg er klar til at gå. ‘

På søndag gik Melendez ned med sin træner for at veje ind for at blive placeret i turneringen. Han vil deltage i novice 141 pund division med syv andre boxere. Han satte stansen op ved at lokke sin højere modstander ind for at lukke afstanden og brugte 1 2 3 kombinationen, mens han dodede stødene, der kom.

‘Jeg lod ham komme til mig og så ville jeg forsøge at få ham. Det er præcis, hvad der skete,’ sagde Melendez. ‘Han begyndte at komme til mig med 1 2 og jeg flyttede væk fra den og så fik han ham med de tre .’

Hans anden kamp faldt på lignende måde. Melendez beskrev en aggressiv start på runderne, svingede hårdt og gik efter hans modstander. Kampen blev stoppet i hver af de tre runder, før den blev opfordret til god i den tredje.

Kraft og fart med slagene har vist løfte tidligt, men den største ting, han har Billige Moncler Sale arbejdet med at lede op til turneringen, er at være klogere med hans slag og ikke blive for vild i ringen.

‘Når klokken ringer, går jeg og kaster dem næsten,’ sagde Melendez. ‘Jeg hørte min træner i hjørnet fortælle mig at bremse og tænke på mine skud. Jeg blev gal derinde. Jeg skal bokse ham og have en boksekamp, ​​ikke have en vild slagsmål.’

Øvelser på gymnastiksalen har været ens for Melendez med hurtige sparringssessioner og ekstra konditionering. Han har brugt det meste af sin sparringstid, der rammer vanterne med Marquez og resten af ​​coachingpersonalet.

Golden Boxes state boxing turneringen startede mandag og vil gå gennem lørdag på Crowne Plaza Hotel Airport Convention Center i Denver. Hver kæmpe i Mvolgens konsol har 10 eller færre amatørkampe og vil kaste tre 3 minutters runder. Hundredvis af krigere fra Colorado og det omkringliggende område er planlagt til at deltage i turneringen.

Skulle Melendez vinde onsdag, vil han gå videre til semifinalen på torsdag og kæmpe for en chance for at konkurrere i fredag ​​s mesterskab bout.

‘Det betyder meget for mig,’ sagde Melendez. ‘Det er svært at komme ind her hver dag med dit liv uden for boksning. Du kommer ind, og nogle dage har du gode eller dårlige dage. Det er en stor rejse for at komme derhen, men når du kommer der, skal du drage fordel af det. ‘

Da han blev spurgt, hvordan han følte, at han ville gøre, var Melendez ikke vild med sine forventninger og viste masser af selvtillid på vej ind i turneringen.

Vi forventer, at alle skal respektere andre kommentatorer. Det er fint at have meningsforskelle, men der er ingen grund til at handle som en Moncler DunJakke rykke.

Brug dine egne ord (lad ikke kopiere og indsætte fra andre steder), vær ærlig og lad være med at være nogen (eller noget) du ikke er.

Vores kommentarsektion er selvpolisering, så hvis du ser en kommentar, der overtræder vores grundregler, skal du flagge den (musen hen til højre til kommententens navn, indtil du ser flagssymbolet og klikker på det), så vil vi gennemgå det.

About the author

Billige ugg administrator