Hudson mor overlevende år efter endelig kræftbehandling

ByBillige ugg

Hudson mor overlevende år efter endelig kræftbehandling

Hudson mor overlevende år efter endelig kræftbehandling

LUFKIN, TX (KTRE) ‘Jeg blev diagnosticeret med livmoderhalskræft i 2015,’ sagde Martin. ‘Jeg gik ind for en check up og lægen fortalte mig, at det var, hvad hun mistænkte for, at jeg havde, og at vi var nødt til at tage yderligere tiltag.’ Nyheden om kræften var svært at håndtere. På tidspunktet for udnævnelsen , Lacy ’s mand Blake var ude af byen på en arbejde tur. ‘Han er min sikkerhed tæppe,’ sagde Martin. ‘Det var virkelig skræmmende at ikke have nogen der sammen med mig, for ikke at få nogen til at fortælle mig, at det ville være okay.’ Lacy havde ikke længes tid til at tage nyhederne ind, efter at hun var blevet ansat, måtte hun vende tilbage til hendes hjem og vær både mor og far til sine døtre, indtil hendes mand kom hjem. ‘Jeg vidste, at kemo kom, jeg vidste, at stråling skulle komme og kirurgi,’ sagde Martin. ‘Jeg havde gennemgået alt det. Jeg forklarede min mand, den sværeste del af dette kommer til at fortælle vores døtre.’ Jeg var nødt til at holde dem først og fremmest. Selvfølgelig var mit helbred vigtigt, men jeg var nødt til at fokusere på, hvordan jeg skulle holde det normalt for dem. ‘Martin kæmpede et stykke tid med, hvordan man fortæller de to unge piger.’ Jeg fortsatte med at tænke, ‘Hvordan gør jeg det her? , ‘Sagde Martin.’ Jeg har endelig bare sprækket en vittighed om mamma, har ikke noget hår og denne skøre medicin, der gør det til mig. Jeg havde børnene lige foran. Jeg ville hvile i den dag, da de ikke var her og da, da jeg ville få dem, ville vi rulle vinduerne ned og vi ville bare skrue op, hvad der gjorde os lykkelige. Jeg lod dem ikke se meget. ‘Martin ville have operation i Houston og derefter vende tilbage til East Texas til kemoterapi og stråling. Bekæmpelse af sygdommen var både fysisk og følelsesmæssig. ‘Jeg kender mennesker, der har været igennem kræft og har lidt mere,’ sagde Martin. ‘Jeg har lige forsøgt at blive positiv. En persons holdning kan virkelig gøre en vejafgift på resultatet. ‘Under sin kamp forsøgte Martin at komme gennem skønhedskolen. Det var her den følelsesmæssige side af ting sparkede ind. ” Jeg var så underlig, ’sagde Martin.’ Det var mindre hår og mere makeup. Jeg vidste ikke, hvordan folk skulle skildre mig. En hår stylist uden hår, hvordan virker det? ‘Martin sagde i et stykke tid at hun havde Billige Moncler Jakke Herre parykker, men ville ændre sit syn senere.’ Jeg forsøgte at bære parykker ‘ Martin sagde. ‘Jeg var hurtig at lade det gå. Jeg havde parykker midlertidigt for at holde det normalt for mine børn og også for mig selv. Jeg vil ikke lyve. Det var hårdt. Det var en hård pille at sluge. Der er vigtigere ting i livet at bekymre sig om. Mit hår begyndte at vokse tilbage, når de skar ned på min kemo, og jeg tog dem af og kiggede aldrig tilbage. ‘Martin har gennem hele sit slag fundet en måde at hjælpe andre på. Martin er en formand på Pineywoods Cattle Barron s Gala udvalg og har ansvaret for at dekorere arrangementet. ‘Jeg blev spurgt, før jeg blev diagnosticeret,’ sagde Martin. ‘Jeg var med at hjælpe med udsmykningskomitéen. En af de første møder, vi gjorde, blev jeg diagnosticeret. Jeg viste op, og præsentationen handlede om mennesker med kræft, og det forsikrede mig om, at jeg var på rette sted og tid i mit liv. Det var en rigtig god følelse at ‘Hey, når jeg kommer forbi dette, vil jeg være i stand til at gøre en forskel.’ Martin har sænket sit arbejdsliv og fokuseret på at sikre sig, at hendes døtre har et godt liv og lærer hvad det betyder at hjælpe andre. Hun er også fokuseret på arbejde med det amerikanske kræftforening og sørger for, at andre kan lære at bekæmpe deres eget kamp. Martin sagde, at det vigtigste for kvinder at gøre er at sikre, at de får physicals læger anbefaler.SFA Ladyjacks overskrift til WNITSFA Ladyjacks overskrift til WNITUpdated: Mandag, 12. marts 2018 11:29 EDT2018 03 13 03:29:43 GMTSource: SFA AtletikDespite taber en hjerte breaker i Southland Conference Finals Moncler DunJakke søndag, holdet vil stadig få et skud på en post sæson champion skibet. På trods af at man taber en hjertebryder i Southland Conference Finals på søndag, vil holdet stadig få et skud på et post-season championship. Trinity installerer nye ’smarte’ vandmålinger Trinity installerer nye ‘klare’ vandmålere. Opdateret: Mandag, 12. marts 2018 7 : Kl. 12.00 EDT2018 03 12 23:12:59 GMT

About the author

Billige ugg administrator