Hubbell-studerende vinder MHSAA Scholar Athlete Award

ByBillige ugg

Hubbell-studerende vinder MHSAA Scholar Athlete Award

Hubbell-studerende vinder MHSAA Scholar Athlete Award

Hvert af stipendiemodtagerne vil blive hædret ved en halvtidsseremoni under klassen C Boys Basketball Final-spil den 24. marts på Breslin Student Events Center i East Lansing. Mindedsmedlemmer vil blive givet til finalisterne i anerkendelse af deres præstationer.

Overblik over stipendiatmodtagerne af klasse C Scholar Athlete Award følger. Et citat fra hver modtagers essay er også inkluderet:

Ellen Charlotte Laurenz, BreckenridgePlaying sin tredje sæson af varsity basketball, løb fire sæsoner af varsity cross country og vil konkurrere i sin fjerde sæson af varsity trackfield i foråret. Tjente alle statslige atletiske og akademiske æresbevisninger i sporet og hjalp landslagspartiet til tre top syv MHSAA Finals-finish. Betjent som kaptajn for varsity teams for både langrend og basketball. Betjener andet år som studentrådets præsident og vicepræsident for fremtidige landmænd i Amerika. Deltog i en række ledelsesmæssige bestræbelser som led i FFA og tjente flere priser. Også opkaldt en god borgere pris modtager af døtre af den amerikanske revolution. Deltager i det tredje år af National Honor Society og i år som hendes kapitel s historiker, deltager også i tysk studentudvekslingsklub og som en del af hendes kirkegruppen for ungdomsgrupper. Skal deltage i Michigan State University og studere landbrug og naturressource kommunikation.

Essay Citat: ‘Sæsonen, hvor jeg ikke kunne deltage (på grund af skade) gav mig et nyt perspektiv på sportsmandskab. Det var i den tid, at jeg lærte at sætte pris på hver atleter for deres indsats i deres sport, uanset hvordan hurtigt eller langsomt, talentfulde eller ej, de kan være. ‘

Rachel Nesburg, CharlevoixPlaying fjerde sæson af varsity basketball, løb fire af varsity cross country og vil spille hendes fjerde af varsity fodbold og deltage i hendes anden af ​​varsity trackfield i foråret. Tjente alle ligaer i basketball og fodbold og hele staten i fodbold og spor; også tjent flere akademiske alle statslige priser. Betjenes som kaptajn for basketball og fodboldhold og ejer flere skoleposter i spor og fodbold. Deltager i andet æresforenings andet år og tjente tre år som klassepresident. Har også fungeret som præsident og vicepræsident for den lokale Zonta Club, og grundlægger sin samfunds Junior Main Street Committee. Frivilligt deltog i en række bestræbelser, herunder produktion af videoer til lokale teatre for at øge bevidstheden om stofmisbrug. Deltager også i Girl Scouts, hendes kirke ungdomsgruppe og SAFE Northern Michigan, og som ungdomsportofficer og træner. Skal deltage i University of Michigan og studere præ-terapi.

Essay Citat: ‘Sommetider er en lille motivation alt, hvad der kræves for at gøre en persons situation bedre. Sportsmanship handler om at hjælpe andre med at vokse og lykkes, når de bliver slået ned. Når vi løfter andre op, øger vi også vores selvtillid, hvilket kan skabe ubegrænset potentiale for succes og præstation. ‘

Emma Pachulski, SaranacPlayed tre sæsoner af varsity volleyball og vil deltage i hendes fjerde af varsity trackfield i foråret. Betjent som kaptajn for begge hold; tjent alle konferencer, alle region og akademiske alle staters æresbevisninger i volleyball og hele county i spor. Deltagende i det andet år af National Honor Society og deltog i den amerikanske legion Auxiliary Girls State. Spiller også i skoleband; har fungeret som percussion sektion leder og første stol klarinet og hjalp bandet til højest mulige ‘1’ rating ved distrikt konkurrence. Deltager i hendes skoles dramaproduktioner, tjener som ledende koreograf og tjener som assisterende direktør og hovedkoreograf. Fungerer som ledende fotograf på årbogspersonale. Tjent Sportsmanship Award, den højeste ære fra lokale 4 H og deltager også som en del af hendes kirke s ungdomsgruppe. Vandrede og opvokset midler til ære for kræftoverlevende som led i Relay for Life. Vil deltage i Grand Rapids Community College og studere teatermediekunst.

Essay citat: ‘Atletik i gymnasiet er et sted for elever at lære livet lektioner. Øvelse af sportsmandskab gennem atletik forbereder ungdom på udfordringer, de møder i voksenalderen. Du ved hvad de siger perfekt praksis gør for en perfekt præstation. Hvis videregående skole er praksis, er livet præstationen. ‘

Jack Avery Harris, Ann Arbor GreenhillsPlayed tre år med varsity tennis, tjener tre Lower Peninsula Division 4 Finals No. 1 doubles mesterskaber og hjælper sit hold til 2015 titlen. Tjente alle staters æresbevisninger alle tre år, tjente som holdkaptein og er blandt nominerede til Detroit Catholic League Scholar Athlete Award for at studere seniorer. Har også bidraget til skolechakklub og forensics team state championships og spillet i top jazz ensemble i tre år. Betjent som skakklubkaptein, hovedgryphon ambassadør for skolens åbne hus program og producent for ACTIVate Cure fundraiser præstationen for kræftforskning. Har også været involveret i drama produktioner i skolerne alle fire års gymnasium. Er ubestemt hvad han vil studere, men vil deltage i University of Michigan.

Essay Quote: ‘Som en tennisspiller er der intet mere frustrerende end at føle, at dine modstandere har mindre respekt for din fornøjelse end du gør for deres. Men fra dette tilsyneladende fejlede system kan den største form for studielærer formes Den største konkurrent i tennis kalder hver linje, som han ser det, ikke snyder sig selv eller en modstander. Målet på en stor studentatræder er derfor ikke afhængig af ens færdighed, men ens karakter.

Parker Hayes, BeavertonRan fire år med varsity cross country og vil deltage i fjerde sæson af varsity trackfield i foråret; spillede også subvarsity basketball. Tjente alle stater i landsdækkende og også akademiske hele staten mens tjene flere cross country og track liga mesterskaber. Serveret som kaptajn i landskabsholdet og tjente flere konferencer Sportsmanship Awards. Deltager i det tredje år af National Honor Society og bærer et 4,0 point point gennemsnit efter også at tage klasser fra Mid Michigan Community College i tre år. Deltager i tredje år af Business Professionals of America og har fungeret som vicepræsident samtidig tjene et regionalt mesterskab og lave statslige og nationale finaler. Indeholder Eagle Scout og har fungeret som senior patruljeleder, certificeret instruktør og certificeret livredder og optjent medlemskab i Arrow Order. Deltager i hans kirkes ungdomsgruppe og fungerer som søndagsskolesekretær. Han vil deltage i Northwood University og studere regnskab og finansiering.

Essay Citat: ‘Jeg håber, at når andre ser mig, gør de’ rigtige ting ‘midt i en konkurrence, kan de se mit eksempel og overveje deres egne handlinger. Jeg ville elske at se fremtidige konkurrencer, hvor hver tilskuer og atlet viser godt sportsmandskab, hvor endda sidste efterbehandler føler sig som en mester. ‘

Bryant Kieft, WatervlietPlayed tre år med varsity fodbold, spiller sin anden af ​​varsity basketball og vil spille sin tredje af varsity baseball i foråret; også kæmpet som en freshman. Tjente hele staten i fodbold, mens han Billige Moncler Sale satte sin skoles modtagelsesplads og har tjent all liga anerkendelse i både basketball og baseball, tjente akademiske alle stats i baseball som en sophomore. Hjalp fodboldhold til flere ligatitler og fodbold- og baseballhold til distriktet titler. Besat alle tre varsity teams. Serverer fjerde år som klasse ‘co president og i år som vicepræsident for National Honor Society. Har også tjent som skolens repræsentant på topmødet i Southwestern Athletic Conference Leadership. Tjenet regionalt første sted og hedder en ærlig omtale i Michigan Industrial Technology Education Society konkurrencer. Serveret to år på Watervliet Principals Udvalg og er i anden uddannelse i Whirlpool Apprenticeship Program. Vil deltage i Grand Valley State University og studere business og kommunikation.

Essay Citat: ‘Ligegyldigt situationen stræber jeg efter at sætte et eksempel, der viser respekten for mine modstandere, mine holdkammerater, mine trænere, embedsmændene og selve spillet. Vi atleter er privilegerede at spille et spil, vi elsker, så Vi må behandle det med den respekt, den fortjener ved at vise godt sportsmandskab til enhver tid. ‘

Andre klasse C-piger finalister til Scholar Athlete Award var: Shelby Trevino, Beal City; Kendall Gassman, Bloomfield Hills Academy of the Sacred Heart; Kelleigh Keating, Bloomfield Hills Akademi for det Hellige Hjerte; Morgan Hartline, Marcellus; Clara Johnson, Negaunee; Emily Spitzley, Pewamo Westfalen; Halie Robinson, Royal Oak Shrine katolsk; Kendahl Grace Overbeck, Saranac; og melodi antel, saugatuck.

Andre C-drenge finalister til Scholar Athlete Award var: Matthew Harazin, Bridgman; Ilhan Onder, Calumet; Joseph R. Claramunt, Harbor Springs; Thomas Kelbel, Harbor Springs; Evans Brown, Kalamazoo Hackett; Eric Vandefifer, Montrose; Luke Skewis, Negaunee; Colton Yesney, Negaunee; og Ben Hogan, North Muskegon.

Overblik over stipendiatmodtagerne af klasse D Scholar Atlet Award følger. Et citat fra hver modtagers essay er også inkluderet:

Laura Lyons, Lake Linden HubbellPlayed tre sæsoner af varsity volleyball, fire af varsity basketball og vil deltage i hendes fjerde af både softball og banespor dette forår. Tjente alle ligaer for volleyball, softball og bane og hjalp volleyboldholdet til ligaen og distriktstitlerne og sporeholdet til ligaen, Regional og 2017 Upper Peninsula Division 3 Finals mesterskab. Deltagende i det andet år af National Honor Society og fungerede som hendes kapitals president samt studielederpræsident, tjente to udtryk som hendes klassepresident. Derefter tjener som hendes marchert bandtromme store, fysikklubpræsident og tidligere tjent som skålhold kaptajn. Har frivilligt arbejdet for en række anstrengelser, undervist søndagsskole i hendes kirke og arbejdede som embedsmand for ungdomsvolleyball, softball og basketball. Gavede guld- og bronzepræmier fra Girl Scouts. Vil deltage i Michigan State University og studere biokemi.

Essay Citat: ‘Små ting går ofte ubemærket, men er kernen i, hvem vi er, og hvad vi bliver. Som atleter spegler vi vores samfund og sætter en model for kommende generationer. Når vi træder ud på marken eller i retten, repræsenterer vi ikke kun os selv, men vores skole, fællesskab og forældre. ‘

Sophie Ruggles, Mount Pleasant Sacred HeartPlaying fjerde sæson af varsity basketball efter at have afsluttet sin tredje af varsity volleyball i løbet af efteråret; også sporet som en sophomore. Optjent alle statslige første hold æresbevisninger i både basketball og volleyball og akademisk alle stat i begge. Hjælper volleyball hold til tre liga, fire distrikt og fire regionale titler og basketball hold til tre liga, distrikt og regionale titler overskriften i denne sæson plus en klasse D runner up finish i 2016. Deltager i fjerde års retsmedicin og hjalp det hold til en konferencemesterskab, mens du tjener alle konferencemønstre. Også hjulpet quiz bowl og Model United Nations hold til konference titler. Betjener fjerde år som en Thrive Kids gruppeleder og deltager i andet år af National Honor Society. Er ubestemt på hvad hun vil studere, men vil deltage i Michigan State University.

Essay Citat: ‘Sportsmanship er en vanskelig ting at definere. Er det bestemt af en liste over regler for ting, du skal gøre: Skud alles hånd. Aldrig argumentere med et opkald. Hjælp altid nogen, når de falder. Det kan være alle disse ting, ja; men det er hvad der ligger bag de handlinger, der belyser disse ord. ‘

Peter Kalthoff, Hillsdale AcademyPlayed fire sæsoner af varsity fodbold og spiller sin fjerde af varsity basketball; har også til hensigt at deltage i hans anden sæson af varsity trackfield i foråret. Startede alle fire sæsoner af både fodbold og basketball, hvilket hjalp begge hold til District titler og fodboldholdet til en ligatitel. Scorede hans 1.000. karriere basketball punkt som en junior. Tjenede hele staten i flere begivenheder i sporfelt og tjente også alle statsgenkendelse i fodbold og basketball. Deltager i fjerde år af National Honor Society og hans skoles serviceklub og tjente som præsident for sidstnævnte. Deltog også i hans fjerde års drama, kammerkor og vokalband og deltog tidligere i strygekvartet, gymnasium og Michigan Youth Symphony Orchestra. Udvalgt til at deltage i Cambridge International og Centre Stage strenge festivaler som violinist, og tjente som en del af guvernørens ærevagt for Boy Scouts. Opnået sort bælte i Tae Kwon Do. Vil deltage i University of Michigan eller Hillsdale College og studere musik ydeevne.

Essay Quote: ‘Selv fra retten eller på banen, vil vores ord og gerninger efterlade indtryk. Den gode sportsmand, selv i det daglige liv, vil pålideligt søge at give det indtryk, han vil have, andre skal tage.’

Aaron Jacob Fahrner, Owendale GagetownPlayed fire sæsoner af varsity fodbold, spiller sin fjerde af varsity basketball og vil spille sin fjerde af varsity baseball i foråret. Tjente alle staters æresbevisninger i alle tre sportsgrene og har kapret både fodbold- og basketballholdene; hjalp Moncler DunJakke hans tre hold til en kombineret fem ligamesterskab på vej ind i vinter. Serverer på MHSAA Student Advisory Council. Bærer et gennemsnit på 4,0 point og går ind på college med 39 point. Tjener tredje år som klassepresident og også i år s sangpræsident for national æressamfund, hans skolebandets præsident og som årbogredaktør for andet år. Også tjener tredje år som en del af Huron County Youth Advisory Committee og har deltaget i flere frivillige indsatser. Vil deltage i Michigan State University og studere agri business management.

Essay citat: ‘I gymnasiet atletik, studerende er alle sat på et hold sammen, hver skal være villig til at arbejde sammen med hinanden for at nå et fælles mål, sætter deres forskelle til side for at være konkurrencedygtig og for at lykkes. En atlet med god sportsmandskab respekterer holdkammerater, trænere og embedsmænd. Mary, Andrew Pechette, Kinde North Huron, Andrew Hager, Mio; Jeremiah Torrey, Onekama og Thomas Hursey, Suttons Bay.

About the author

Billige ugg administrator