Hubbard bryder væk

ByBillige ugg

Hubbard bryder væk

Hubbard bryder væk

WARREN, Ohio Moncler Jakke Dame (WYTV) Kæmpet mod, måske deres hårdeste test i 2014, kæmpede Hubbard Eagles tidligt imod værten Howland Tigers, før de slog forsvaret ned med et dominerende løbespil, der vandt store 48 16.

Efter et 27-tommers Jacob Lowe-feltmål holdt Howland den lille 3-0 føring, men mere imponerende var de tre på hinanden følgende tre og outs af Hubbard-overtrædelsen, der har været næsten ustoppelig i denne sæson.

Ser ud som om Hubbard igen ville løbe væk fra deres modstander, havde Howland specialholdene en anden ide, da Jaquore Marrs markerede det efterfølgende spark og løb forbi Hubbard-dækningsholdet og tog det 89 meter for scoringen og Billige Moncler Sale skrumpede Eagle føringen til 28 9.

Senere i halvdelen tog Hill bolden 13 meter for en anden score, der øgede Hubbard føringen til 34 9. Derefter i fjerde kvartal var det Cameron Ingram til Isaiah Scott fra ni yards ud for at gøre det 40 9 Eagles.

Men tigrene nægtede at give ind som Tyriq Ellis tog bolden 50 meter for at gøre det 41 16 Hubbard, men en anden Hill score i fjerde kvartal skubbet blyanten tilbage til 48 16.

About the author

Billige ugg administrator