HS slagsmål fanget på video

ByBillige ugg

HS slagsmål fanget på video

HS slagsmål fanget på video

Brawl involverede mange studerende, og flere lærere forsøgte at gribe ind for at bryde den op.

Beth Brotherton, med Greenville County Schools, sagde: ‘Fem studerende er blevet suspenderet som følge af to separate forandringer, der fandt sted i morges ved Riverside High. Undersøgelsen er blevet overført til retshåndhævelse. Kampene opstod under klasseskiftet, en gang når eleverne har lov Billige Moncler Sale til at bruge deres telefoner, så er der ingen disciplin Billige Moncler Sale for studerende, der registrerede hændelsen. ‘

Sgt. Ryan Flood sagde, at Greenville County Sheriff’s Office ikke vil kommentere undersøgelsen indtil tirsdag, men fra mandag eftermiddag troede han ikke, at der var blevet aflagt nogen afgifter i forbindelse med kampen.

Der var ikke noget øjeblikkeligt ord af skader fra kampene. Lyt mens du kører ur, hvor du end er. (Live i nyhederne, seneste nyhedsscanning i mellem gange.) Android-brugere, download appen for at se.

About the author

Billige ugg administrator