Salg Uggs Billige

ByBillige ugg

Salg Uggs Billige

Uggs Sammenlign og bestil varer fra UGG Germany online. Hun begyndte i en alder af femten at producere sin egen St og sælge disse flere års salg på internettet. Siden begyndelsen af ​​året har hun solgt hendes St på Designershop Dawandastyleranking talte til dig med designerJungdesignerin Michaela aka Tr 22, fra Dresden

styleranking: Hvordan kom du til markedet selv og dit design under titlen Tr Sale Uggs Cheap? Er designet som et mærke Tr en hobby af din eller fortjener du dit levebrød?

Michaela: Nå, det kom ret spontant. Først havde jeg valgt et andet navn, men han var meget svært at huske, og mange havde problemer med at udtale ham. Af denne grund besluttede jeg mig for at bruge det til Hvorfor Tr Så min uddannelse som en International Management Assistant, havde vi engang opgaven at simulere størrelsen af ​​et jeansfirma. Og navnet på dette firma sprang fra min pen. En tidligere klassekammerat har anbefalet mig at tage dette navn. Og jeg må ærligt indrømme at sælge uggs billig, han havde ret, ingen navn passer bedre. Ikke at mine kreationer er M! Men jeg kan godt lide at kombinere forskellige farver, mønstre og stoffer. Og mange af mine billeder blev lavet i en gammel nedrivningshal. Så hvem køber alt dette?! De fleste dele jeg sælger til unge M Salg Uggs Billige spaen har farve: Emo Punks, Rockabellas, Visus, men også bærer mine kreationer meget ligesom. Dette gør det så interessant. Fra mange 15 til 19 j h jeg dog altid, at de så gerne køber noget m men desværre ikke har penge. Hvor vi taler om penge ja, jeg sælger uggs billige til at tjene mit levebrød 🙂

Tr Label f ​​ung M shrill eller normal

styleranking: Hvem og hvad inspirerer dig i dit arbejde? Hvordan ville du beskrive stilen på dine samlinger?

Michaela: For at være ærlig, ved jeg ikke helt hvad inspireret Sale Uggs Cheap. Dette kan være alt. Nogle gange er det musik, nogle gange er det simpelthen de stoffer, jeg ser i butikken. Men jeg tror, ​​at min hoved inspiration er mit humør. Hvis jeg er dårlig på det, vil der helt sikkert ikke være meget mere farverigt. Jeg er der såvel som noget mærkeligt. Nogle gange kan jeg ikke falde i søvn om natten fordi jeg har tænkt på alle ting og hvad jeg kan gøre fra dette eller det Der er simpelthen så meget, at Sale Uggs Cheap er svært at være virkelig unik, nogle gange har du en god ide og mener, at det absolut ikke er lavet endnu! Alligevel vil jeg gerne beskrive mine samlinger som eksotiske, farverige og sexede, som jeg altid figurerer. Uggs Billig måske nogle dele er virkelig noget, men de skal være sjove og den person, der tager dem ud af jorden , som i hvert fald i slutningen af ​​måneden med samme trøje, hvis du vil henlede opmærksomheden på dig selv og sine produkter, var der ikke en dag, hvor jeg ikke distribuerede flyers eller Mys tempo nye kunder. Du er nødt til at opdatere butikken så ofte som m, så du forbliver i diskussionen, og kundens salg Uggs Cheap ser ikke ud. Jeg har ikke været i nogen af ​​masserne til denne dag. Men jeg tror jeg vil helt sikkert gøre det snart, når jeg har solgt på eBay, spurgte et medlem mig om Dawanda fordi intet for mig w Så jeg har eBay Sale Uggs Billige så engang R drejede og er til Dawanda 🙂 , Begge platforme er faktisk relativt Den største forskel er nok, at man finder med Dawanda kun selvfremstillet. Alle produkter på dette websted er blevet kærligt udformet af medlemmer. Du behøver ikke indsende en ansøgning. Du kan simpelthen tilmelde dig for at købe uggs billige derefter enten en butik han eller bare købe, købe, købe mine dele sælger meget godt :). Nat, mange er engang afskrækket fra priserne, men singler lavet med kærlighed og sved koster bare lidt mere. Alle, der nogensinde har købt mig fra Uggs, har været meget glade, og mange er glade for at komme tilbage. F fremtiden jeg faktisk kun, at flere mennesker f mere mode for min måde. Måske kan jeg hjælpe med at bringe ideen om individualit igen noget n. Nå, hvis jeg er god, er han mig i et par Sale Uggs billige selv måske endda min egen shopstyleranking: Tak for sch Interview 🙂

Selvom 22-årige Michaela blev udnævnt til International Management Assistant, blev hendes hjerte f mode: fra skære til sidste nålesting alle modeller lavet af designer selv. Produkterne Uggs Billige laves selv efter dine krav en gang, så selv kun i en gr, så navnet på deres eget mærke er der kun kvinder. Tr sælger deres unikke stykker hos Dawanda. Her kan du se dem.

About the author

Billige ugg administrator