Ny Kvinder UGG Lynnea Arroyo Weave Kastanje Edgy Clog Ankel Boot

ByBillige ugg

Ny Kvinder UGG Lynnea Arroyo Weave Kastanje Edgy Clog Ankel Boot

Dette beløb omfatter gældende told, skatter, provisioner og andre afgifter. Oplysninger uden garanti. Beløbet kan ændres til betalingsdatoen. Yderligere oplysninger findes i brugsbetingelserne for programmet for verdensomspændende fragt vil blive åbnet i et nyt vindue eller faneblad

Dette beløb omfatter gældende told, skatter, provisioner og andre afgifter. Oplysninger uden garanti. Beløbet kan ændres til betalingsdatoen. Importafgiften kan ikke erstattes af købere med bopæl i en EU-medlemsstat undtagen Det Forenede Kongerige. Yderligere oplysninger findes i brugsbetingelserne for programmet for verdensomspændende fragt vil blive åbnet i et nyt vindue eller faneblad

Internationale fragtgebyrer og importafgifter betales delvis til Pitney Bowes Inc. Mere om dette åbnes i et nyt vindue eller faneblad

International fragtomkostninger betalt til Pitney Bowes Inc. Mere om dette åbnes i et nyt vindue eller faneblad

Internationale fragtgebyrer betales delvis til Pitney Bowes Inc. naturligt

Farvevariationer, slid, snit, indhak, løse fibre, manglende knapper, forkerte størrelsesangivelser eller originale mærker, som ikke længere er vedhæftet artiklen. Disse fejl kan opstå under fremstilling eller forsendelse. Original kasse / taske) eller ny artikel 2. valg ‘, præcis beskrivelse af eventuelle fejl eller mangler i sælgerens tilbud.

Opkald alle statlige definitioner åbnes i et nyt vindue eller på en ny faneblad / faneblad

Tilbyde det højeste beløb, du er villig til at betale. Vi tilbyder lige så meget, at du vil forblive den højeste byder.

Hvis ingen andre laver et andet bud, er du den højeste budgiver og betaler $ 21USD.

Hvis en anden tilbyder US $ 31, tilbyder vi kun op til dit maksimumbud på US $ 30 for dig.

I det næste trin kan du bekræfte dit maksimumbud.

Bemærk: Dit bud er bindende. Hvis du klikker på Bud og er den højeste budgiver, skal du indtaste en juridisk bindende kontrakt med sælgeren. Den komplette artikelbeskrivelse kan findes nedenfor.

Ved at klikke på Bekræft bud accepterer du at købe denne vare, forudsat at du er hos auktionsbudgivere. Derudover accepterer du, at du har læst og accepteret de generelle vilkår og betingelser i et nyt vindue eller faneblad i vores program til verdensomspændende fragt. Hvis du øger dit maksimumbud, kan du ændre dine adgangskrav.

About the author

Billige ugg administrator